pirrulz Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 trenutno najboljše pleskavice v Mariboru kreira Galea (na Gregorčičevi ali Smetanovi) ← Če se ne motim, tudi pice tam niso najslabše. :OK:
Špilferderber Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 svetujte mi dobro hrano v Gornji Radgoni... s hvaležnostjo pogoltnem tudi burekđinice in pizzađinice..
BIG YELLOW Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Gostilna Sedmica v Gorenji vasi med Škofjo loko in Žirmi! :OK: :worship:
motobaby Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Picerija in špagetarija Kegeljček - Radohova vas pri Ivančni Gorici :OK:
vulcan Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Gostilna PEM med Oplotnico in Slovensko Bistrico ima zelo okusno hrano, postene porcije, pa se cene niso pretirane. :OK:
Leteči Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Picerija in špagetarija Kegeljček - Radohova vas pri Ivančni Gorici :OK: ← :OK: :OK:
Pervy Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Gostilna PEM med Oplotnico in Slovensko Bistrico ima zelo okusno hrano, postene porcije, pa se cene niso pretirane. :OK: ← :eek: kakor za koga :hmm: ni ravno slabo, ampak tipična gostilna za nedeljsko kosilo goveja juha, plošča za 4 osebe, sladica in seveda vse v spremljavi nedeljskih glasbenih želja :grrr kulinarično niso ravno presežek, cenovno pa se tudi da kje drugje za isti denar najest.
Virko Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Picerija in špagetarija Kegeljček - Radohova vas pri Ivančni Gorici :OK: ← Super pice :OK: Moram it spet mal pogledat ;)
robberrt Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Blizu Keglejčka sem kupil motor Hondo Cr125, šel tudi na eno pico, pa ker je kuhar eno napačno speku je bla kelnarca faca pa prnesla kr na mizo pa rekla evo fantje pojejte....verjetno smo res tolk švoh zgledal... pohvale gostilni!
M@to Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Primorska-Komen-Šparcapan :OK: :OK: :OK: ← :hmm: a pa je drago? Mislim, sprejemljivo se mi zdi tja do 4000 SIT po osebi za eno ful južno z vsemi pritiklinami. Pozna še kdo kako dobro in ne predrago gostilno na Krasu, ali pa v Brdih, naprimer? Jutri grem namreč v te kraje, pol se pa paše kej dobreha pojest 'npa popit :)
cheff Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 svetujte mi dobro hrano v Gornji Radgoni... s hvaležnostjo pogoltnem tudi burekđinice in pizzađinice.. ← S kot si ti jas sem blizu radgone, ja tam maš kostanj ni slabo pa najbolše tut ne, za drugje pa nevem.
vulcan Objavljeno Oktober 1, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2005 :eek: kakor za koga :hmm: ni ravno slabo, ampak tipična gostilna za nedeljsko kosilo goveja juha, plošča za 4 osebe, sladica in seveda vse v spremljavi nedeljskih glasbenih želja :grrr kulinarično niso ravno presežek, cenovno pa se tudi da kje drugje za isti denar najest. ← Ko sem bil jaz so imeli zelo pestro izbiro morske hrane. Je pa res koliko sem opazil prevladujejo predvsem klasicna nedeljska kosila. :)
Zdrawc Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Turistična kmetija Dobrovc - Rečica ob Savinji Iz lastnega želodca vam povem, ne bo vam žal. :yes: Sicer ne vem, če ima Dejan odprto čez teden, ker sem bil vedno med vikendom pri njem. :? Pa še motorist je.
Vale Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 Pri Rožletu v Ribčevem lazu ... jelenov zrezek :OK:
SiR Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 - Šiker na poti iz MB proti Lenartu (Zamarkova pred Hrastovcem) - odlično vse (dobitniki mnogih nacionalnih priznanj) - Sv. Anton v Cerkvenjaku - odlično vse, porcije za übermenscha, cene normalne oz. ful nizke, če si iz Ljubljane - Švarc v Radehovi 2-3 km iz Lenarta proti Sv. Trojici - dobra hrana vseh vrst, cene normalne - mehiška restavracija iz Maribora v smer proti Kohoški, v Brestarnici al kaj je že - odlično vse, cene kar visoke
cheff Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 - Švarc v Radehovi 2-3 km iz Lenarta proti Sv. Trojici - dobra hrana vseh vrst, cene normalne Majo zaposlenega enga prekmurca, pa ful rad malo več zaračuna kot je potrebno.
MotoBoy Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 najbolša gostilna je Gostilna Čuber pr Komedni (Križ) :closedeyes: :closedeyes:
wind Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 Mogoce je ze tukaj bilo (ne da se mi vsega brat), ampak Tramsek v Zerovincih je za moje pojme dalec najboljsa gostilna v Slo... :OK: :OK:
bmwslo Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 svetujte mi dobro hrano v Gornji Radgoni... s hvaležnostjo pogoltnem tudi burekđinice in pizzađinice.. Žal sem prepozno videl tvojo objavo Špil. Če greš še kaj gor je malo iz GR Gostilna Mencinger. Kraj je mislim da Črešnjice. Če se pripelješ s Štajerske strani greš skozi GR in nato na krožišču zaviješ desno. Gostila je na desni strani takoj za trgovino cca 1-2 km od krožišča. Super domača hrana :worship: Mencinger
krava Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 Črešnjevci, Mencinger. :blush:
SiR Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 (popravljeno) a tista v Meleh ... nekaj na A.... (Adanič?), malo pred radenci na levi strani ceste iz smeri Radgona ... še je za kaj? Popravljeno December 26, 2005. Popravil SymRu
krava Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 (popravljeno) Adanič, smer Gor. Radgona => Radenci, za vrtnarijo Kurbos. Se ne da zgrešit... Pomoje še je kar....ker so vedno same S klase, pa ML, A8, Cayenni,...zunaj parkirani. :wub: :whistle: Sicer pa ne maram takih "fensi" klubov. "Rejši duma v tünko segnen, pa kompot vün potegnen" :closedeyes: edit; Če pa že, pa kakega znanca raje na kebab pelam.... :blush: :OK: Popravljeno December 26, 2005. Popravil krava
pirrulz Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 - Švarc v Radehovi 2-3 km iz Lenarta proti Sv. Trojici - dobra hrana vseh vrst, cene normalne dunajski :grim :yea2: :yea2:
regi Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Gostiln imamo veliko. pa tudi velilo dobrih. Nekaj le teh imamo opisanih v malem priročniku založniške hiše ValeNovak z imenom Novakowodič 05. V njem so ocene le teh in priporočila ter izkušnje gostov, ki so jih obiskali. Dokaj REALNE OCENE! Toliko vsem v pomoč, pa še naslov "vale-novak.si",kjer knjižico lahko naročite. L P Regi
<=YaMaHa=> Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 Ne vem ali je blo že omenjeno ampak gostilna&picerija Oliva v Sv.Duhu(iz Škofije Loke proti Kranju če se ne motim)super,dobre pice za primerno ceno :OK: Pa da ne pozabim...pri nas v Slapah(Lj,blizu Polja,Vevč...)super noro dobra picerija Pr' balinčku...pice gomozanke :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se