Spasku Objavljeno September 18, 2020 Opozori Objavljeno September 18, 2020 10 hours ago, ChuckNorris said: Ko so windowsi naloženi so pripravljeni da se jih uporablja Če hočeš imet vso to nepotrebno šaro potem JA 10 hours ago, ChuckNorris said: Z malo zdrave pameti kaj počneš v brskaniku in kaj prenašaš na računalnik gre brez težav.(za prenašat svinjarijo in teste mam posebej računalnik) To se strinjam o zdravi pameti tudi jaz imam več raču... 10 hours ago, ChuckNorris said: proces teče v ozadju, pa imam zadosti močan računalnik da tega ne občutim. Tu o procesih lahko govorimo ne gre se za moč računalnika verjetno imamo vsi dovolj zmogljiv. Se pa strinjam kar si zgoraj napisal v postu vse je odvisno od vsakega posameznika.
Spasku Objavljeno Oktober 3, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2020 Prijatu mi je pred kakšnim tednom prinesu HDD ki ga ni zaznal noben računalnik skoraj sem že obupal in mu reku vržga v smeti ni rešitve,ko sem včeraj pospravljal po hiši in našel stare diskete se mi je posvetlo DOS.Če bo še kdo imel problem to je ena od rešitev prilagam sliko sem zdaj naredu na starem usb ključu. Išči-cmd-zaženi kot administrator -OK - se odpre CommanPrompt ali pa Win+R -cmd-Ok- se odpre CommanPrompt
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se