Gallus Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 200 in kusur SIT :? :? :? Vseeno se bomo vozili :naughty:
HHV Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 V kontra tem benzprodajalnim barabam in velikopiskrpristavni državi predlagam splošni bojkot motoristov. Od 15. decemra do 15. januarja ne kupimo kaplce benza. Zmejenu? (BojoVidlHudičaNasJebatPress)
Denny Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Vseeno se bomo vozili :naughty: hehe jaz tudi...pa naj bo 500 SIT/l in naj imam samo še za kruh in vodo :D
lasagna Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Men je vseen. Jaz zmeri za tri jurje tankam, pa naj košta kokr če. ;)
Brrrm Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Je en ekonomist po radiu komentiral podražitev goriv na svetovnem trgu. Navedel 3 vzroke: -nizka vrednost USdollarja -zapleti na Bližnjem Vzhodu (Irak) -povečano povpraševanje po gorivu s strani Kitajske
Leteči Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 -povečano povpraševanje po gorivu s strani Kitajske In to je verjetno najbolj pripomoglo k temu da se je cena dvignila, Kitajska je v zelo hitrem razvoju in pred cca mesecem dni se je pojavila kriza v jeklarski industriji predvsem zaradi njih. Kar zlepa so začeli na veliko kupovat jeklo in ker je bilo povpraševanje večje od ponudbe so šle cene hudo gor. Če hočeš pa plačaj. Isto bo z nafto Tejle Kitajci nam bodo še dali po p...i
Ice Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 heh :doze:.... se zmeri cnej ko tle al pa v nemciji.
Ice Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 PPC?!?! povprecno placo cestarja? postnina, paketnina, carina? prehitri peklenski chopperji? preverjeno, prodano, carambolirano? enlighten me, puweeeeeeezzzzzz... :)
SHERIFF Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Price Power by Consumption being enlighten by SHERIFF! B)
Ice Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 ker nisem ekonomist.......... WTF is that?! :blink:
Ice Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 podobno kot "supply & demand" zacinjeno z pozresnostjo drzave? :P
Denny Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 heh :doze:.... se zmeri cnej ko tle al pa v nemciji. hja, ne bo dolgo :angry: :angry: :angry: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angry: plače bodo pa še vedno drobiž :angry: :angry:
SHERIFF Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Nekako smo v Sloveniji na 70% standarda A. Pomeni da bi tudi bencin moral biti 70% cene v Avstriji.Laično napisano. TC :nono: :nono: :nono: PKM; pariteta kupne moči;približno koliko enot bencina lahko kupim za slovensko plačo v primerjavi koliko enot z avstrijsko, seveda z vsako v svoji deželi B)
SHERIFF Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 moč cene po povpraševanju??? WTF is that????? Stick to the things you know!!!! :naughty: :naughty:
HAWKey Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Nekako smo v Sloveniji na 70% standarda A. Pomeni da bi tudi bencin moral biti 70% cene v Avstriji.Laično napisano. TC :nono: :nono: :nono: PKM; pariteta kupne moči;približno koliko enot bencina lahko kupim za slovensko plačo v primerjavi koliko enot z avstrijsko, seveda z vsako v svoji deželi B) če bi bil svet pravičen.... nebi blo zanimivo :lol1: ................aja, pa bencin bi bil cenej :cry:
Brrrm Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 Ne vem. Ampak sem včeraj prazen motorcikel napolnil, danes pa še avto in preostala dvokolesnika. Preventiva. Pomeni dosti, finančno, ne. Dene pa dobro. :)
Leteči Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 Ne vem. Ampak sem včeraj prazen motorcikel napolnil, danes pa še avto in preostala dvokolesnika. Preventiva. Pomeni dosti, finančno, ne. Dene pa dobro. :) In potem se ponavadi cena spusti :P
Brrrm Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 Radio rekel, da obstaja velika verjetnost, da se bo gorivo ponoči podražalo.
HAWKey Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 sigurno se bo.. :BUA: SUX!! :cry: :BUA: če nebi picikla stolku :doze: ... neee, vseen bi se z motorju vozu :OK: bencin bo vedn dražji, in mi ga bomo plačevali.... that's how things work! :BUA:
Zok Objavljeno Maj 24, 2004 Opozori Objavljeno Maj 24, 2004 bencin bo vedn dražji, in mi ga bomo plačevali.... that's how things work! :BUA: true. :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se