kewo Objavljeno Marec 12, 2012 Opozori Objavljeno Marec 12, 2012 Evo gotov gremo dol v sredo, pa me zanima če bo vredu Dunlop KR Strong, al je že bolj temperatura za Medium? lp alex86 1
alex86 Objavljeno Marec 12, 2012 Opozori Objavljeno Marec 12, 2012 Evo gotov gremo dol v sredo, pa me zanima če bo vredu Dunlop KR Strong, al je že bolj temperatura za Medium? lp A ma kdo še za en moped prostora jaz bi šel tud!
Rock-46 Objavljeno Marec 12, 2012 Opozori Objavljeno Marec 12, 2012 A ma kdo še za en moped prostora jaz bi šel tud! Kaj pa je v sredo??? free trening?? tudi mene vleče da bi šel??
crusty Objavljeno Marec 12, 2012 Opozori Objavljeno Marec 12, 2012 vi kr pejte vsi v sredo bom mel jaz vec placa na pisti v cetrtek, ze nekaj casa nism vozu pa ziher nerodn na fertik :D kewo in SharpNinja 2
kewo Objavljeno Marec 12, 2012 Opozori Objavljeno Marec 12, 2012 A ma kdo še za en moped prostora jaz bi šel tud! Žal ne, s kolegom sva si že komej zase dobila prevoz :S Kaj pa je v sredo??? free trening?? tudi mene vleče da bi šel?? Prosti trening ja! vi kr pejte vsi v sredo bom mel jaz vec placa na pisti v cetrtek, ze nekaj casa nism vozu pa ziher nerodn na fertik :D Dobr je, saj strah me nav kdaj bo bmw mim mene dobesedno prletu! DXR16 1
planaj Objavljeno Marec 13, 2012 Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 vi kr pejte vsi v sredo bom mel jaz vec placa na pisti v cetrtek, ze nekaj casa nism vozu pa ziher nerodn na fertik :D boš spet pretreniran pršu na dirke z muskelfibram nisi 100%
SharpNinja Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 (popravljeno) vi kr pejte vsi v sredo bom mel jaz vec placa na pisti v cetrtek, ze nekaj casa nism vozu pa ziher nerodn na fertik :D Crusty, sm znaka se drž .) Popravljeno Marec 14, 2012. Popravil SharpNinja GHOST RIDER 46 in BIZIXXX 2
Popularna objava crusty Objavljeno Marec 14, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Crusty, sm znaka se drž .) Nina nč bat že kr dolg nism vozu bo šlo bolj po jajcih, ga bo Jurček verjetno bolj tiščal Komaj smo ga skup dal je "recesijsko" kr brez barve Vsekakor je bla pa tale tvoja torta najboljša! She, Zivnorc, predragkp in 9 others 12
HyperJack Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Nina nč bat že kr dolg nism vozu bo šlo bolj po jajcih, ga bo Jurček verjetno bolj tiščal Komaj smo ga skup dal je "recesijsko" kr brez barve Vsekakor je bla pa tale tvoja torta najboljša! Ufff briljantno! Ne rabiš barvat, samo kakšen lep design pa nalepke in maš poleg vrhunske konjenice, še najlepši motor , prispevam izrez in material, če si za, javi
SharpNinja Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Nina nč bat že kr dolg nism vozu bo šlo bolj po jajcih, ga bo Jurček verjetno bolj tiščal Komaj smo ga skup dal je "recesijsko" kr brez barve Vsekakor je bla pa tale tvoja torta najboljša! Sj veš, za najboljše sam najboljše ......barve pa res ne rabš gor dajat, bi od hitrosti še dol se zdrgnla hehe....pa po gumah, da bo še za drugič kj ostal :grim GHOST RIDER 46 in Zivnorc 2
mitoma Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Nina nč bat že kr dolg nism vozu bo šlo bolj po jajcih, ga bo Jurček verjetno bolj tiščal Komaj smo ga skup dal je "recesijsko" kr brez barve Vsekakor je bla pa tale tvoja torta najboljša! Hudo zgleda sam še mal karbona manjka za dekoracijo,kakšen sprednji in zadnji blatnik,okvir,vilice pa seveda dekli obvezno,če kaj od tega rabiš me lahko kontaktiraš ti zrihtam kakšno recesijsko ceno! Lp pa po pameti na Grobniku! predragkp in GHOST RIDER 46 2
Popularna objava kewo Objavljeno Marec 15, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Včeraj uspel Grobnik maximalno Bilo nas je 5, temperatura 16 stopinj, vzdušje super, s časi smo bli pa tudi zadovolni. Kondicije pa manjka! še par slikc RobiRoberto, LRR, casper7 in 8 others 11
DXR16 Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 (popravljeno) Kewo zakon še posebej za delat čase je to dobro,da ni gužve :grim .. Evo jajca že v štartu! Danes hočem malo poštimat motor za že prijavljeno mesto za soboto in vidim lužo iz vilci dol In to že v drugo zo!!! Upam da do sobote menjamo semeringe... Popravljeno Marec 15, 2012. Popravil DXR16
bobr Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Kewo zakon še posebej za delat čase je to dobro,da ni gužve :grim .. Evo jajca že v štartu! Danes hočem malo poštimat motor za že prijavljeno mesto za soboto in vidim lužo iz vilci dol In to že v drugo zo!!! Upam da do sobote menjamo semeringe... A spet maš problem z vilcam? Že lani ti je scalo No upam da ti uspe poštimat in se vidimo v soboto.
k0ci Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Evo jajca že v štartu! Danes hočem malo poštimat motor za že prijavljeno mesto za soboto in vidim lužo iz vilci dol In to že v drugo zo!!! Upam da do sobote menjamo semeringe... en nasvet: čez zimo pojdi v garažo in enkrat na teden stisni prvo zavoro in se malo obesi na vilice, tako da grejo ene 10krat gor in dol..semering spusti ker se z zunanje strani presuši
DXR16 Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 A spet maš problem z vilcam? Že lani ti je scalo No upam da ti uspe poštimat in se vidimo v soboto. Ja sem malo zajebu,ker sem menjal samo eno vilco namesto kar komplet! Zdaj pa mi je na drugi strani šla... Ma res upam ja,da poštimam...
planaj Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Čakamo od crustya slike iz piste k je omenu da gre danes na grobnik
DXR16 Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 en nasvet: čez zimo pojdi v garažo in enkrat na teden stisni prvo zavoro in se malo obesi na vilice, tako da grejo ene 10krat gor in dol..semering spusti ker se z zunanje strani presuši Ja vem ja,ma bol me jezi,da se vedno kaj zajeba prav takrat,ko ni treba....
danci1973 Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 en nasvet: čez zimo pojdi v garažo in enkrat na teden stisni prvo zavoro in se malo obesi na vilice, tako da grejo ene 10krat gor in dol..semering spusti ker se z zunanje strani presuši To sem pa tudi jaz opazil - pri prvi furi po 'zimskem spanju' mi je spusti par kapljic olja. Potem pa nič več... D.
Rock-46 Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Čakamo od crustya slike iz piste k je omenu da gre danes na grobnik Bojo bojo, so slikal tud odlicno tud dans, isto nas je blo ene 7 dol prazna pista cist
crusty Objavljeno Marec 17, 2012 Opozori Objavljeno Marec 17, 2012 A je box000 ze odprt? ....odprto je čist vse kar premorejo, vsak čaka na kakšen evro Cartman in DXR16 2
hilton Objavljeno Marec 18, 2012 Opozori Objavljeno Marec 18, 2012 kaki rezultati vikenda mogoce :closedeyes:
predragkp Objavljeno Marec 18, 2012 Opozori Objavljeno Marec 18, 2012 Ja vem ja,ma bol me jezi,da se vedno kaj zajeba prav takrat,ko ni treba.... ti povem kaj je zajeba?.....to da sem se odpravil danes dol...po dveh ne prespanih nočeh da bi oklepe in še par zadev končal (zjutraj sem vstal ob 5 tih in brusil na polno)...vse zrihtam pridem do dol in dežujeeeeeeeeee:(((( pa še kakih 9 stopinj je bilo:(( za prvi test tisočaka po prestopu t 600 ...vsekakor ni bilo:( DXR16 1
DXR16 Objavljeno Marec 18, 2012 Opozori Objavljeno Marec 18, 2012 ti povem kaj je zajeba?.....to da sem se odpravil danes dol...po dveh ne prespanih nočeh da bi oklepe in še par zadev končal (zjutraj sem vstal ob 5 tih in brusil na polno)...vse zrihtam pridem do dol in dežujeeeeeeeeee:(((( pa še kakih 9 stopinj je bilo:(( za prvi test tisočaka po prestopu t 600 ...vsekakor ni bilo:( Ufff... ti verjamem kako ostaneš v takem primeru ja. Komaj čakaš,da boš provu motor in potem pa .... Dobro da je šele začetek sezone
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se