Snečer Objavljeno Julij 4, 2014 Opozori Objavljeno Julij 4, 2014 Zanima me, kje se dobro jé med Bovcem in Tolminom ali kje dovolj blizu, da se splača narediti ovinek. http://www.jazbec.si/ tu hvalijo, bikers welcome
Pips Objavljeno Julij 4, 2014 Opozori Objavljeno Julij 4, 2014 Tudi sam sem obiskal gostilno Jazbeca in ugotovil, da so dobrodošli le tujci, po nenormalnem čakanju in povprečni hrani in sorazmerno visoki ceni so nama zaračunali še 2€ za pogrinjek, tujim motoristom, pa so delili bandane. Toko, da Jazbec, NE HVALA. Pobaliinka, UnionJack in Greencaj 3
vandrovec Objavljeno Julij 4, 2014 Opozori Objavljeno Julij 4, 2014 V Posočju je precej gostišč, katero izmed njih komu predlagati je pa zelo delikatno, ker so okusi in potrebe različni. V glavnem ima večina navite cene zaradi turistov, najbolj pa izstopa gostilna pri Frankoti blizu Kobarida kjer imajo tudi bolj "posebno" ponudbo za razvajene goste... Morda so cene bolj znosne malo izven glavnih centrov, kot je gostilna na Žagi ali v Zatolminu...ena je blizu Hudičevega mostu, ne vem. Še debata iz enega drugega foruma: http://med.over.net/forum5/read.php?151,5043434
Andrej.d Objavljeno September 8, 2014 Opozori Objavljeno September 8, 2014 Stari pisker v Celju - samo za kronične mesojedce. Bi rekel Mlakar : " .. še zdej mi hodi gor kislina.. " . Skratka Meso z veliko. thumper in honda2000 2
Fazer03 Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 V smeri Litija - Zagorje - Trbovlje - Hrastnik - Laško naj mi kdo napiše kakšno spodobno gostilno kjer ponudijo tudi nedeljska kosila. Fino bi bilo, če je kaj zunanjih miz, saj je za vikend napovedanih celih 20 st.C. Hvala.
Ferrarist Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 (popravljeno) Dolga njiva(Plave) hamburgerji, žar...Nova Gorica-gostilna Gurman (XXXXL zrezki), Ozeljan- pizzerija Grad (gratinirane palačinke!!!), Prvačina- okrepčevalnica Nataša , odlične pizze (sestra od PrimozC). Popravljeno April 7, 2015. Popravil Ferrarist
MiNa Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 V smeri Litija - Zagorje - Trbovlje - Hrastnik - Laško naj mi kdo napiše kakšno spodobno gostilno kjer ponudijo tudi nedeljska kosila. Fino bi bilo, če je kaj zunanjih miz, saj je za vikend napovedanih celih 20 st.C. Hvala. Tule sem že dobro jedel. gsxf750 in Fazer03 2
tonystx Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 V smeri Litija - Zagorje - Trbovlje - Hrastnik - Laško naj mi kdo napiše kakšno spodobno gostilno kjer ponudijo tudi nedeljska kosila. Fino bi bilo, če je kaj zunanjih miz, saj je za vikend napovedanih celih 20 st.C. Hvala. http://www.google.si/maps/@46.032923,14.922361,3a,37.6y,87.48h,87.61t/data=!3m4!1e1!3m2!1smqjVEPqVFvdYGWwTcPGPLQ!2e0 mal ven iz Litije, sam je dobra hrana
deyo Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 V Sevnici gostilna Rondo. Ja ne boste verjel pa še v krožnem je majo pizze, mehiško, tudi morske zadeve se najdejo nenazadnje pa tud na žar kej vržejo Cene se mi zdijo pa kar normalne. Fazer03, gsxf750 in ciciban 3
sayo Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 V Litiji pri mostu čez Savo, pa še dobre torte majo pa sončen vrt: https://www.facebook.com/pages/Kavarna-in-Okrep%C4%8Devalnica-Pri-Mostu/1565691453671438 Fazer03 1
lukabogo Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 Tule sem že dobro jedel. Guliver, med Rimskimi in Hrastnikom....fajn oštarija Japek 1
moto rider Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 (popravljeno) Tule sem že dobro jedel. Jst pa z MiNo dobro pil (sok)!! :grim Popravljeno April 7, 2015. Popravil moto rider UnionJack in MiNa 2
UnionJack Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 moj predlog je LaSubida, Josko Sirk, fajn je prej poklicat, vzet ta velik menu in ti mozakar z miselinovo zvezdo nardi res poezijo! ni sanse da ni dobr. pa ne navalit na prsut na zacetku tko ko jest prvic sej je pol se neomejeno hodov ... Cartman 1
tonystx Objavljeno April 8, 2015 Opozori Objavljeno April 8, 2015 moj predlog je LaSubida, Josko Sirk, fajn je prej poklicat, vzet ta velik menu in ti mozakar z miselinovo zvezdo nardi res poezijo! ni sanse da ni dobr. pa ne navalit na prsut na zacetku tko ko jest prvic sej je pol se neomejeno hodov ... a se gre tja lahko s ta malim tošlom ? Ender 2 in Scarlett 2
mince Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 Pozna kdo mogoče gostilno Rupa v Srednji vasi v Bohinju? Jutri potujem iz Prekmurja na Gorenjsko in v predelu Bohinja iščem lokacijo za dobro kosilo
Danilo D Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 Te sicer ne poznam, sem pa že bil parkrat v eni piceriji tam tudi v srednji vasi, parkrat se pa že tudi zasukal ... ker je vedno gužva za popiiiiii....
Fazer03 Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 http://www.pizzerija-ema.si/ To je to. (je pa res, da je v lepem vremenu vedno gužva)
pajkica Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 za pico je pa čist vseen kje jo ješ... če pa pr pici falijo, pol pa boljš da zaprejo.... maus, skalar36 in UnionJack 3
UnionJack Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 a se gre tja lahko s ta malim tošlom ? no ja ni glih za na malco hodt, je pa def. za it!
gradbenik Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 No za Emo ti priporocam, da vprasas kaksna je velikost pice, saj imajo res ogromne! V gostilni Rupa sem bil samo enkrat na piscancu, tudi zelo dobra hrana. Je pa tako kot so ti povedal glede guzve, sploh pozimi, ko se na Voglu zakljuci dnevna smuka, bos tezko nasel prostor. Najverjetneje tudi zdaj ne bo precej razlike
Efendi Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 za pico je pa čist vseen kje jo ješ... če pa pr pici falijo, pol pa boljš da zaprejo....
Efendi Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 Mal sem sfeclal tole. Sorry. Ampak ni cist tko simpl. Tudi pri pici se da brcnit fajn v temo. bajkr88 in builder 2
bajkr88 Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 Slab sir slaba salama... pa je u pizdi pica. Marskje je zanic pa ne zaprejo Efendi in Pobaliinka 2
pajkica Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 sicer pa piza ni nč druzga kot topel sendvič
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se