PURPLE Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Ima kakšen forumaš Marantz SR6200 receiver, rabil bi nasvet glede nastavitev.
pirurirko Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 (popravljeno) Mene pa zanima, če ma kdo postavljene zvočnike tako, da se sliši , kaj je hotel producent povedati???? Drgač pa dobr butajo teli vaši sistemi, ob steno. Jest pa prisegam na Sansui iz 80tih ojačevačem in KEF zvočniki, samostoječimi. Barva kostanja mi pa glih k omaram paše Popravljeno April 15, 2009. Popravil pirurirko
Dolenc™ Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 K videm da se nekateri tle mal bl spoznate (kot jst ), bi vas vprašu za mnenje. Prodajam tole zadevo, a je to vredno tolk al mogoče hočem malo preveč. Preden sem sestavil ceno sem malo pogledov po bolhi, pa se za tak keš prodajajo mal bolši stolpi, na tak način je bla formirana cena
impulz Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 po mojem mnenju je vredno toliko vendar tolko dnarja za to "zastarelo" zadevo sigurno neboš dobil. nevem, mogoče se pa motim. pusti oglas na bolhi pa če nebo šlo tak daleč znižaj dokler se nebo kdo najdo : )) pa veliko sreče (rabil jo boš!) lp
Dolenc™ Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Hvala za spodbudne besede Drugače zadeva dober šopa, bi jo obdržu, sam k ta jajc od motorja tolk stane
impulz Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 aja če v tej smeri razmišljaš... jaz tega naprimer nebi prodajal. šparal bi dokler se nebi od žene ločil in bi ji to zapustil, da nebi mogla rečt da je ostala "brez vsega". jvc so kvalitetni sistemi, samo kvalitetno gor al dol če za 100€ že dobiš z mp3jem pa usb prklučkom pa nevem kaj še vse. probaj po delih prodat, tak lahko še koga nategneš samo bo trajalo en cajt da to prodaš. no pa naj še drugi kaj povejo, je čist možno da se motim ker nisem na tekočem pri teh stvareh. lp
pirurirko Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 kasetaš lohka komu šenkaš v tej dobi, žal
PURPLE Objavljeno September 18, 2009 Opozori Objavljeno September 18, 2009 (popravljeno) Zanima me ali ima kakšen forumaš kakšen star MARANTZov ojačevalec, letnik cca. 76 -79? Popravljeno September 18, 2009. Popravil PURPLE
danci1973 Objavljeno September 19, 2009 Opozori Objavljeno September 19, 2009 Zanima me ali ima kakšen forumaš kakšen star MARANTZov ojačevalec, letnik cca. 76 -79? Jaz imam Marantz PM750DC - menda je letnik 1981... D. Frips 1
Cartman Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 a kdo pozna kakega zanesljivega serviserja za HiFi? mam dva ojačevalca, pa me oba nek hecata
PURPLE Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Jaz imam Marantz PM750DC - menda je letnik 1981... D. Danči in kako si zadovoljen z njim, dela vredu? Ga pogosto - dnevno/tedensko uporabljaš?
danci1973 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Danči in kako si zadovoljen z njim, dela vredu? Ga pogosto - dnevno/tedensko uporabljaš? Razen iztrošenih potenciometrov (predvsem glasnost in 'balance') in stikal (npr. tisto za izbiro vira), ki občasno izgubijo stik, dela izvrstno. Uporabljam ga pa pravzaprav vsak dan - je namreč edini ojačevalec, ki ga imam. Ga pa ne uporabljam 'avdiofilsko', glasbo pač imam kot neko 'ozadje', da ni preveč mirno in tiho... D.
piano Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 Za moje glasbene užitke uporabljam klaviaturi Yamaha S90 ES, Yamaha S80, zunanjo zvočno kartico M-audio FireWire Audiophile, dvokanalni mixer ter studijska monitorja Behringer Truth B2031A. Vse pa gre preko I-Maca in Logic-a Pro9. hlebec 1
sayo Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 Jaz bi pa kupil kakšnega Sansuja G 7000 ali G 9700 če kdo koga pozna
sayo Objavljeno November 18, 2009 Opozori Objavljeno November 18, 2009 Jaz bi pa kupil kakšnega Sansuja G 7000 ali G 9700 če kdo koga pozna Še slika
MiNa Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Še slika Najbližje kar sem našel trenutno je tole. Pred davnimi leti (`78) sem imel G701 čista eksotika! Za njega preko (konsignacije) starejši se bodo spomnili dal celo premoženje.
hlebec Objavljeno Maj 11, 2010 Opozori Objavljeno Maj 11, 2010 Za moje glasbene užitke uporabljam klaviaturi Yamaha S90 ES, Yamaha S80, zunanjo zvočno kartico M-audio FireWire Audiophile, dvokanalni mixer ter studijska monitorja Behringer Truth B2031A. Vse pa gre preko I-Maca in Logic-a Pro9. lepo, tudi jaz sem lastnik dveh yamah S90 ES ter SY-35
Kamenko -( isa.. ) Objavljeno Maj 11, 2010 Opozori Objavljeno Maj 11, 2010 tak zgleda pri meni doma,tuner yamaha rx 497, kasetar sony,zvočniki dali ,spredaj samostoječi vzadaj mali na steni.špila zadovoljivo, basa ne rabim, bi pa blo fajn menjat ojačevalec za močnejšega (al pa tud ne, sem mel na probi denona iz big banga pa me je razočaral)
nenonenc Objavljeno Januar 4, 2011 Opozori Objavljeno Januar 4, 2011 a bi se kdo tle gor najdu ki se spozna na saksofone? doma imam abrahama in za darilo kupujem sax za cca 500E.
avro Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 a bi se kdo tle gor najdu ki se spozna na saksofone? doma imam abrahama in za darilo kupujem sax za cca 500E. bo najbolje, da se mal zavrtiš okrog kakšnih članov "plehband". Kolk vem, mislim da je saksov več vrst oz. vsaj dve vrsti. Kupovanje inštrumenta je prav tako kot kupovanje motorja. Lohka je vse OK lohka te pa
franc Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 a bi se kdo tle gor najdu ki se spozna na saksofone? doma imam abrahama in za darilo kupujem sax za cca 500E. Kakšen mesec nazaj sem v Hoferju videl da prodajajo saksofone (sem skoraj "dol padel" od smeha, kdo pa je že videl, da v "špeceriji" prodajajo kaj takega). Očitno je bil ostanek neke stare akcije: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_13766.htm lp Franc
Car70 Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Že nekaj časa razmišljamo kaj bi kupil prijatelju za 40 let, ker je velik ljubitelj gramofonskih plošč (ima kar obsežno zbirko), gramofon pa je pred kratkim šel rakom žvižgat, zato razmišljamo o nakupu le tega. Me pa zanima če kdo ve, kje se da to še dobit, ker sem že spraševal po trgovinah,pa ni nikjer nič "pametnega". Hvala
DAN Objavljeno Marec 14, 2011 Opozori Objavljeno Marec 14, 2011 Že nekaj časa razmišljamo kaj bi kupil prijatelju za 40 let, ker je velik ljubitelj gramofonskih plošč (ima kar obsežno zbirko), gramofon pa je pred kratkim šel rakom žvižgat, zato razmišljamo o nakupu le tega. Me pa zanima če kdo ve, kje se da to še dobit, ker sem že spraševal po trgovinah,pa ni nikjer nič "pametnega". Hvala Razen novejših usb gramofonov je trg res bolj slab,jaz bi na bolhi pogledal za kakšnim dobro ohranjenim tehnicsom 1210.. Kuzma je pa najbrž predrag...je pa tolev big bangu..
lasagna Objavljeno Junij 9, 2015 Opozori Objavljeno Junij 9, 2015 Zima je mimo in nimate časa doma poslušati glasbe, zato : - ali ima kdo naprodaj KLASIČEN stereo receiver, delujoč brez škripanja in hreščanja do ene 80 EUR ? Starejši Japonci imajo prednost. - če ga ni, bi me zanimal tudi integriran ojačevalec po zgornjih kriterijih. Zanima me, če se vem kaj valja doma, oglase imam pod kontrolo (sami neki multi pa AV...)
sayo Objavljeno Junij 9, 2015 Opozori Objavljeno Junij 9, 2015 (popravljeno) Bi ti pasu tale SanSui Popravljeno Junij 9, 2015. Popravil sayo lasagna in franc 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se