Skoči na vsebino

Dobre gostilne v Sloveniji


Priporočene objave

Objavljeno

Ribji brodet s polento 7,80 €, Jadranski kalamari 15 € (povdarjam jadranski )

 

Nič reklame, samo želim vam sporočit kje in kam, dokler traja kvaliteta....

Jadranski kalamari so v gostilni v kampu v Strunjanu skoraj pol cenejši. Ja, so jadranski....

  • 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Danes probal in bil pozitivno presenečen.

Nova ribiška zadeva. Gostilna - kantina na splavu v Izoli v mandraču pri svetilniku. Probal sem  brodet katerega bi ocenil z 10. Bogat in okusen. Poleg brodeta še jadranski kalamari. Priporočam.

Cene zmerne, mora celo nizke za kar sem jedel.

Upam, da zadržijo kvaliteto in cene. Čas bo pokazal, a za prvi teden obratovanja je vtis pozitiven.

 

Tudi jaz sem bil za vikend tam. Iz Prekmurja na našo obalo, potem pa obvezno na kosilo na tole ladjo.

 

Res vse pohvale za prijaznost, postrežbo in seveda odlično hrano! Vsekakor priporočam!

  • 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Škofja Loka - Kašča. Samo to bom povedal, da sem "T-bone" hitreje zmazal kot je kuhar porabil časa za peko, da o domači torti ne govorim. Ja pa cabernet....

Objavljeno

Škofja Loka - Kašča. Samo to bom povedal, da sem "T-bone" hitreje zmazal kot je kuhar porabil časa za peko, da o domači torti ne govorim. Ja pa cabernet....

ja rajši kot v kaščo 500m stran v gostilno Starman stara loka. tam je na krožniku kaj več kot to da je umazan. se da najesti za normalne dnarje. ljubitelji picce pa morate v gostilno Inglič ker starman jih nima

Objavljeno

Če smo že pri škofji loki imajo v klementini blizu škofje loke tudi dobre pice.

Objavljeno

Če smo že pri škofji loki imajo v klementini blizu škofje loke tudi dobre pice.

dobre pice so tudi v Baronu v Bitnjah, nore porcije za kalamare.

Objavljeno

a gostilne so zdej picerije?

 

drgač pa pšanc pr Pirc je še zmer nartabulš pa konc :OK:

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

gostilna in picerija planinc na bledu. tudi bolj motoristično naravnana, in ima še koledar moto dogodkov na vratih pri wc-ju :D pica je pa odlična :)

Objavljeno

Sam sem bil doslej večkrat zadovoljen... ob sobotah in nedeljah na turistični kmetiji Hudičevec v Razdrtem, turistični kmetiji Široko v Tolminskem Lomu, med tednom picerija Alexsandro v rožni dolini pri Merkurju, imajo različne jedi in gostilna v Dolenji Trebuši...pa še kje bi se splačalo ustavit.

Objavljeno

ob nedeljah, slišim, da se splača vstavit v Črni vasi na posesti Trnulja. Jedu tam še nism, majo pa odlično konopljino pivo. :) 

  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Meni je vrhunska morska hrana pri naklem, ribnik Žeje, dobre cene, super porcija, vrhunski okus. Pa še mir je, otroci lahko ribe lovijo;)

Objavljeno

maxiscooter sem z izole, pa 15€ za kalamare je zmerna ali celo nizka cena? nevem kako ste vi navajeni drugje po sloveniji ampak na obali nisem še videl kalamarov dražjih od 10eur, v večini restavracij so okoli 7-8, vendar nekje prilogo plačaš posebej. Osebno nebi dal za nič na svetu 15eur za kalamare, raje kupim 10l benza :)

  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Vceraj, stara oljka v Portorozu, polnjeni 15 eur, pogrinjek za doplacilo! Ma me ne vidijo vec, ker prvic na neko fancy podobo dobis zelo povprecno hrano (povsod je pomfri za prilogo), veselje pa ubije, da dobis vse, od cevapov do rib. Ubije koncept, italijani so navduseni, zatorej se kelnarji veselo klanjajo njim.

Odsvetoval bi se restavracijo topli val v Kobaridu. Drago in spet dalec od vrhunske kulinarike pa se ob cesti sedis, ce si zunaj.

Priporocam pa Etno v Divaci. Na prvi pogled bi rekel nic posebnega, res je, da smo jedli pice oz. foccaie in hisno sladico, ampak je bilo res dobro za skoraj pol manj denarja!

Objavljeno

Vse manj je dobrih gostiln......Drgač pa kar se kvalitete in higiene tiče na Štajerskem priporočam Gostišče Gaj pri vstopu v Zreče in pa Grič v (nad) Sl.Konjicami.O tapravi domači kulinariki ,bi se pa lahko razpisal glede kmečkih turizmov ,ki jih je vedno več v naših koncih,kamor tudi vedno pogosteje zahajamo.

Objavljeno

Odsvetoval bi se restavracijo topli val v Kobaridu. Drago in spet dalec od vrhunske kulinarike pa se ob cesti sedis, ce si zunaj.

a topli val je sel u q? nism bil tam ze par let. Ce hoces vrhunskost, zapeljes mimo toplega vala prot Podbeli, in na desni strani ceste najdes Hiso Franko. Fajn za brboncice, kar hudo za denarnico.

Objavljeno

Vceraj, stara oljka v Portorozu, polnjeni 15 eur, pogrinjek za doplacilo! Ma me ne vidijo vec, ker prvic na neko fancy podobo dobis zelo povprecno hrano (povsod je pomfri za prilogo), veselje pa ubije, da dobis vse, od cevapov do rib. Ubije koncept, italijani so navduseni, zatorej se kelnarji veselo klanjajo njim.

Odsvetoval bi se restavracijo topli val v Kobaridu. Drago in spet dalec od vrhunske kulinarike pa se ob cesti sedis, ce si zunaj.

Priporocam pa Etno v Divaci. Na prvi pogled bi rekel nic posebnega, res je, da smo jedli pice oz. foccaie in hisno sladico, ampak je bilo res dobro za skoraj pol manj denarja!

tudi pri meni je bila katastrofa kar se tiče tega lokala. čakal natakarje pol ure, nakar sem se zjezal, in prinorel notri, da sem lahko naročil. ker na morju tako ali tako, sploh pa mislim portorož, nemoreš dobiti dobre hrane, sem naročil špagete, češ to bodo pa menda že naredili. Mi prinesejo napol surove, dobesedno napol surove. sem jih komaj grizel. pokličem natakarja, uprašam kaj sem to dobil, mi reče špageti po italjansko. mu rečem če lahko dobim kakšne ki so za 10 minut predolgo na štedilniku, se je samo zmrdoval, ampak je pa prinesel. (mogoče sem jaz izpadel cepec, ker imam raje kuhane špagete, kot en polizdelek). račun pa tak da te srat prime. punca je imela neko morsko pico, ter solatno prilogo. s pijačo vred sem zmetal toliko, da me je še cel teden bolela glava. preizkusil sem vse restavracije v portorožu, pa niti ene nemorem pohvaliti. malo boljše so v piranu, ampak kar se tiče hrane, lahko pohvalim samo pekarno nasproti policijske postaje v piranu ob čevapčnici, a neko restavracijo v ankaranu, kar se pa žal ne spomnim naslova

Objavljeno

Kakšne štorije in baldorije,

 

Bo .

 

Srečko v Starem sidru tam zraven Splošne plovbe pa v vseh letnih časih enako dobro pripravi ali ribo ali biftek v popru ali sladice, pa viljamovko tudi dobro toči.

Objavljeno

A pozna kdo gostilno Gedžo v NM. Zadnjič sem slišal nekaj navdušenih pohval pa sem rekel da preverim še tukaj.

Objavljeno (popravljeno)

Poznam! Tam moraš obvezno naročiti leskovačko mučkalico. Boljše nisem jedel niti v Srbiji. Čevape in ostale zadeve iz roštilja ješ lahko v LJ ceneje in nič slabše. Mučkalica pa je  '' do jaja ''. Cene so sicer nekoliko višje in tudi porcija ni taka, da ne bi mogel še dve, tri žlici več dati v usta, vendar pa je vredna vsakega €. Kuhar je iz Leskovca, tako da ve kaj dela. :OK:

Popravljeno . Popravil Saladin
Objavljeno

A pozna kdo gostilno Gedžo v NM. Zadnjič sem slišal nekaj navdušenih pohval pa sem rekel da preverim še tukaj.

 

Hrana :OK: , cena :BUA:

Objavljeno

Kaj to pomeni nekoliko višje.......... bolj za elito ali dosegljivo tudi navadnim smrtnikom :)

Objavljeno

Kaj to pomeni nekoliko višje.......... bolj za elito ali dosegljivo tudi navadnim smrtnikom :)

Je dosegljivo smrtnikom, če je meni študentu, bo tudi enemu, ki je redno zaposlen.. =)

Objavljeno

Jp, lahko tudi jaz potrdim....pri Geđo-tu je hrana "supa dupa", kot bi se reklo :OK:

Objavljeno

Kaj to pomeni nekoliko višje.......... bolj za elito ali dosegljivo tudi navadnim smrtnikom :)

Mučkalica je mislim da nekaj centov čez 7€, tako da ni panike. V povprečju pa je dražje od Ljubljane. Recimo Napoli, kjer dobiš odlične čevape ( 5 kom. velikih ), s prilogo ( čebula, ajvar ) + lepinja oziroma topel somun za nekaj centov več kot 4€. Osebno, kadar sem v Novem Mestu, grem vedno k Gedžo-tu na mučkalico.

Objavljeno

Jaz bi pa izpostavil picerijo Potač v Gornji Radgoni. Daleč najboljše pice v sloveniji! Priporočam. :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!