gsxf750 Objavljeno December 1, 2016 Opozori Objavljeno December 1, 2016 Pizzerija Napoli (Jarše, nasproti BTCja, Lj) dobil odlčične čevape in telečjo obaro. bajkr88, thumper, notranc in 3 others 6
motolover Objavljeno December 1, 2016 Opozori Objavljeno December 1, 2016 42 minutes ago, gsxf750 said: Pizzerija Napoli (Jarše, nasproti BTCja, Lj) dobil odlčične čevape in telečjo obaro. Čisto italijanska hrana Cartman, Rey, igc1 in 2 others 5
Danilo D Objavljeno December 1, 2016 Opozori Objavljeno December 1, 2016 Bil danes v gostilni Medved, tik ob glavni cesti Vojnik - Celje, malo pred mostom in tistim S ovinkom na desni je. Sicer me je prvo kelner negativno presenetu glede odnosa, imel pol eno drugo kelnerco, glede postrežbe nasploh ne morem nekej hvalt, ampak vzel sem kosilo iz menija, porcija res velika, poleg tega pa da je bila velika, je bila tudi res okusna, cena 7eur thumper 1
motolover Objavljeno December 1, 2016 Opozori Objavljeno December 1, 2016 Gostilna Narobe v Trzinu. Včeraj sem tam jedel domače krvavice z zeljem in žganci in odlično sladico za 6€. Treba je vprašati kaj je za malico, malice se brez problema dobijo tudi tam nekje ob 14h. notranc, Bmflar in Efendi 3
thumper Objavljeno December 2, 2016 Opozori Objavljeno December 2, 2016 pred 22 urami, motolover pravi: Gostilna Narobe v Trzinu. Včeraj sem tam jedel domače krvavice z zeljem in žganci in odlično sladico za 6€. Treba je vprašati kaj je za malico, malice se brez problema dobijo tudi tam nekje ob 14h. jebiga vi k mate tolk zgodej cajt it na malco..
motolover Objavljeno December 2, 2016 Opozori Objavljeno December 2, 2016 3 minutes ago, thumper said: jebiga vi k mate tolk zgodej cajt it na malco.. Saj mogoče imajo tudi kasneje, samo nisem še poskusil priti po 14h. Zame je to kosilo. Ti najbrž hodiš k Pečjaku?
thumper Objavljeno December 2, 2016 Opozori Objavljeno December 2, 2016 pred 11 minutami, motolover pravi: Saj mogoče imajo tudi kasneje, samo nisem še poskusil priti po 14h. Zame je to kosilo. Ti najbrž hodiš k Pečjaku? ko utegnem grem na enga rogatega ..če utegnem .. drugač pa imam zakočerjo ..
maus Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 včeraj bili v Kantini v Sežani .... nehumano velike porcije ... dunajca sem moral z roko jest, ker ni blo placa, da bi ga rezu pohvalno dobra hrana... tok dobra, da je za pohvalt ... cene ... pocen http://kantina-sezana.si/sl/ Bmflar, Frenk 67, ALEŠ M in 4 others 7
VS800 Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: včeraj bili v Kantini v Sežani .... nehumano velike porcije ... dunajca sem moral z roko jest, ker ni blo placa, da bi ga rezu pohvalno dobra hrana... tok dobra, da je za pohvalt ... cene ... pocen http://kantina-sezana.si/sl/ če pustrežejo na kaunih talarčkih, še ne pomen, da je dunajc velk bajkr88, Bmflar, dr.looney in 3 others 4 2
maus Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 2 minutami, VS800 pravi: če pustrežejo na kaunih talarčkih, še ne pomen, da je dunajc velk ne ne .. porcija tako velka, da sm oke izbulu .. tkole pa tudi okusno ... samo dam predlog, če se kdo tam okoli vozi ... to smo mi včeraj dobili namig in šli tja ... prijetno presenečeni Bmflar, Frenk 67, Gumpy in 6 others 9
Bmflar Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 pred 6 urami, maus pravi: ne ne .. porcija tako velka, da sm oke izbulu .. tkole Ti si mejhn, pa se ti zdi vse okol tebe veliko Frenk 67, maus, DXR16 in 6 others 6 3
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 10, 2017 Opozori Objavljeno April 10, 2017 Na včerajšnji furci sem videl veliko reg.tablic, katere niso bile iz štajerskega konca v Halozah. Če še ponovite to ruto obvezen postanek v gostišču "Zelena dolina" Stoperce. To je ob Donački gori med Majšperkom in Rogatcem. Ne bo vam žal! Gumpy, notranc, vuk76 in 2 others 5
Danilo D Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 (popravljeno) Kiro gostilno bi priporočali v Slovenj Gradcu oz. v njegovi bližini? V Murkotu že večkrat bil pa je super, ampak se mi ne da vedn tja hodit, sploh ker ena kelnerca ni za nikamr. Popravljeno Maj 30, 2017. Popravil Danilo D
VS800 Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 pred 6 minutami, Danilo D pravi: Kiro gostilno bi priporočali v Slovenj Gradcu oz. v njegovi bližini? V Murkotu že večkrat bil pa je super, ampak se mi ne da vedn tja hodit, sploh ker ena kelrneca ni za nikamr. A ti Murko ni ušeč
dlicen Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 pred 3 urami, Danilo D pravi: V Murkotu že večkrat bil pa je super... Tako je prav, pozdravljamo drugačnost. GoBobi 1
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Julij 28, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28, 2017 Če bo kdo vozil po kurji glavi in ga zagrabi lakota....Šunkarna in gourmet Kodila v Markišavcih.....več kot odlična tipična prekmurska hrana (degustacijski krožnik,bograč, bujta repa....in seveda prava prekmurska gibanica) v čudovitem ambientu, pozdrav lastnika, ki te na željo pelje pogledat, kako zorijo prekmurske šunke....in v prodajalnici si lepo za popotnico nabaviš zaseko, ocvirke, bučno olje, tunko..... MMF, bobi1001, DXR16 in 15 others 15 3
mladench Objavljeno Avgust 21, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2017 Zbiram in dodajam predloge o gostilnah v Drive... okolica Lj in BK mi je približno jasno, kje se bom ustavil... kaj pa ostali kraji?
Xebec Objavljeno Avgust 21, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2017 (popravljeno) pred eno uro, mladench pravi: Zbiram in dodajam predloge o gostilnah v Drive... okolica Lj in BK mi je približno jasno, kje se bom ustavil... kaj pa ostali kraji? pizzerija baron: dobre pizze, kalamari, špageti, lazanje. porcije za XXL gozdarje Larh, Gostinstvo, Trgovina, Proizvodnja In Storitve, D.O.O. 4,511 Google mnenj Picerija Naslov: Spodnje Bitnje 7a, 4209 Žabnica pizzerija klemenitina: kot zgoraj, sam da majo še kašne bolj fancy zadeve na jedilniku (rižota z lisičami in kozjo skuto, počasi pečen jagenček,...) še posebej kar je seznoskih zadev Pizzerija Klementina,gostinstvo d.o.o 4,767 Google mnenj Picerija Naslov: Pungert 20, 4220 Škofja Loka edit: klementino trenutno prenavljajo, tako da odzunaj zgleda malo čudno in odbijajoče, sam hrana je super mehiška gostilna v Stražišču pri Kranju El restaurante Mexico El restaurante Mexico 4,895 Google mnenj Restavracija Naslov: Delavska cesta 37, 4000 Kranj Popravljeno Avgust 21, 2017. Popravil Xebec mladench 1
blazzarss Objavljeno Avgust 21, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2017 (popravljeno) Gostilna in picerija Anja v Vipavi: Budanje 3C 5270 Vipava, Slovenija Velika izbira hrane, prijazno osebje, če grem mimo se ustavim tam še povezava: http://www.picerija-anja.si/ Popravljeno Avgust 21, 2017. Popravil blazzarss mladench 1
Gumpy Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 Če ste za res dober kebab, jufko, čevape v glavnem ''fast food'' in se potikate v okolici Domžal. Priporočam! Skoz imajo promet. Prijazna, hitra postrežba! Dobr futr in normalne cene http://www.dzelo.si/domov
Bmflar Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 15 minutami, Gumpy pravi: Če ste za res dober kebab, jufko, čevape v glavnem ''fast food'' in se potikate v okolici Domžal. Priporočam! Skoz imajo promet. Prijazna, hitra postrežba! Dobr futr in normalne cene http://www.dzelo.si/domov Ne jem več kebaba, Poljaki pa to bajkr88, bobi1001 in Gumpy 1 2
Gumpy Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 1 minuto, Bmflar pravi: Ne jem več kebaba, Poljaki pa to Sej imajo tud zelo dobrega piščančjega Bmflar 1
Darko3g Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 2 urami, Bmflar pravi: Ne jem več kebaba, Poljaki pa to Ne spremljam natančno, pa me zanima, kaj v resnici nam grozi, če bi pojedli tak kebab? bobi1001 1
bajkr88 Objavljeno Februar 1, 2019 Opozori Objavljeno Februar 1, 2019 pred 40 minutami, Darko3g pravi: Ne spremljam natančno, pa me zanima, kaj v resnici nam grozi, če bi pojedli tak kebab? bols da ne ves kaj vse požremo.... pastete , klobase, salame, cevapi, spricana zelenjava ,itd itd ... sam sranje DAMI34, bobi1001 in skalar36 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se