Hrenowsky Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Zanima me ce kdo ve kje pri nas se da to kupit, kaksne so dimenzije in cena. Ce kdo neve za kaj se gre: TBO Tech (samo v eng.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Takšne palice so imeli v eni izmed trgovin v BTC-ju (nasproti LOVEC v BTC Ljubljana - hala A)pa so vse prodali in mislim, da sedaj ne pustijo več uvoza. Pri nas takšnih palic ne boš več dobil - lahko pa poskusiš z ribiškimi(so tudi teleskopske) v trgovini Lovec! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Kakšen Army shop pri osterajharih bi znal to met. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Hrenowsky takole mimogrede, teleskopska palica po zakonu o orožju spada v kategorijo A (prepovedano orožje), ki ga ni dovoljeno posedovati, da ne boš pol mel kake sitnosti .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 no.. o tem kaj vse palcaj šteje za orožje bi se dalo debatirat... :slap: so mene enkat mal "nadlegoval" na meji, k sem mel bejzbol kij za prvim zicem :ninja: ... no.. sej res nisem velik bejzbola špilal :devil: , pa sem mel vseen eno tenis žogco v avtu, pa mi je reku da nej kij v prtljažniku vozim... O:-) drgač pa lohk probaš s kako aluminijasto al pa gumijasto 15cm palico v rokavu, drsno montirano na usnjeno zapestnico... @jose - se spoznaš na ta zakon? maš kje blizu primeren člen? me firbec matra kaj točno piše, pa se mi (danes) ne da brskati po netu. - sej veš konc delovnega tedna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Zanima me ce kdo ve kje pri nas se da to kupit, kaksne so dimenzije in cena. ← Koga bi pa rad prefukal? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 (popravljeno) Tko kot ti je JOSE povedal je ta stvar, kljub temu, da je zelo uporabna, pri nas ne boš verjel.............................PREPOVEDANA!!!!!! :krneki: Še posebej za tvojo starost!!! Lahko greš pa čez leto ali dve za leto in pol v Tacen pol jo boš pa lahko nosu... :naughty: Popravljeno Oktober 21, 2005. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 te palice so bile na voljo na motozboru v medvodah na enemu izmed štantov, drugače je, če misliš to voziti v avtu dovoljen teleskopski ključ za vijačenje avtomobilskih koles katerega dobiš skoraj na vsaki pumpi na koncu je malo ukrivljen in zelo poceni če ga moraš izgubiti se pa raztegne čisto dovolj če želiš koga povijačiti....... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marx Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 te palice so bile na voljo na motozboru v medvodah na enemu izmed štantov, drugače je, če misliš to voziti v avtu dovoljen teleskopski ključ za vijačenje avtomobilskih koles katerega dobiš skoraj na vsaki pumpi na koncu je malo ukrivljen in zelo poceni če ga moraš izgubiti se pa raztegne čisto dovolj če želiš koga povijačiti....... :OK: ← Rastegnit se mora čim dalj ,da ga bolj na :yea2: :yea2: dolgo dosežeš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Da ti ne more vrniti :D Kaj mogoče kdo ve kje se prodaja tisti elektro šoker, pri katerem ni kontakta? Se iztreli na določeno razdaljo, zato ni treba biti v stiku z osebo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Zanima me ce kdo ve kje pri nas se da to kupit, kaksne so dimenzije in cena. Ce kdo neve za kaj se gre: TBO Tech (samo v eng.) ← Specialna enota policije. :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Oktober 22, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Jah... Frend jo ima, menda da se jo dobi v Gasilski Opremi (stacuna) sam ne verjamem. Pa menda jo majo pr nas tud nekateri policaji (pomoje uni k navijace tepejo :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 @jose - se spoznaš na ta zakon? maš kje blizu primeren člen? me firbec matra kaj točno piše, pa se mi (danes) ne da brskati po netu. - sej veš konc delovnega tedna... ← ...ekola 3. člen Razvrstitev in kategorizacija orožja Orožje po tem zakonu se razvršča v naslednje kategorije: Kategorija A: 1. eksplozivni vojaški izstrelki in lanserji; 2. avtomatsko strelno orožje; 3. orožje, prikrito v druge predmete; 4. strelivo z eksplozivnim ali vnetljivim učinkom in nedelaborirani izstrelki za tako strelivo; 5. strelivo za pištole in revolverje s kroglo, ki ima razširni (ekspanzijski) učinek in krogle za tako strelivo, razen streliva za lovsko ali športno orožje za osebe, ki imajo pravico do tega orožja; 6. vojaško orožje; 7. eksplozivno orožje in njegovi deli; 8. hladno orožje; 9. posebna oprema za orožje; 10. orožje, ki je izdelano ali predelano brez dovoljenja za promet z orožjem, razen orožja iz 4. in 7. točke kategorije D. 4. člen Opredelitev izrazov Posamezni izrazi, uporabljeni v prejšnjem členu, imajo v tem zakonu naslednji pomen: 1. Prepovedano orožje je orožje, katerega promet, nabava in posest posameznikom, pravnim osebam in podjetnikom posameznikom niso dovoljeni, razen, če s tem zakonom ni drugače določeno. . . 20. Hladno orožje so boksarji, bodala, buzdovani, gumijevke in drugi predmeti, ki so prirejeni za napad. XII. KAZENSKE DOLOČBE 81. člen Z globo od 50.000 do 300.000 tolarjev se kaznuje za prekršek posameznik, ki: 19. nabavlja ali poseduje prepovedano orožje (1. točka 4. člena); Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Hm...bullshit. Meni so jo "opazili" na zadnjem sedežu v družbi z baseballskim kijem. vprašanje je bilo. če igram baseball. Ja, ga. Kje pa? Kjer nanese...na travniku, v mestu...kjer se pač odločimo za špil. Melce pregovarjanja in zaključek, da lahko koga poškodujem tudi s teničkim loparjem, če je tako (ki sem ga imel pa v prtljažniku). Teleskopska - samo vprašanje, če s tem tudi žogice odbijam. Odgovor - ja, odvisno katere. In sem dobil kazen za neuporabo varnostnega pasu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Oktober 22, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Haha, kul. Kje si pa dubu teleskopko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Haha, kul. Kje si pa dubu teleskopko? ← Preko salomonca, pred parimi leti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Oktober 22, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Preko salomonca, pred parimi leti. ← A mi loh sam se dimenzije plz. napises (zaprta in odprta), tnx. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 15, 45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 (popravljeno) 15, 45 ← Moje mere - debelina, dolžina... B) Popravljeno Oktober 22, 2005. Popravil Wobewt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 a " teleskopska palica" ? :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Oktober 22, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Nekdo je omenu teleskopki kljuc za avtomobilske gume al neki tazga, kako pa to zgleda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Nekdo je omenu teleskopki kljuc za avtomobilske gume al neki tazga, kako pa to zgleda? ← Če hočeš, ti lahko zadeve dobavim. Jutri se lahko dobiva v Ljubljani. Pošlji mi PM, kdaj lahko prideš, pa se dogovoriva ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 Nekdo je omenu teleskopki kljuc za avtomobilske gume al neki tazga, kako pa to zgleda? ← mene tut zanima, kako to sploh zgleda! Če hočeš, ti lahko zadeve dobavim. Jutri se lahko dobiva v Ljubljani. Pošlji mi PM, kdaj lahko prideš, pa se dogovoriva ... ← a se da mogoče kkšno slikco objavt :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 ....v skrčenem in raztegnjenem stanju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 Teleskopske palce so dons prodajal na bolšjaku na Cesti dveh cesarjev.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se