gattolina Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 V moji vasi imajo upokojenci balinarsko sekcijo. Ali ni vseeno s čim se kdo ukvarja? Mnogo bolj pomembno se mi zdi, da se ljudje sploh s čim ukvarjajo. Če je to na stara leta, toliko boljše za njih. Zanesljivo pa se ne bo 70-letni gospod ukvarjal z maratonom, prostim plezanjem, alpinizmom....
liwčan Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 ma jaz pa zdej v zimskem času ful smučam,kolk se le da!!! v poletnem času igramo s frendi pa nogomet po turnirjih,,............
Icy Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Od dons naprej pojem tisto od Knofov! Kupit ču si top, kat,tad,kat, tad,kat ,tad.Za dan dva, možda tri, možda pet, možda sto neznam broj, al znam da kupu si bom TOP. Mal po svoje ampak vseen. Čist v redu, tudi to se da, peti namreč, drugi pa raje to naredimo! Moj top je že na poti :evilgrin:
dunkl Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 Žena je ta teden kupila orbitrek! Sm probov? Čisti dougčas! Na dsispleju se mi prikaže tak čas, da toliko km v naravi v nobenem primeru ne pretečem!!!!!! Mislim da sem dosegel olimpisko normo za Peking na 10 km??????
Icy Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 (popravljeno) Moj top je že na poti :evilgrin: :evilgrin::evilgrin: In je že prišel :evilgrin::evilgrin: Popravljeno Februar 7, 2007. Popravil Icy
Broj Jedan Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Mislim da sem dosegel olimpisko normo za Peking na 10 km?????? Prelahko si ga nastavil .. malo zategni zavoro (recimo na 6), da bo res podobno teku v naravi .. potem se pa hvali tule .. :evilgrin:
Broj Jedan Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 moj glavni šport trenutno je kašljanje
dunkl Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 moj glavni šport trenutno je kašljanje Na tvojem mestu bi enega prižgal, preverjeno se po tem lažje kašlja. Obenem pa si še krepiš trebušne mišice. Kar tako naprej in boš poleti lahko ponosno raskazoval radijatorje.
-baSe- Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Moj šport je atletika sicer skok v daljino,troskok pa se kej bi se nasl. Treningi 5-6krat na tedn! Gabry18 1
ShadoW88 Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 Rokomet, košarka, ježa, boks, motociklizem :OK:
Claw Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Skok čez plot :grim ... pri blondinkah tega niti ni treba, že prej dajo! :devil: anja37 1
dunkl Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Skok čez plot :grim ... pri blondinkah tega niti ni treba, že prej dajo! :devil: Ha, ha, ha, ha! Ta je pa dobra, moram si ko zapomnit! Prelahko si ga nastavil .. malo zategni zavoro (recimo na 6), da bo res podobno teku v naravi .. potem se pa hvali tule .. :evilgrin: Saj se nism hvalu, hotu sem samo reč da je naprava brezveze.
Claw Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Ta je pa dobra, moram si ko zapomnit! Pr tvojih letih bi lahko to že vedel :hmm: :) :D :lol1:
Icy Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Pr tvojih letih bi lahko to že vedel :hmm: :) :D :lol1: He, he, he, ....
dunkl Objavljeno Februar 18, 2007 Opozori Objavljeno Februar 18, 2007 Pr tvojih letih bi lahko to že vedel :hmm: :) :D :lol1: Ja veš človek se uči celo življenje, da potem butl umre! anja37 1
motofrik Objavljeno Februar 18, 2007 Opozori Objavljeno Februar 18, 2007 En bivši sodelavec je vedno rekel:'' Sprašujte, otroci, sprašujte,- več boste spraševal, več boste vedel...'' Pol si ga pa kaj vprašal, je pa dejal: '' Ja, to pa ne vem ..'' :lol1: :lol1: :lol1:
Broj Jedan Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 .. hotu sem samo reč da je naprava brezveze. Kakor za koga .. Zdaj poje picikl v ozunju .. važno, da smo zdravi :yea1:
Kleemen Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 GORE rad hodim v gore..planinarim :OK: seveda čez motor ga ni ne..sam tud mal je treba it v naravo da nisi skoz na cesti :evilgrin: :lol:
DIESEL Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 štiri leta in pol karateja zej je pa mal pavze :)
vulcan Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 (popravljeno) Ni glih reden šport, je pa bil zelo prijeten adrenalinski dogodek. To morate probat. Drugače pa kolesarjenje in hribolazenje. Popravljeno April 29, 2007. Popravil vulcan
ZOKI SUZUKI Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Fitnes, kolesarjenje, zdej pa čez dan motor zvečer pa še 4x tedensko fitnes Gabry18 1
Ole Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 hribolazenje, tek, kolesarjenje, badminton, mali fuzbal. Ni važn kaj, sam da športamo :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se