maus Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 (popravljeno) Marko Jerman in Matej Kraljič nista bla s kwaki Janez Prosenik tut ne skregan :glare: BIZIXXX Popravljeno Junij 6, 2014. Popravil maus BIZIXXX 1
BIZIXXX Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 Marko Jerman in Matej Kraljič nista bla s kwaki Janez Prosenik tut ne skregan :glare: BIZIXXX Mausi, brez skrbi, Marko pa Matej sta oba vozila z svojimi Ninđami Janez je pa Bmwja vozil. V rezultatih je zgleda napaka, z temi motorji Suzuki& Honda sta vozila lani. Tko da je bil Kwak power! :grim maus 1
maus Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 ok .. sm potešen GO KWAK GOOOOO NinjaRider04 in BIZIXXX 2
3ninja Objavljeno Junij 8, 2014 Opozori Objavljeno Junij 8, 2014 Potem pa dirke, malo nižje v pdfjih vsi rezultati. Naša klubska dirka Ducati kluba Slovenije, je tudi uspela, sam sem se boril še z dvema MS forumašema v katergoriji Ducati fan,z Hectorjem in 3ninjo, štajerca sta dobro letela že na treningih, tko da sem se mogu dobro potrudit v dirki, kjer je bil odločilni zagrebški ovinek v zadnjem krogu Bizi čestitam na dobrem času, si se super odpelal glede na čase treninga (sva te midva tudi čekirala, da si ne bi mislil). Midva sva vozila v bistvu prvo tekmo na grobniku in imava zdaj pač nekakšen uradni rezultat-cajt na pisti zaj. Je pa res, da sva mislila, da bova imela bolj med sabo opravka in sva malo pozabla na tebe-pa si nama dal po..... V vsakem primeru si bolje pelal tako tekmo kot čas tak da tu ni dileme in te opazujemo do naslednjič, če se ne boš zdaj nenadoma spustil na neke opasne čase in nam boš predaleč, da bi bil zanimiv za kak obračun. se vidimo v vsakem primeru hector, maus in BIZIXXX 3
MoTo G_P Objavljeno Junij 16, 2014 Opozori Objavljeno Junij 16, 2014 Kaj so teli beli kvadratki v kolendarju zasedenosti piste? So to frej dnevi k se lahka pride dol pa vozi al so to samo zeleni kvadratki?
motolover Objavljeno Junij 16, 2014 Opozori Objavljeno Junij 16, 2014 (popravljeno) Ob belih prideš dol, plačaš in voziš. Popravljeno Junij 16, 2014. Popravil motolover MoTo G_P 1
Lencdo Objavljeno Junij 17, 2014 Opozori Objavljeno Junij 17, 2014 Prodam zadnjo gumo dunlop slick 200/55/17 nova. Cena 100e Ter grelce rabljeni 2 leti cca 10x cena 150e. Zaradi opustitve dirkanja. Tel. 070-864-321 Lp
BenX Objavljeno Junij 25, 2014 Opozori Objavljeno Junij 25, 2014 Ob belih prideš dol, plačaš in voziš. vozis z ostalimi motoristi ali imas (ob belih) na progi tudi avtomobile?
motolover Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 Vozijo samo motoristi, avto dnevi so ločeni. Na koledarju so označeni roza.
Jure Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 Kaj je potem pravzaprav razlika med belimi in zelenimi dnevi?
gsxf750 Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 Kaj je potem pravzaprav razlika med belimi in zelenimi dnevi? ugibam: na zeleni so varnostniki in reševalci prisotni dočim na belega niso.
motolover Objavljeno Julij 1, 2014 Opozori Objavljeno Julij 1, 2014 Jutri kdo gre na deci belega? gsxf750 1
Jure007 Objavljeno Julij 4, 2014 Opozori Objavljeno Julij 4, 2014 Vmes so Gaber&Skubic, komentatorja Moto Gp iz Pop tv, zgleda delal prispevek o dvotaktnih motorjih dol so imel tole zverino. Zgledalo je kot motor Wayne Rainey-ja, Yamaha YZR 500, tadruzga motorja nisem prepoznal. V glavnem so se nam cedile sline To JE od Raineya Yamaha. Kupu jo je pa Šenk baje
smg2 Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 To JE od Raineya Yamaha. Kupu jo je pa Šenk baje NEBO DRŽALO
macak333 Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 NEBO DRŽALO ...je plave barve trenutno v Ljubljani . Ervin93 1
Jure007 Objavljeno Julij 9, 2014 Opozori Objavljeno Julij 9, 2014 NEBO DRŽALO Zdej samo, kero ne drži: prvo ali drugo? Zdej jest sm slišu to verzijo, res pa je, da so govorice spet tko tko. Kaj pa potem drži? Smo firbčni
crusty Objavljeno Avgust 27, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2014 Jutri se gre pa po 3 mesecih po crashu probat, če se znam sploh še gor usest Bizi in Pogačnik tud gresta, še kakšen borec za jutri?? Vreme .....bo! :yes: Demon, gsxf750, hector in 1 other 4
3ninja Objavljeno Avgust 27, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2014 Jutri se gre pa po 3 mesecih po crashu probat, če se znam sploh še gor usest Bizi in Pogačnik tud gresta, še kakšen borec za jutri?? Vreme .....bo! :yes: Tak je prav, šlo bo pa tudi ko raketa brez problema po moje. Drugače pe če sem prav informiran BIZI napada 1.35 tak da za njim vozi pa zate itak ne bo panike. Uživajte namesto vseh nas, ki jutri ne moremo. gsxf750 1
Popularna objava crusty Objavljeno Avgust 28, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 28, 2014 Evo bil je lep dan, brez veterje, čeprav so napovedovali neko burjo............. Se je blo kr fino peljat po 3 mesecih in po zadnjem "poletu" .......blo je precej fantov dol po večini slovencev, z Bizijem pa sva naredila kar veliko krogov, A bil sem lesen k bukova deska hahhaha, počas sem mal notr pršu ampak vse z veeeliko varnostjo tko, da bolje kot 1.35.....ni šlo niti se nisem gnal za časi, manjkali so mi krogi to sem rabil! Evo pa še nekaj slikc ..........ta nova čelada je top!! :notworthy: gsxf750, DXR16, Terminator in 16 others 19
Popularna objava Terminator Objavljeno Avgust 30, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2014 No tukajle pa še video četrtkovega Grobnika. Da ne boste kakšni "asi" preveč o linjah pametovali, ker je šlo bolj za video kot pa z ušesi po tleh drajsat! . Z Bizijem sva se malce igračkala kot režiserja, ker po ravnici moja Lilly res ne pade mimo GSX-R-ja tako kot v videu. :grrr Je pa tale GoPro Hero+ kamera res zakon. Še na vimeu zgleda v redu, na plazmi v polni rezoluciji pa dobesedno trga gate. http://vimeo.com/104737346 Jure, DXR16, Eir in 7 others 10
Jure Objavljeno Avgust 30, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2014 Super! Kaj zaen program pa uporabljaš za montažo in obdelavo videa?
hector Objavljeno Avgust 30, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2014 Z Bizijem sva se malce igračkala kot režiserja, ker po ravnici moja Lilly res ne pade mimo GSX-R-ja tako kot v videu. :grrr ....se mi je zdelo ja, da si šel preveč enostavno mimo Bizi-ja, po navadi on ne popušča tak...... :grrr :grim Terminator in BIZIXXX 2
Terminator Objavljeno Avgust 30, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2014 Super! Kaj zaen program pa uporabljaš za montažo in obdelavo videa? GoPro Hero Studio.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se