edvard brank Objavljeno December 12, 2018 Opozori Objavljeno December 12, 2018 pred 55 minutami, J.a.m.e.s pravi: Pred slabim mesecem sem v Louisu spet zapravljal. Med drugim sem kupil novo čelado, nakar danes opazim, da na njihovi strani pri opisu piše, da bi moral poleg dobiti še rezervni temnejši vizir. Ker ga nisem dobil, sem pisal na njihovo informacijsko službo. V roku ene ure sem dobil opravičilo in zagotovilo, da mi bodo v čimkrajšem času poslali omenjeni vizir. Še enkrat jih bom pohvalil, res kapo dol, na tak način se streže stranke. Za nas to nič novega. Že 14 let delamo praktično individualno z vsakim kupcem: https://www.ctek.si/default.asp?mid=sl&pid=odziviinvpraanjanaihkupcev
Xebec Objavljeno December 12, 2018 Opozori Objavljeno December 12, 2018 pred eno uro, J.a.m.e.s pravi: Pred slabim mesecem sem v Louisu spet zapravljal. Med drugim sem kupil novo čelado, nakar danes opazim, da na njihovi strani pri opisu piše, da bi moral poleg dobiti še rezervni temnejši vizir. Ker ga nisem dobil, sem pisal na njihovo informacijsko službo. V roku ene ure sem dobil opravičilo in zagotovilo, da mi bodo v čimkrajšem času poslali omenjeni vizir. Še enkrat jih bom pohvalil, res kapo dol, na tak način se streže stranke. jap lojzeki so kar carji. se vidi da se trudijo, zadnjič dobim eno pošto od njih, sem biu kr prijetno presenečen ko je blo v slovenščini. take malenkosti zame dodajo vrednost. J.a.m.e.s in Quest 2
basbas Objavljeno December 13, 2018 Opozori Objavljeno December 13, 2018 Ob 22.11.2018 ob 9:03, Xebec pravi: 50€ popusta pri nakupu 249€+ Koda: 584 Veljavno: 16.12.2018 Kako pa to v praksi izkoristiš ?
Xebec Objavljeno December 13, 2018 Opozori Objavljeno December 13, 2018 (popravljeno) pred 23 minutami, basbas pravi: Kako pa to v praksi izkoristiš ? kupiš preko spleta, total mora bit 249€ ali več. če greš v štacuno moraš met na mailu al pa sabo sprinatano črtno kodo Popravljeno December 13, 2018. Popravil Xebec basbas 1
Spasku Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 Če ima kdo namen kaj kupovat pri Lojzeku imam 2 kupona veljavno do: 10.02.2019 €20 off purchases worth €99 or more and€50 off purchases worth €249 or more
J.a.m.e.s Objavljeno Februar 3, 2019 Opozori Objavljeno Februar 3, 2019 Citiraj This voucher is not valid for GPS sat navs, communication systems, head-up displays or cameras and their accessories. To je edina omejitev, sem najprej mislil, da bom v sklopu te akcije nabavil novo moto navigacijo pa žal ne gre. Se pa kar splača, sploh če najdeš že znižane stvari.
MitcH' Objavljeno Februar 20, 2019 Opozori Objavljeno Februar 20, 2019 (popravljeno) Če kdo potrebuje, veljevno do 15.03.19. Mu pošljem št. na ZS Popravljeno Februar 20, 2019. Popravil MitcH'
Xebec Objavljeno Marec 4, 2019 Opozori Objavljeno Marec 4, 2019 Lojz ma žrebanje za versysa 1000 2019....mrbit se pa kermu od domačih userje, jst sm dau svoj ime u bobn DAMI34 1
Tex Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 16 hours ago, Xebec said: Lojz ma žrebanje za versysa 1000 2019....mrbit se pa kermu od domačih userje, jst sm dau svoj ime u bobn A moj pa ne? A tako .. Xebec 1
Xebec Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 pred 4 minutami, Tex pravi: A moj pa ne? A tako .. sm probu texas ranger, pa ni prjel, pol sm pa dau čak noris, pa me je en brkati čudak 2x okol kepe segu, tko da zdj si pa kr sam rihtej PS: https://www.louis.eu/service/newsletter Tex 1
Joker Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 pred 17 urami, Xebec pravi: Lojz ma žrebanje za versysa 1000 2019....mrbit se pa kermu od domačih userje, jst sm dau svoj ime u bobn Si že prepozen. Lahko pa ga boš potem kupil od mene z MS popustom, ker ga ne mislim imeti (se ve zakaj)... skalar36 1
Xebec Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 pred 5 minutami, Joker pravi: Si že prepozen. Lahko pa ga boš potem kupil od mene z MS popustom, ker ga ne mislim imeti (se ve zakaj)... 1 The entry deadline is 31.12.2019.
Joker Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 Že, že, ampak v žrebu sodelujem tudi jaz, zato nimaš šans...
Spasku Objavljeno Marec 5, 2019 Opozori Objavljeno Marec 5, 2019 25 minutes ago, Joker said: Že, že, ampak v žrebu sodelujem tudi jaz, zato nimaš šans... Menjam Kawasaki za Yamaho MT 10 lahko tudi prodam ms price Joker 1
Rey Objavljeno Marec 7, 2019 Opozori Objavljeno Marec 7, 2019 Bo kdo naročal kaj iz Louisa? Rabim olje za Scottoiler pa je poštnine za polovico kantice olja ? Seveda plačam kafe ☕ na Vikiju ali OMV Postojna ✌️
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 7, 2019 Opozori Objavljeno Marec 7, 2019 Daš od motorke not pa maš mir. Vsaj jaz sem tako delal pa je lepo mazalo. bajkr88 1
damjandugi Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 Gre mogoče kdo do louisa? Potreboval bi polnilec za akumulatorje CTEK XS 0,8. Prevzem v Ljubljani ali okolici. Hvala vnaprej.
Eddie Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 Za eno morsko pico in pir (cca. 13€) dražji je lahko prevzem v Ljubljani ali okolici:https://www.ctek.si/ctek-xs-0.8-idealen-za-polnjenje-vzdrzevanje-akumulatorjev-manjsih-kapacitet-artikel-56-840 Če boš šel pa še na pir h Koširju (par sto metrov stran) , bo pa še mal dražji:https://www.malcajt.com/osrednjeslovenska/ljubljana/gostilna-kosir.html In še fajn se boš imel oz. bo lep izlet. Res ne razumem...
Zok Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 5 hours ago, Eddie said: (cca. 25%) Res ne razumem... ... Tex 1
damjandugi Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 (popravljeno) pred 6 urami, Eddie pravi: Za eno morsko pico in pir (cca. 13€) dražji je lahko prevzem v Ljubljani ali okolici:https://www.ctek.si/ctek-xs-0.8-idealen-za-polnjenje-vzdrzevanje-akumulatorjev-manjsih-kapacitet-artikel-56-840 Če boš šel pa še na pir h Koširju (par sto metrov stran) , bo pa še mal dražji:https://www.malcajt.com/osrednjeslovenska/ljubljana/gostilna-kosir.html In še fajn se boš imel oz. bo lep izlet. Res ne razumem... Hvala za sarkazem. Če res nimate kaj pametnejšega početi v življenju,se vsaj ne oglašajte na prispevke,kjer ne morete pomagati. Ste že v svoji temi hudo težavni. Očitno ste vso pamet tega sveta,zajeli z taveliko žlico. P.s. Mogoče pa niste pomislili na možnost,da ne želim kupiti pri vas. Popravljeno Marec 20, 2019. Popravil damjandugi maxxa, Zok, Joker in 3 others 2 2 2
Tim Š. Objavljeno Marec 25, 2019 Opozori Objavljeno Marec 25, 2019 (popravljeno) Pri auner-ju je 450€ v sloveniji sem našel v moto oprema za 300€ ima avstrija na vse artikle večjo ceno? glede na to, da je jakna ista v ceni je pa kar precej razlika. rabil bi nasvete kje kupujete in s katero firmo ste najbol zadovolni hvala za nasvete. Popravljeno Marec 25, 2019. Popravil Tim Š.
dkee46 Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 Če si iz okolice pomurja, potem definitivno v Murski Soboti - Moto oprema! Bosta že naredila eno super ceno, pa še svetovanje top. Je eden izmed cenejših. Glede znamke pa odvisno kaj ti odgovarja - nobena znamka ni slaba. Bolj je odvisno od stila in predvsem modela (za 100€ Dainese jakna ne bo tako "OK", kot tista za 500€+).
J.a.m.e.s Objavljeno April 7, 2019 Opozori Objavljeno April 7, 2019 Ima mogoče kdo kak kupon za lojzeta in ga ne nuca? Nekaj bi moral naročiti.
hammer Objavljeno Junij 22, 2019 Opozori Objavljeno Junij 22, 2019 Živjo! Se pridružujem....ima slučajno kdo kak popust za Lojza? ?
tomaz69 Objavljeno Julij 3, 2019 Opozori Objavljeno Julij 3, 2019 Tudi jaz, mogoče kdo s popustom, da ga seveda ne bo koristil...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se