600rrc Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 vse drži. meni se zdi, da se u tej debati dlako u jajcu išče. dečko je šel potleh, ker ga je usral. Zdi se mi celo, da se na pisto gre narest točno to. ga usrat vsake tolko, da se navadiš, česa res ne smeš počet. da je umazanija kriva pr času 1:45:00, pa da se je guma pregrela. . ah dejte no. Grobnik vozjo ljudje 1:45:00 med ploho na dunlop 211gp Parkrat sem bil za Bertom,pa ko bi vi vidli kolk peska ta človk sprav na pisto,tud v glavo dobiš kak kamen.
sesir Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Majhna. Ampak Berteca ni bilo. Ne lani, ne letos. je vozil na 10. Croatia Speed Weekend in imel čas 1,31,395 in na koncu zmagal za manj kot pol sekunde! V nedeljo pa je JP postavil čas 1,31,386 Kakšni pa časi
k0ci Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 vse drži. meni se zdi, da se u tej debati dlako u jajcu išče. dečko je šel potleh, ker ga je usral. Zdi se mi celo, da se na pisto gre narest točno to. ga usrat vsake tolko, da se navadiš, česa res ne smeš počet. da je umazanija kriva pr času 1:45:00, pa da se je guma pregrela. . ah dejte no. Grobnik vozjo ljudje 1:45:00 med ploho na dunlop 211gp a si pogledal video, tisti del proge je veliko bolj umazan kot idealna linija se kar strinjam. grobnik je zajeban in ni samo pritiskanje na plin. moreš pa tudi kdaj past da se kaj naučiš iz tega in da postaneš boljši. je pa fajn če ne padeš glih prvič ko prideš ah nič ne de, poliestri se že popravljajo, vsaj za naslednjič vem kje ne smem vozit, bo pa še možnost mene videt na grobniku :yes:
crusty Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 a si pogledal video, tisti del proge je veliko bolj umazan kot idealna linija ah nič ne de, poliestri se že popravljajo, vsaj za naslednjič vem kje ne smem vozit, bo pa še možnost mene videt na grobniku :yes: Kakor sem si ogledal tvojo vožnjo se mi zdi, da pista sigurno ni bla vzrok za padec (saj je boga ne rečem)...........ta linija je meni običajna za prehitevanje bolj počasnih ko rinejo iz ovinka navzven (ja upam, da ne ruknem jaz naslednjič hahaha) bolj sem mi zdi, da si mel unga spredaj že poln k.....pol pa pregrob na gasu................evo pa sm spet en k pametuje
k0ci Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 ma tut to je ziher blo ja sam ne vem, sem bil na izhodu iz riješkega veliko bolj grob z gasom pa niti mrdnila ni guma tam
BeniNorc47 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Kakor sem si ogledal tvojo vožnjo se mi zdi, da pista sigurno ni bla vzrok za padec (saj je boga ne rečem)...........ta linija je meni običajna za prehitevanje bolj počasnih ko rinejo iz ovinka navzven (ja upam, da ne ruknem jaz naslednjič hahaha) bolj sem mi zdi, da si mel unga spredaj že poln k.....pol pa pregrob na gasu................evo pa sm spet en k pametuje se kar strinjam, tudi jaz včasih kakšnega tam prehitim.
Schmid87 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Keri video? Link? na konc posnetka mu zadn konc motorja kr na lepem odnese..
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Se opravičujem, vidim, da je bla res svinjarija tam. Verjetn bi jo mogu tut voznik sam videt pa bit bl previdn. Drgač pa teh 'prvih nekaj krogov na dirkališču' je biu kr ornk pogumn ... skor 'najjači' ...
600rrc Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 je vozil na 10. Croatia Speed Weekend in imel čas 1,31,395 in na koncu zmagal za manj kot pol sekunde! V nedeljo pa je JP postavil čas 1,31,386 Kakšni pa časi Ja,pa je zmagu!
nejc Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 kok enga nabijanja in opravičevanja okol padca...........padu si ni kej, motor sam po sebi nebi padu .....jebat sam si si kriv, tko kot sm si bil sam kriv jst in vsi ostali , ki so-smo že padli na Grobniku.....če bi bli doma se to nebi zgodilo. lp-zdej pa me raztrgajte :-)
biker77 Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 kok enga nabijanja in opravičevanja okol padca...........padu si ni kej, motor sam po sebi nebi padu .....jebat sam si si kriv, tko kot sm si bil sam kriv jst in vsi ostali , ki so-smo že padli na Grobniku.....če bi bli doma se to nebi zgodilo. lp-zdej pa me raztrgajte :-) če bi mel koci glasnejši izpuh ne bi padel
Kawl Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 na konc posnetka mu zadn konc motorja kr na lepem odnese.. Dec pred tabo pa ni ubrisu na isti liniji? :unsure: Lahko ti samo rečem da bot veseu da teb nič ni!
HyperJack Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Kot je omenil Koci, poliestri se ze spravijo v red, in ostale malenkosti. Pomembno je, da si nisi kaj naredil. Zna biti pa problem, če greš recimo na progo z serijskim motorjem, in ga kje vsijaš, potem se pa imaš za obremenjevati :S. Koci, to porihtaš, potem pa pridemo navijat . lp
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 če bi mel koci glasnejši izpuh ne bi padel ... ker?
Polona N. Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 je vozil na 10. Croatia Speed Weekend in imel čas 1,31,395 in na koncu zmagal za manj kot pol sekunde! V nedeljo pa je JP postavil čas 1,31,386 Kakšni pa časi Kdo je pa JP??
k0ci Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 kok enga nabijanja in opravičevanja okol padca...........padu si ni kej, motor sam po sebi nebi padu .....jebat sam si si kriv, tko kot sm si bil sam kriv jst in vsi ostali , ki so-smo že padli na Grobniku.....če bi bli doma se to nebi zgodilo. lp-zdej pa me raztrgajte :-) pa saj sem že napisal da sem sam kriv, sam sem zajebal ker sem peljal po tisti liniji, in niso krive ne gume ne motor ne nič, samo ne vem zakaj me je tam ubrisalo :unsure: Kdo je pa JP?? janez prosenik a.k.a. ludi dolenjček
simonsi Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 pa saj sem že napisal da sem sam kriv, sam sem zajebal ker sem peljal po tisti liniji, in niso krive ne gume ne motor ne nič, samo ne vem zakaj me je tam ubrisalo :unsure: Men je enkratn zavorno olje prišlo na gumo in sem skoraj ubrisal. Pa še danes ne vem od kje je prišlo. :krneki:
biker77 Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 ... ker? ker loud pipes save .....(vstavi po želji)
lakyluk Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 prevelika želja... po prehitevanju... nč pista kriva tle po moje...
600rrc Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 prevelika želja... po prehitevanju... nč pista kriva tle po moje... --premalo oziroma nič izkušenj--
BIZIXXX Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Marko Jerman danes na kvalifikacijah za AA prvenstvo v razredu SST1000 na Grobniku z časom 1.29.285
_N3jC_ Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Marko Jerman danes na kvalifikacijah za AA prvenstvo v razredu SST1000 na Grobniku z časom 1.29.285 ja to pa je čas hvale vreden :worship:
salsa Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 (popravljeno) Ja, to pa je dober cajt in že na prvem treningu... ["http://img2.imageshack.us/my.php?image=1000sst.png"] Popravljeno Maj 9, 2009. Popravil salsa
domina Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 (popravljeno) Marko Jerman danes na kvalifikacijah za AA prvenstvo v razredu SST1000 na Grobniku z časom 1.29.285 1.29.285... nice!!! Popravljeno Maj 9, 2009. Popravil domina
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se