ovink majstr Objavljeno Maj 9, 2006 Deli Objavljeno Maj 9, 2006 ja jest jih mam že noter zdej samo še čakam kdaj se bom naveliču :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) drgač na scooterkit.com se dobi celotna paleta z žicam in nwem kwa še vse notr za 7 čukov...majo za piaggio, peugeot in yamaho se mi zdi... krneki <_< @ticmantl: prej kot akumulator se kaka varovalka spali zarad tega :P Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil Red Arrow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 na scooterkit sem jaz vprašal kaj se dobi poleg tiste plate! Oni frajer je reko da je to samo plata..pol pa not vržeš zvočnike pa radio pa to..samo deska je za 7k..bv <_< Saj bote vidli ko se bote naveličali tega...totih 12v kaj ma akumolator ne dobiš nekega zvoka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 jst mam GroundZero 300 W RMS ojačevalc in 150 W RMS stari Kenwood woofer 30mm...prvič...sploh ni šou notr, drugič...akumulator ni mogu napajat ojačevalca, kaj šele, da bi igralo... :D :D :P no, drgač mam to za spod računalnika, da mal sosede budim (beri: blok) :D :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 no, drgač mam to za spod računalnika, da mal sosede budim (beri: blok) :D :devil: :eek: :eek: :eek: :eek: ti pa maš muda stari mene so skor prefukal zanč :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 kr nj probajo, treniram ju-jitsu, jih pomečem ko mačke... :angry: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 na scooterkit sem jaz vprašal kaj se dobi poleg tiste plate! Oni frajer je reko da je to samo plata..pol pa not vržeš zvočnike pa radio pa to..samo deska je za 7k..bv <_< Saj bote vidli ko se bote naveličali tega...totih 12v kaj ma akumolator ne dobiš nekega zvoka ja kok pa mislš d ma avto akumulator, pa d ne dobiš nekega zvoka :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 ja malo sem zajebal...amperažo sem mel v mislih..skuter akumolator ma 5A avto akumolator pa 175A..se oproščam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) ja malo sem zajebal...amperažo sem mel v mislih..skuter akumolator ma 5A avto akumolator pa 175A..se oproščam em...a zato se mi je zdelo, kwa hudiča majo volti pr tem... :D p.s.: pa baje grem elektrotehniko študirat :D Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil Red Arrow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 Js jih probavam dat v fiftija :yes: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 jaz si bom zaj v kratkem nardil v tisto konzolo kjer sem mel radio števec pa merilnike za bencin in toploto motorja! Upam da bo dobro izpadlo! Mam namreč down hill volan pa nimam kam za dat števca :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 15, 2006 Deli Objavljeno Maj 15, 2006 kolegi, razmišlu sm, da bi dou ps2 pod zic...mende bi 15 palčn LCD prišu spodi? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se