Noise Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 sem prespala pa sem se to noč tud že navadla na spremembe tko da ni panike spljoh več :OK: See. Pa še boljše bo. Sam mal potrpežljivosti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2005 pa kaj ne moreš spat ti tale MS prov nč mira ne da rana ura zlata ura pravjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Nova stran je v bistvu vizualno manj prijetna od stare, preveč je "na silo razbita". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Nova stran je v bistvu vizualno manj prijetna od stare, preveč je "na silo razbita". jest sm pa drugačnega mnenja,bi pohvalu vse ki so sodelovali pri prenovi strani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Meni se dopade - dobro opravljeno, bi rekel! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Hvala za kritike in pohvale. Percepcija je funkcija marsičesa... Nekaterim je všeč, nekaterim ni všeč, enim bo vedno všeč, nekaterim pač ne bo nikoli všeč. Tko je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Ker smo po prenovi, dobili tudi novinarje Motosveta, bi blo fajn, če bi se predstavili (opis+slikca in nick na forumu zdaj ali bo to v forumskem dela ali ne, mi je vseeno .) ...je samo predlog :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 "novinarje" je motosvet imel tudi prej...poglej malo starejše članke in teste.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 (popravljeno) "novinarje" je motosvet imel tudi prej...poglej malo starejše članke in teste.... že, ampak imam občutek, da je sedaj bolj vse resno O:-) ..ali :? Popravljeno November 10, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 že, ampak imam občutek, da je sedaj bolj vse resno O:-) ..ali :? počakmo pol leta ali leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 Ma važno, da špila BP. Vsaj večino časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 počakmo pol leta ali leto. in že jih bomo meli v temi Moto revije in slovenski pisci ... Mnenje o njih., ter "obdelovali" :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 počakmo pol leta ali leto. :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 (popravljeno) in že jih bomo meli v temi Moto revije in slovenski pisci ... Mnenje o njih., ter "obdelovali" :grim :P Dvomim, da bo tam o njih kaj druga, kot pozitivno mnenje - na motosvetu ne vlada demokracija, kaka res trda negativna mnenja o ekipi, ki Motosvet fura, pa se lahko tudi brišejo (seveda ne vedno). Saj je razumljivo. A obenem si Motosvet pridržuje pravico v svojem forumu gostiti razne hude in marsikdaj od togote nezadovoljneža izkrivljene "kritike" drugih firm (recimo TC motoshop, Štern Kranj, Elisa, ...), povezanih z motorizmom - vse v imenu "boljšega informiranja potrošnikov". Takšna so pač načela delovanja forumov. :OK: Popravljeno November 11, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 meni gre nova uvodna stran na jetra....razparcelirana je na 500 enakovrednih koščkov med katerimi se clovek ne znajde - je grdo nepregledna...pa preveč barvasto kičasta.... tastara mi je bila bistveno bistveno bolj všeč.. edina ok stvar so novo-uvedeni blogi..od kerih pa motosvet ne bo mel nič koristnega.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Nova stran je v bistvu vizualno manj prijetna od stare, preveč je "na silo razbita". meni gre nova uvodna stran na jetra....razparcelirana je na 500 enakovrednih koščkov med katerimi se clovek ne znajde - je grdo nepregledna...pa preveč barvasto kičasta.... Hvala za kritike in pohvale. Percepcija je funkcija marsičesa... Nekaterim je všeč, nekaterim ni všeč, enim bo vedno všeč, nekaterim pač ne bo nikoli všeč. Tko je. ... and we can see the pattern here... :grrr PS: Večini je očitno vseeno bolj všeč kot stara, glede na povečan obisk in branost prispevkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 ... and we can see the pattern here... :grrr PS: Večini je očitno vseeno bolj všeč kot stara, glede na povečan obisk in branost prispevkov. Ok, ne bom seciral - boste že sami pogruntali, kaj bi se dalo izboljšat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 ... and we can see the pattern here... :grrr PS: Večini je očitno vseeno bolj všeč kot stara, glede na povečan obisk in branost prispevkov. Meni se zdi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 ... and we can see the pattern here... :grrr PS: Večini je očitno vseeno bolj všeč kot stara, glede na povečan obisk in branost prispevkov. v bistvu ga ne.... ker sem omenila, da mi je bila tastara stran všeč... večji branosti pa botruje dejstvo, da se stran končno vsaj malo ažurira.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 (popravljeno) tudi reklame, kot so v MotoSi-ju za Motosvet, pripomorejo k večjemu obisku in branosti :) Popravljeno November 11, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 Jst tudi morm pohvalit novi layout. :yes: Mi je vsec k je Siol.net style, torej VSE na prvi strani lepo popredalckano v kategorije in zadnjih pet clankov/oglasov/kajsejstvemvsega in to mislim da je res najboljsa razporeditev ker ce koga zanima dolocen del bo sam sel v tisto kategorijo. Sej je res, da je bla tudi prej povezava recimo na male oglase, samo brez slik in mogoce kakega oglasa se pac link ni zdel zanimiv. Skratka zdej je lepse, bolj pregledno in predvsem bolj zanimivo. Thumbs up! :OK: ps: samo tiste reklame jebene mi nece na hitro zloudat in cakam 20s+ na.. ne vem koga.. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 ps: samo tiste reklame jebene mi nece na hitro zloudat in cakam 20s+ na.. ne vem koga.. <_< A maš mogoče kak čudn plug-in nameščen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno November 17, 2005 Deli Objavljeno November 17, 2005 ps: samo tiste reklame jebene mi nece na hitro zloudat in cakam 20s+ na.. ne vem koga.. <_< Katere reklame? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 Ker smo po prenovi, dobili tudi novinarje Motosveta, bi blo fajn, če bi se predstavili (opis+slikca in nick na forumu zdaj ali bo to v forumskem dela ali ne, mi je vseeno .) ...je samo predlog :yes: Če je motovet res dobil novinarje, me zanima ali jim delodajalec nudi vse, kar določa nacionalna kolektivna pogodba za poklicne novinarje. Prav tako me zanima, ali imajo omenjeni motosvetovi novinarji urejen svoj status t. j. redna zaposlitev na novinarskem delovnem mestu z opisom del in nalog oz. zaposlitev preko pogodbe na podlagi statusa samostojnega novinarja, ki ga podeljuje ministrstvo za kulturo. Zanima me tudi ali delodajalec spoštuje novinarsko avtonomijo in zavrača mešanje novinarskega dela in ostalih dejavnosti (oglaševanje...), ki z novinarskimi opravili ter etiko niso združljivi. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 20, 2005 Deli Objavljeno November 20, 2005 za začetek bi jih lahko naučili navajat vire...v njihovo dobro... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se