GorazdH Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 vale... neki me tišči zato sem siten :glare: bi dala eno roko al usta al mednožje za pomagat človeku v stiski? :lol: :kva2: :rolleyes:
Vale Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 vale... neki me tišči zato sem siten :glare: bi dala eno roko al usta al mednožje za pomagat človeku v stiski? :lol: :kva2: :rolleyes: You make my day ... :lol1: :lol1: ... z Leonom vred :grim :grim
klimbra Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 :blush: :blush: :blush: Valči se drži načela........da ni sestra usmiljenka......... Ona.........predvidevam......vse da..........le meni en velik NE :devil: In lej ga vraga......z vsakim jo mam bolj v čislih......zmešan je tale naš moški podstrešje :blush: :blush: :blush: :blush:
Pervy Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Jesus Pervy ... a klitoris nam lahko moški ponudite :eek: ... nevem, enkrat mi je ena rekla da moraš najti klitoris :? po posvetovanju z izkušenim kolegom mi je ta rekel da prej najdeš jetija. nato sem si ogledal epizodo South Parka kjer so neuspešno iskali klitoris in obdali so me dvomi. :hmm: na posvetu s kolegom alpinistom, ki je bil že ogromnokrat v himalaji, mi je le-ta zagotovil da ni videl še nobenega od omenjenih se mu pa zdi da bi glede na razmere v himalaji jeti lahko obstajal. če dodam še to da je svetovno znani reinhold messner trdil da je videl jetija in če upoštevam da še nisem slišal moškega ki bi isto trdil za klitoris lahko z gotovostjo trdim da bo ob nama v postelji prej jeti kot klitoris. :blush: enako velja za predigro - WTF je predigra? če sklepam da je igra=seks, WTF je predseks? očitno je predigra=pivo?!?!? :ninja: točko G pa si razlagam kot nekaj v elektroniki vbrizga goriva na motorju, za nič drugega še nisem videl tako zajebanih navodil :blink: happy???????? nena komplicirajte babe pa razširite noge bemti! hočem fukat ne pa parkirat letalonosilko v simonov zaliv :angry2:
Thundercat Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 nena komplicirajte babe pa razširite noge bemti! hočem fukat ne pa parkirat letalonosilko v simonov zaliv :angry2: :eek: :lol1:
Tanjuška Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 nevem, enkrat mi je ena rekla da moraš najti klitoris :? po posvetovanju z izkušenim kolegom mi je ta rekel da prej najdeš jetija. nato sem si ogledal epizodo South Parka kjer so neuspešno iskali klitoris in obdali so me dvomi. :hmm: na posvetu s kolegom alpinistom, ki je bil že ogromnokrat v himalaji, mi je le-ta zagotovil da ni videl še nobenega od omenjenih se mu pa zdi da bi glede na razmere v himalaji jeti lahko obstajal. če dodam še to da je svetovno znani reinhold messner trdil da je videl jetija in če upoštevam da še nisem slišal moškega ki bi isto trdil za klitoris lahko z gotovostjo trdim da bo ob nama v postelji prej jeti kot klitoris. :blush: enako velja za predigro - WTF je predigra? če sklepam da je igra=seks, WTF je predseks? očitno je predigra=pivo?!?!? :ninja: točko G pa si razlagam kot nekaj v elektroniki vbrizga goriva na motorju, za nič drugega še nisem videl tako zajebanih navodil :blink: happy???????? nena komplicirajte babe pa razširite noge bemti! hočem fukat ne pa parkirat letalonosilko v simonov zaliv :angry2: pejmo na pir pol bomo pa vidl :kva2: itak pravjo - baba pjana rit prodana!!!!!!! ampak na galono ne na enga, sm ugotovila, da ga motoristke nesemo :closedeyes:
klimbra Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Dam glas za PIR!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Uno abecedo točk.......ma ....to raje prepustim mlajšim.....oni majo še dovolj časa........da jih zaman iščejo :blush:
Pravokotar Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Dam glas za PIR!!!!!! Presenetljivo, res :doze:
klimbra Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Presenetljivo, res :doze: Pravilen komentar......dragi moj Don Pepino.....bi bil......."pričakovano" :OK: :OK: :OK:
Pervy Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 pejmo na pir pol bomo pa vidl :kva2: itak pravjo - baba pjana rit prodana!!!!!!! ampak na galono ne na enga, sm ugotovila, da ga motoristke nesemo :closedeyes: PIR :kva2: baby you got a deal!!!! :grim kak mam rad če se ženske znajo moškega prav lotit! :blush: :wub:
Leon Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Kakšno svežino vnesete ženske na forum, v življenje, če ste malo fleksibilne, prostih nazorov, zanimive,.... in se ne držite vedno svojega plota. :K :K :K Sanda7 Tanjuška ... :worship: :yea1:
Tanjuška Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Kakšno svežino vnesete ženske na forum, v življenje, če ste malo fleksibilne, prostih nazorov, zanimive,.... in se ne držite vedno svojega plota. :K :K :K Sanda7 Tanjuška ... :worship: :yea1: Jz sm plot čist raztrgala, ga ni sploh, so sam še treske ostale :D
Tanatos Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Ej Tanjuška, tebe pa ornk tale pomlad meče :grim
GorazdH Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 pomlad je, cvetovi pač rabijo razplojevalce :whistle:
Pravokotar Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Zlasti vetrocvetke se plodijo ob vsaki količkaj ugodni sapici :grim
Tanjuška Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Ej Tanjuška, tebe pa ornk tale pomlad meče :grim ne morš verjet kako, pa čeprov je nov sneg zapadu :kva2:
Pravokotar Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 ne morš verjet kako, ... Pač. Brez problema.
SiR Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Jz sm plot čist raztrgala, ga ni sploh, so sam še treske ostale :D Si se pri tem kaj zaskalila v tamalo? :P
klimbra Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Zdej je men vse jasno.....trske....pa dejmo podkurt.....čim več ogenjčkov......pa naj postanejo veliki.....ali ostanejo majhni........z vsemi si pametna punca lahko pomaga :devil: :devil: :devil: :devil:
Leon Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Če si predstavljam takšno službo, kjer imaš okoli sebe tuše, garderobe, bazene, savne, univerzalne ključe od vrat, naravo, se ti jebe za vse - to je enostavno raj. Ker prilika dela tatu, imaš vseskozi v glavi sex. Že ob najmanjšem žgečkanju pod trebuhom, flirtu, hop takoj s partnerjem potešit slo oz. sprostit nastale napetosti. Kwa se boš jebal pa fukal celo življenje, da nekaj ustvariš, ko potem itaq ugotoviš, da si preveč prelepih stvari zamudil. Časi niso več takšni - se vse prehitro vrti. Nam preveč jamljejo.
Sanda7 Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 ne vem za kaj ampak moški pri nas na šihtu vsak petek sanjajo u danes je petek dan za metek,kao da danes pa bo akcija,u to bom že čez 6,7h spet poslušala. Pa sej te čist zrajcajo tko da ne preostane druzga kot jit domov in naskočit možakarja sam res ne vem a sam ob petkih al kaj
Leon Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Da nisi morda narobe razumela sanda7. V petek gredo vsi v oštarijo in jih ni doma. Doma ob petkih pomoje na ta dan ne sexajo. Kakšno sredo že mogoče, sam vikenda si pa res ne želijo kvariti s sexom. Sicer pa to pomeni, da nam ženske ne dajete in se veselimo kot majhni otroci na vaš DA. Mogoče pa je to del vaše strategije, da nas držite v šahu ?
Tanjuška Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Si se pri tem kaj zaskalila v tamalo? :P Hja pa ne enkat, zj že parkat na dan nč ne pomaga!!!!!!!!!!!! :BUA: bo treba kerga nek pobasat za kakšne 2 uri al pa 3 da ga mau fašem. prijave na telefon: 080SEXY80, pa prosm, čim daljši in čim debelejši, tiči seveda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XDR Objavljeno April 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2006 Tanjuška zaj pa ti mene poslušaj..... Ena ornk erotična masaža, da te fajn zrajca, pol pa en faj dober tič pa bo stvar urejena. Aja... drugače pa se da na zic od motorja tudi umetni zmontirat...... Tam pa se lahko po celi evropi voziš pa ti ne bo dovolj, glede na to kaj si napisala prej. K meni pa lahko prideš na masažo.
Leon Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Tanjuška še boljš. Namaži si tamalo s poprom. Ti bo utripala kot žmigavc.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se