_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 hribolazenje, tek, kolesarjenje, badminton, mali fuzbal. Ni važn kaj, sam da športamo :) ki te v postojni igraš badminton?? kaj to tak misliš bolj na piknikih al si prav badminton mislo, pa si mogoče v kerem klubu :?
Noiser69 Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Smučanje, Kolesarjenje, Monokolesanje, Bmx, Sk8, Potaplanje, Odbojka, ..................
SiR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 iščem sumo klub... rokoborba mi ni všeč, preveč pedrske "opremice" :D
Ćardak Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 iščem sumo klub... rokoborba mi ni všeč, preveč pedrske "opremice" :D zto mam jst svoje :lol1:
zverac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :? A se posteljna gimnastika šteje v športne panoge :hmm: :worship: :yea1:
Anubis Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :? A se posteljna gimnastika šteje v športne panoge :hmm: :worship: :yea1: Odvisno s kolk grdo babo jo izvajaš. Normalni pravijo temu šprint na estetski podlagi. Anaerobni prag, jasno.
zverac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Odvisno s kolk grdo babo jo izvajaš. Normalni pravijo temu šprint na estetski podlagi. Anaerobni prag, jasno. :hmm: A niso učasih šprint štel med atletko ne pa gimnastko :huh: No sej mugoče sem pa jest za cajtom :grim pa je dons drgač :doze: :yea1:
Anubis Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :hmm: A niso učasih šprint štel med atletko ne pa gimnastko :huh: No sej mugoče sem pa jest za cajtom :grim pa je dons drgač :doze: :yea1: Če je pa hudo debela, imaš pa skok v višino, ker jo lažje preskočiš, kot pa obhodiš, brez da bi moral prespati na poti.
zverac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) Če je pa hudo debela, imaš pa skok v višino, ker jo lažje preskočiš, kot pa obhodiš, brez da bi moral prespati na poti. No, pa smo spet pr atletki :cry: :P Kaj pa naprimer parter s kompletnim asortimanom figurae veneris :worship: :yea1: Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil zverac
XDR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 iščem sumo klub... rokoborba mi ni všeč, preveč pedrske "opremice" :D :devil: mogoče pa rabiš samo malo shujševalne.... :yea1: malo črnega humorja... brez zamere
SiR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :devil: mogoče pa rabiš samo malo shujševalne.... :yea1: malo črnega humorja... brez zamere zakaj ti pa ne bi smel zameriti? PS: sem toliko shujšal, da se lahko s sumom ukvarjam...
XDR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 hehe čestitam.. Sicer pa je sumo eden od tradicionalnih veščin in poseben način življenja..... sorry
kekec III Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 iščem sumo klub... rokoborba mi ni všeč, preveč pedrske "opremice" :D ...kontaktiraj cyca.... :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 z zračno puško streljam vse sorte hišnih ljubljenčkov :D :D :D :lol1:
C4V4L13R Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 mah...vsega po malem je že blo (bicikl, puška, kickbox)...trenutno pa nič :blush: :( (razen seveda slovenksega nacionalnega športa, ki je itak v samem vrhu :OK: pijemogaradipress
prcko Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Jest pa tečem in rolam, umes pa kšn pir spijem :grim
_SEBA_ Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) Jest pa tečem in rolam, umes pa kšn pir spijem :grim jest tut podobno, sam da ne tečem, pa rolam tut ne :D Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil _SEBA_
Senna Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 jest tut podobno, sam da ne tečem, pa rolam tut ne :D Podpis :grim :lol1:
*KAYA* Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 (popravljeno) ..jst se pa ukvarjam z aerobiko (2x na teden), kdaj grem tut v fitness, aja pa kolesarim pa rolam tut rada :) Popravljeno Maj 17, 2007. Popravil *KAYA*
krava Objavljeno Maj 18, 2007 Opozori Objavljeno Maj 18, 2007 .. rolam tut rada :) jest tud rad rolam ! :OK:
Brdaus Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 jest tud rad rolam ! :OK: Kaya je mislila na rolarje, ne pa na rizle :lol1: :lol1: :lol1: Zadnje čase osebno vse več v bazenu :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se