Dare1 Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 (popravljeno) Odbojka, da si povzročim vsakič nove zvine in udarce , da imam potem kaj cajtat, Kolesarjenje po hribih za očistiti misli vsakodnevnih navlak, Fitness, da se z manj odpora pogledam v ogledalo in da lahko po stopnicah skokoma nesem, kar je draga nakupila Šopingi z mojo drago da.... jebemtisonce, to je najbolj ekstremen šport ki ga gojim Popravljeno Junij 10, 2011. Popravil Dare1 LooLekSLO, HyperJack, JANUSKA in 2 others 5
GRUNF Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 Če kak dan manjkam na fitnessu.....mam abstinenčno krizo....:naughty: Dare1, umetnica51, hilton in 1 other 3 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 sodelujem na forumu Motosvet umetnica51, gandi, benny0104 in 3 others 5 1
bikez Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Nekako zapustil šport, čeprav sem bil včasih zelo aktiven. Včeraj spucal kolo in poiskal vso opremo. Naredil 40km, Frips pa je dal za pjačo. Skratka, i'm back in the game, again umetnica51, cikadina in Dare1 3
Sitko Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 (popravljeno) ODBOJKA RULZZZZ!!! Samo vprasanje letnega je casa, kaj od doma nas odnasa, al mivka al parket, nam da en mal po luft letet... Drgac pa rad tud kaj zakarvam in zarolam, se tud za kosarkasko zogo pojam, tecem pa izkljucno sam zato, da kile ne bi sle prevec cez sto Popravljeno Junij 14, 2011. Popravil scht@bec Dare1 in umetnica51 2
umetnica51 Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 moj najljubši šport je pa tud jezik obračat in govorit brez dlake na jezik tud več kot uro.... :lol: Dare1, cikadina, KUK679 in 2 others 4 1
sjeng Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 moj najljubši šport je pa tud jezik obračat in govorit brez dlake na jezik tud več kot uro.... :lol: Upam da nimate odprte kuhinje umetnica51 in ImenitnaPriložnost 2
umetnica51 Objavljeno Junij 17, 2011 Opozori Objavljeno Junij 17, 2011 Upam da nimate odprte kuhinje Poleg odprte kuhinje imamo še ta prav zidan štedilnik na drva... Ups,sj res... Moj najljubši šport je tud žaganje drv.... in v gmajni nakladanje metrskih drv na prikolico od traktorja... Sam takrat mi srce bije sto na uro,pa še lička so čist rudeča..... :lol: dotem, KUK679 in ImenitnaPriložnost 3
vinko40 Objavljeno Junij 19, 2011 Opozori Objavljeno Junij 19, 2011 zanimivi šprti se tudi z njimi že precej let ukvarjam -mislim drvarjenje umetnica51 1
TheMan Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 fuzbal... že 2 meseca in en petek, edino kar me zajebava je to da imam serijsko dve levi nogi
dmalus Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 fuzbal... že 2 meseca in en petek, edino kar me zajebava je to da imam serijsko dve levi nogi Sej se bos navado, sam trening... cim vec js igram z desno in levo nogo enako
GRUNF Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 Sej se bos navado, sam trening... cim vec js igram z desno in levo nogo enako Uf.......car....sn lahko tvoj prijatelj???
MitjaZaplatil Objavljeno Oktober 28, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2011 smučanje + potapljanje umetnica51 1
Trdonja Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 GangY: a Zumba je tut šport al kuga? Se mi zdi da je že vsaka druga inštruktor :grim Ping pong pa očitno nben ne špila...niti ne vem kaj ta tema pomeni...ukvarjanje s športi...če en beži pred polcajem se s tekom ukvarja? Novodobne miselne tehnike dopuščajo vsakmu k ma 5 minut cajta da je sportaš. Včasih in še vedno deloma aktivno pingpong, kasneje še košarka..bicikel non stop kadar mi ga ne ukradejo, pa v skladu z letnim časom; tek s transponderjem je tut zanimiv.. ne bi raje vprašal kdo sovraži šport? Saj pa so sami sportaši tle gor baje
TakeALookAround Objavljeno November 26, 2011 Opozori Objavljeno November 26, 2011 Basket! Razmislam pa, da bi se nazaj mal vrgu v gorsko kolesarjenje....ker po klancu dol cez gozd je zakon! V hrib gont me sicer cist nc ne mika....za kondicijo pa ze. :grim
umetnica51 Objavljeno Januar 15, 2012 Opozori Objavljeno Januar 15, 2012 Trenutni moj šport je službeno iskanje otrok po labirintu in spuščanje po trampolinu... Bitje srca se poveča za 200 krat. Priporočam
jozexj6 Objavljeno Januar 15, 2012 Opozori Objavljeno Januar 15, 2012 Basket! Razmislam pa, da bi se nazaj mal vrgu v gorsko kolesarjenje....ker po klancu dol cez gozd je zakon! V hrib gont me sicer cist nc ne mika....za kondicijo pa ze. :grim raj si drug moped nabav. :grim Moj najljubši šport....Schlafen
Kmet2 Objavljeno Januar 15, 2012 Opozori Objavljeno Januar 15, 2012 Preden je kolenom potekla garancija ,mešane borilne veščine,zatem in še zmerom fitnes,občasno badmington....zdaj pa ko semmzačasno prikljenjen na posteljo.............skok v širino
TakeALookAround Objavljeno Januar 15, 2012 Opozori Objavljeno Januar 15, 2012 raj si drug moped nabav. :grim Moj najljubši šport....Schlafen Da se naus razlezu
likalexsey Objavljeno Januar 24, 2012 Opozori Objavljeno Januar 24, 2012 Pohodništvo, tek, kolesarstvo, plavanje, ma najraje se pa na motor vsedem in brrrrrrrrrrrrrrrrrr.................
GangY Objavljeno Januar 24, 2012 Opozori Objavljeno Januar 24, 2012 GangY: a Zumba je tut šport al kuga? Se mi zdi da je že vsaka druga inštruktor :grim Ping pong pa očitno nben ne špila...niti ne vem kaj ta tema pomeni...ukvarjanje s športi...če en beži pred polcajem se s tekom ukvarja? Novodobne miselne tehnike dopuščajo vsakmu k ma 5 minut cajta da je sportaš. Včasih in še vedno deloma aktivno pingpong, kasneje še košarka..bicikel non stop kadar mi ga ne ukradejo, pa v skladu z letnim časom; tek s transponderjem je tut zanimiv.. ne bi raje vprašal kdo sovraži šport? Saj pa so sami sportaši tle gor baje ja lej js na use pr cemu se ornk presvicam gleam k na sport =) uuu pinkponk je tut suuupercaaa
TakeALookAround Objavljeno Januar 24, 2012 Opozori Objavljeno Januar 24, 2012 Je superca ja, sam za svicat je bols badminton...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se