2384nsdf83 Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Zanimivo razmišljanje. Potemtakem država odgovarja za njihova dejanja. Se pravi če jaz delam pizdarije nisem jaz kriv ampak država :hmm: Ne, država je avtomat, ki skrbi za preprečevanje in ukrepanje v primeru tovrstnih dogajanj. Zato, da lahko neproblematični mirno spijo. Saj, sedaj veliko poudarjate, da so se neproblematični spuntali in vzeli "v svoje roke". Tako so postali tudi oni problematični za državo. V Državo verjamemo, kajne!
Brihta Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 V Državo verjamemo, kajne! Pa v Rudija Zavrla :grim
klimbra Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Damian.....Cyc...... Nikar se ne prepeirat okoli mojega posta. Tiče se direktno.....in izključno Strojanovih.........ker jih poznam......vključno z vsem poznanim Mihcem :angry2:
Tepko Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Še ena objava v tej temi, pol mam pa tega s cigani že PK. Kdor zagovarja Cigane je Cigan. Hanšek = Cigan. Nevladne organizacije, ki zagovarjajo Cigane so čisto navadni brezdelneži oz. Cigani. Tisti, ki so strajkali v podporo Ciganom so tudi Cigani. Cigo je bil Cigo, je Cigo in bo ostal Cigo. Ko bom mel PK te SLO Ciganarije, bom spokal pa šel drugam. Vidš, se strinjam s tabo, samo da mam jaz že sedaj vsega PK. Jeba, ko bi rad dokončal šolo tu, pa me boste mogl gledat še par let. Sicer pa: od kje tistim cigotom iz ambrusa velik temno rdeč BMW pred bajto? So ga prislužili s poštenim delom? So vzeli kredit???? So ga sploh plačali????????? :hmm: :hmm: :hmm: :huh: :slap: In da ne omenjam okrasja na njihoi hiši, tik na vhodnimi vrati: dve M4 (ali katerekoli puške), prekrižane. Izgledajo prave,... Od kje jim orožje? Imajo listine zanj???? Imajo kaj municije?????? So ga kdaj uporabili??????? Ga nameravajo??????????????? :unsure: :blink: Pa še en "vic": Kaj dobiš če cigana povozi valjar? . . . . . . . . . . . . CD-ROM! Sicer bi tudi meni pasalo, da bi mi država oz. drugi dali denar za hišo in jo opremili in vse notri priključili. Še bolj bi mi pa bilo všeč, da mi nebi bilo treba plačevati stroškov. Joooj, zakaj sem pismen... :slap:
janih Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Lej, če bi mal bolj prebral članek ne bi pisal takih kretenarij. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je lastnik psov 54-letni Mariborčan, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Zaradi kršitve določil zakona o varstvu živali so policisti Mariborčanu izdali plačilni nalog, zoper njega pa bodo na pristojno državno tožilstvo podali tudi kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Tukaj se policijsko delo in delo policaj ministra konča. Vse kar se dogaja od tu dalje je v rokah sodišča. Policija je svoje delo opravila hitro in učinkovito. V nekaj uraj so ugotovili čigavi so psi. Napisali so plačilni nalog in podali kazensko ovadbo. Več ne morejo. Predno pišeš bedarije in se javno smešiš si v kakem zakonu preberi kakšna pooblastila in naloge ima posamezen državni organ. ".......psa nista bila odvzeta ampak vrnjena lastniku ker je lastnik Rom in tožilec ni hotel zaostrevati situacije glede Romov, ki trenutno vlada v Sloveniji!" Vidiš, zajebal je tožilec. Tožilec pa ne spada pod policijo oziroma policaj ministra. Kapiraš? kapiram, če dobro prebereš moj post, boš lahko opazil, da sem med drugimi omenil gospo brezigar, ki pa je šefinja tožilcev, če še tega ne veš in pa seveda vse stale, ki vodijo to državo janih
GorazdH Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Tepko...pa kake oslarije pišeš??!!! Orožni listi??? Zaslužen denar??? :lol1: Pa oni so cigani, to je del njihove kulture in je treba TO BREZPOGOJNO sprejet... :lol1: Ti pa se odseli, če ti ni prav, da lahko taka druščina ščije po vseh zakonih, ki jih ti moraš spoštovat. :devil: Tako strpneži in "pravičniki".... :doze:
2384nsdf83 Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Ti pa se odseli, če ti ni prav, da lahko taka druščina ščije po vseh zakonih, ki jih ti moraš spoštovat. :devil: Spet imaš težave s konceptom demokracije. NIhče ne rabi nujno spoštovati zakonov, naj bi pa nosil posledice nespoštovanja ...
cyc Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Tiče se direktno.....in izključno Strojanovih.........ker jih poznam......vključno z vsem poznanim Mihcem :angry2: Klimbra, moji posti tudi, z drugimi tako ali tako nimam opravka. Oz. nimam nekih slabih izkušenj - razen s to familijo. No, skupaj s sodrgo ki se pri njih zbira, tisti posiljvalec ki so ga vzeli medse itak ni cigan. Na kako pivo bi lahko šli kdaj ... sa se ne bi samo kurcali prek foruma :D Tudi Damian, seveda .)
Brihta Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Na kako pivo bi lahko šli kdaj ... sa se ne bi samo kurcali prek foruma :D Tudi Damian, seveda .) To :OK: Pogovor ratuje vedno bolj konstruktiven :grim
Brrrm Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Ja, da se ga boste napili in začeli oslarije zganjat. :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :grrr
Pravokotar Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Na kako pivo bi lahko šli kdaj ... Cyc se bo začel nacejat s pivom. Temu se po domače reče erozija vrednot :krneki:
volk Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 maš prav, saj nam sedaj vladajo bivši komunisti, strojan pa ne more bit cigo-zvezda, ga je že kusturica prehitel janih Napisal si; da so anonimneži največje reve in drekmešalci, pritrdil sem ti, ker tako so začeli tudi komunisti. In se s tabo strinjal.
Brihta Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Ja, da se ga boste napili in začeli oslarije zganjat. :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :grrr Z pijačo izginejo vsi problemi. Tudi cigani :grim
2384nsdf83 Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Z pijačo izginejo vsi problemi. Tudi cigani :grim in potem pride vulgarna ciganka, rdeče našminkana in vsa pohotna ... :blush:
volk Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 :lol1: Nope, naiven.,....kar poglej tole "pošteno demokracijo", koliko kriminala goji! :lol1: Tudi pravica do kriminala je demokratična. In stvar osebne izbire. Vendar ta po tvoje "poštena demokracija" dopušča/tolerira zavarovanje lastnine in svojega telesa,svobode tudi z orožjem. Men se zdi to pošteno. (lahko pa zdaj polemiziramo z zlorabljanjem tega (kje pa se ne) ipd) Glavno je, da romsko problematiko rešuje zver :grim :devil: zver ali Zver :hmm:
Brihta Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 in potem pride vulgarna ciganka, rdeče našminkana in vsa pohotna ... :blush: In se poskuša asimilirat z avtohtonim prebivalstvom :wub:
cyc Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Cyc se bo začel nacejat s pivom. Temu se po domače reče erozija vrednot :krneki: Jaz temu samo tko rečem, potem pa red bull naročim :krneki:
Broj Jedan Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Zanimivo razmišljanje. Potemtakem država odgovarja za njihova dejanja. Se pravi če jaz delam pizdarije nisem jaz kriv ampak država :hmm: Torej bi po tej logiki namesto Pluta morala sedet država :lol1: Zapomni si da za svoja dejanja vsak odgovarja sam, pa naj bodo posledice kakršnekoli že ali te zrihta državni organ (policija) ali oškodovanci. Nimajo Sopranovi zdaj kaj jokat pa jamrat so si vso župo skuhali sami in zdaj jo bo treba pojest. Ne vem kam jih bodo dali sedaj, vzeli jih sigurno krajani nikjer ne bodo. Pa vendar se pustimo presenetiti :naughty: Pa malo si preberi pravila lepega obnašanja očitno ti manjka nekaj bontona pri pisanju. LP Leteči TI prav gotovo spadaš med v postu omenjeno populacijo, ker pišeš takele shizofrenije na podlagi mojega opažanja, da država ne deluje v zaščito poštenih državljanom. "Sedeti država" - pa kaj je s tabo - a nisi normalen al' kaj? Naj ti razložim kot 3 letnemu otroku, čeprav zelo dvomim , da dosegaš ta nivo, in da boš razumel, kaj tule piše. Država bi morala imeti policijo in sodnike, ki bi morali kriminalce izločiti iz družbe normalnih in normalne državljane zaščititi pred kriminalom. Ali to lahko dojemaš? Ne? No poizkusiva še enkrat: Država bi morala imeti policijo in sodnike, ki bi morali kriminalce izločiti iz družbe normalnih in normalne državljane zaščititi pred kriminalom. Ali to lahko dojemaš? Ne? No poizkusiva še enkrat: Država bi morala imeti policijo in sodnike, ki bi morali kriminalce izločiti iz družbe normalnih in normalne državljane zaščititi pred kriminalom. Ali to lahko dojemaš? Ne? No poizkusiva še enkrat: Država bi morala imeti policijo in sodnike, ki bi morali kriminalce izločiti iz družbe normalnih in normalne državljane zaščititi pred kriminalom. Pa zdaj? Še vedno ne .. ti si pa res izgubljen primer. Mah daj poprosi očkata, da ti to pojasni, njega je gotovo zdresiral kak specialni pedagog, da bo to znal razložiti kot pripadniku podgrupe "maloumne populacije MS-a". A ti je - razložiw, mislim? :? Torej vidiš .. v SLO tega kar bi morali državni organi delati - tega ne počnejo in tako kriminalci izkoriščajop Romsko populacijo za svoje pizdarije. ČE bi državni organi (zakonodajni in izvršilni) delovali tako kot je treba, potem o Romih ne bi nihče misliw nič slabega, saj bi kri8minalci med njimi sedeli v arestu? Kapiš? verjetno ne - to mora biti hudo zahtevna formulacija zate - spet poprosi specialnega pedagoga, ki se ukvarja z razumsko motenimi, da ti pojasni zadevo. Boš? :)
KeC Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Joooj, zakaj sem pismen... :slap: Lahko se konkretno s kolom po glavi počiš pa boš mogoče nehal bit. Probat ni greh. :devil: Tepko...pa kake oslarije pišeš??!!! Orožni listi??? Zaslužen denar??? :lol1: Pa oni so cigani, to je del njihove kulture in je treba TO BREZPOGOJNO sprejet... :lol1: Ti pa se odseli, če ti ni prav, da lahko taka druščina ščije po vseh zakonih, ki jih ti moraš spoštovat. :devil: Tako strpneži in "pravičniki".... :doze: Hm, ti pa očitno si pismen ampak branje pa ti očitno še povzroča nekaj težav. Mogoče se lahko priključiš romskim otrokom, pa te bo zver naučila. :devil:
volk Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 pizda, pa koji kurac je edina stvar, k jo vsi znate rečt "pelji si jih domov ,če so ti tko všeč". ne rabjo mi bit všeč, da bom na osnovi njihovega primera zagovarjal temelje demokracije. če so pa barabini, imamo za to pristojne službe itd. Če so pa ljudje prpe in ne upajo prijavit, da jim cigani grozijo, je pa to problem ljudi in policije, kajne ... ne pa problem ciganov. ajt, uživejte - s cigani ali brez ko smo že v švungu in za vsako stvar rečemo ,da je cigo, dodam še: bigi je Cigan :fredy: pa sej pomojem to tut "belci" dobijo, če so leni in v postelji marljivi, a ? Pa recimo, da še osnovne šole nimajo in da res ne morjo kake službe dobit ... ? si mislil mogoče "armbruste"? mislim, folk, ni čudno, da se same pizdarije dogajajo ... stvar orenk vre, vi pa tega še kr ne vidite... ne, glavno, da je cigo vsega kriv ... raj pritisnite na policijo in politike, da se bodo take situacije v bodoče preprečevale vnaprej, ne pa sanirale za nazaj, ko je vse že orenk črvivo in gnilo. PS: ne prepoznam se, ker ne branim cigotov. .. branim pa tvojo in mojo demokracijo.. tudi tisto, da se boš lahko še naprej vozil z motorjem po slovenskih cestah tudi tam, kjer vaščanom to ne bo pasalo idiotizem vse skp, tale država Če zagovarjaš demokracijo.., potem zagovarjaj pravno državo, enakost pred zakonom, osebne pravice (ki se končajo z pravicami drugih)...
Brihta Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 (popravljeno) Država bi morala imeti policijo in sodnike, ki bi morali kriminalce izločiti iz družbe normalnih in normalne državljane zaščititi pred kriminalom. In v primeru Ambruških ciganov, bi zmanjkalo moške populacije in dolgoročno bi tako iztrebili to familijo. Če ne bi hodili cigani s sodenje vasi žgat ambruške ciganke :hmm: Pol bi pa hanžekinho še našo vlado genocida obtožu :xx: Poleg tega bi potem 16 otrok ostalo brez očeta, pa bi ble spet pizdarije. Pa mama tut krade, pa bi ostal še brez mame. In pol bi mel 16 socialnih problemov. Kateri bi itak čez čas spet začel krast, k bi se tega naučil v sirotišnicah........ Popravljeno November 17, 2006. Popravil Brihta
volk Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Tudi jaz rečem, naj gredo nazaj v Ambrus. Ob pizdarijah, ki jih bodo počeli, pa strogo kaznovat krivce. Ne samo položnico napisat. Saj je ne bodo plačali. Tu sodstvo spi. :grim :grim :grim
Nagaya Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Če zagovarjaš demokracijo.., potem zagovarjaj pravno državo, enakost pred zakonom, osebne pravice (ki se končajo z pravicami drugih)... saj najbrž jih..ampak vse kar je mogoče iz njegovih postov razbrat, če te je panično-paranoično strah "ciganov" je njegovo neodobravanje dejstva, da so vaščani vzeli pravico v svoje roke ter to razumet kot zagovarjanje kršenja zakona s strani romov. detajli in odtenki v katerih se skriva bistvo pa izgubljeni....ampak zakaj bi se clovek trudil prebrat nekaj, kar ze v prvi vrstici razkriva neskladje z njemu lastnim mnenjem. :photo:
volk Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Damian.....Cyc...... Nikar se ne prepeirat okoli mojega posta. Tiče se direktno.....in izključno Strojanovih.........ker jih poznam......vključno z vsem poznanim Mihcem :angry2: Hello Klimbra ! Men si se že od nekdaj zdel mal črn, pa si nisem upal vprašat te. Vidš, se strinjam s tabo, samo da mam jaz že sedaj vsega PK. Jeba, ko bi rad dokončal šolo tu, pa me boste mogl gledat še par let. Sicer pa: od kje tistim cigotom iz ambrusa velik temno rdeč BMW pred bajto? So ga prislužili s poštenim delom? So vzeli kredit???? So ga sploh plačali????????? :hmm: :hmm: :hmm: :huh: :slap: In da ne omenjam okrasja na njihoi hiši, tik na vhodnimi vrati: dve M4 (ali katerekoli puške), prekrižane. Izgledajo prave,... Od kje jim orožje? Imajo listine zanj???? Imajo kaj municije?????? So ga kdaj uporabili??????? Ga nameravajo??????????????? :unsure: :blink: Pa še en "vic": Kaj dobiš če cigana povozi valjar? . . . . . . . . . . . . CD-ROM! Sicer bi tudi meni pasalo, da bi mi država oz. drugi dali denar za hišo in jo opremili in vse notri priključili. Še bolj bi mi pa bilo všeč, da mi nebi bilo treba plačevati stroškov. Joooj, zakaj sem pismen... :slap: Sigurn so ble tisto taprave puške :grim :grim :slap: To :OK: Pogovor ratuje vedno bolj konstruktiven :grim :grim :OK:
Nagaya Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 + ignoranca vsega tistega, ki opozarja da je človek namerno šlampast v danem trenutku in si povedano razlaga točno tako kot njemu ustreza, da se bo lahko še naprej nadvse konstruktivno razburjal, ker mu je to očitno edino poslanstvo v življenju. + ker že nekaj časa popolnoma nesankcionirano podpihujete rasno in narodnostno nestrpnost, pa odgovorni za to ne naredijo prav nič, bo očitno treba vzet pravico v svoje roke in poskrbet, da se bo forum lepo ukinil. gotovo se bo kje našel inšpektor, ki se bo z veseljem poigral s temle nesankcioniranim kršenjem ustave.
Priporočene objave