dr.looney Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 men pa ni jasno, zakaj vsi tolko kričijo kak talent je šumi? :hmm: men se ne zdi, ko nimam avteka ok ni nič iz njega...to zame ni talent...a ne :devil: včeraj je pač imel srečo, ker je taka proga. sicer bi ga alonso že prehitel. :krneki: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 men pa ni jasno Tudi prav. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 včeraj je pač imel srečo, ker je taka proga. sicer bi ga alonso že prehitel. :krneki: Ne, pa ga ne bi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 (popravljeno) Tole so slike mojega kolega.... jaz pa sem imel čez kamero .) Popravljeno April 24, 2006. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 Tole so slike mojega kolega.... jaz pa sem imel čez kamero .) Kul. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 men pa ni jasno, zakaj vsi tolko kričijo kak talent je šumi? :hmm: men se ne zdi, ko nimam avteka ok ni nič iz njega...to zame ni talent...a ne :devil: včeraj je pač imel srečo, ker je taka proga. sicer bi ga alonso že prehitel. :krneki: dr.looney :devil: Js sicer nisem nikdar odobraval ne ferarija še manj pa šumija, vendar mislim da je svojčas bil vrhunski voznik. Spomnimo se nemalo dirk preteklih let, ko je deževalo med dirko. Tam je potem prišel do izraza tudi voznik. Vsi pa vemo da je v teh situacijah v veliki večini raztural ravno šumi ko je vozil na limit počez skozi ovinke in ravno v takih situacijah zmagoval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 Ne, pa ga ne bi. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: dr.looney :devil: Spomnimo se nemalo dirk preteklih let, ko je deževalo med dirko. Tam je potem prišel do izraza tudi voznik. Vsi pa vemo da je v teh situacijah v veliki večini raztural ravno šumi ko je vozil na limit počez skozi ovinke in ravno v takih situacijah zmagoval. ne bi rekla. tudi drugi so zmagovali v dežju. še vedno trdim, da šumi brez dobrega avteka nič ne more. dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 Trdite kar želite...................... :blink: Poglejte rezultate zadnjega desetletja, pol pa komentirajte........ :angry2: Rezultati govorijo v prid...saj se ve....ŠUMI.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 [ ne bi rekla. tudi drugi so zmagovali v dežju. še vedno trdim, da šumi brez dobrega avteka nič ne more. dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 Vsak ki se vsaj malenkost spozna na F1 v zadnjih letih ve da ferrari več ali manj ni bil lih blazno najboljši avto-za primer je Barrichello, ki je z "enakim materialom" le stežka sledil Michaelu...vsekakor če nebi bil tak majstor za volanom kt je nebi imel vseh možnih rekordov v žepu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 Tole so slike mojega kolega.... jaz pa sem imel čez kamero .) Kulk pa kj pride vstopnca?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 men pa ni jasno, zakaj vsi tolko kričijo kak talent je šumi? :hmm: men se ne zdi, ko nimam avteka ok ni nič iz njega...to zame ni talent...a ne :devil: včeraj je pač imel srečo, ker je taka proga. sicer bi ga alonso že prehitel. :krneki: dr.looney :devil: :worship: talent je tisti ki z biciklom zmaga :grim in ni talent tisti, ki ima vse rekorde ki je pripomogel iz podpovprečnega ferarija v nekaj letih narediti, zmagovalni avto in vsi so bedaki, ki tak netalent tako bogato plačujejo jaz jim bom kar pisal in naj pridejo k nam po nekaj veleumov in ubersposobnežev, da bodo jim povedali kaj in kdo so talenti, znanje. sreca, tehnika... fovšija pri tem nima nič res,res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Moj prijatl Lojz ma enega prijatla ko pravi, da so vsi vozniki v F1 "obične pičke". Je reko, da če bi njemu dali za vozit, pa četudi samo varnostni avto, ne bi noben mel šans. Po ravnini že ampak čez ovinke bi pa vse skino. :grim Jaz mu verjamem, ker sem ga vido kak zna slajdat skozi ovinke, pa kak štarta na semaforih. Noben nima šans, majke mi! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Vsak ki se vsaj malenkost spozna na F1 v zadnjih letih ve da ferrari več ali manj ni bil lih blazno najboljši avto-za primer je Barrichello, ki je z "enakim materialom" le stežka sledil Michaelu...vsekakor če nebi bil tak majstor za volanom kt je nebi imel vseh možnih rekordov v žepu :) To da Barichello ni mogel sledi Mihatu z "enakim materialom" dokazuje le to da je Barichello bistveno manj sposoben. Meni se on že od nekdaj smili. Hja pa verjetno se ta smili tudi sam sebi. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IBA Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 (popravljeno) super razlaga Pat Simonda o taktiki Renaulta in Ferrarija :OK: Schumi je spet izvedel majsterverk in ohranil prednost.... zgoraj en primerja Miheja in Rubensa - enak materijal in slabši rezultati .... se strinjam, samo pri Renaultu je glih tak... tak da pluvanje prek Alonsa ni upravičeno .... Samo da Šumi spet trga :OK: http://forum.planet-f1.com/index.php?t=msg&th=38350&start=0 Popravljeno April 25, 2006. Popravil IBA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Moj prijatl Lojz ma enega prijatla ko pravi, da so vsi vozniki v F1 "obične pičke". Je reko, da če bi njemu dali za vozit, pa četudi samo varnostni avto, ne bi noben mel šans. Po ravnini že ampak čez ovinke bi pa vse skino. :grim Jaz mu verjamem, ker sem ga vido kak zna slajdat skozi ovinke, pa kak štarta na semaforih. Noben nima šans, majke mi! B) Mislim da sem ga enkrat vidu... Je bil s gumijakom na Savi, fak je tko štartal s tistim čolnom s pet konjskim motorjem da je kr šudr metal :D :D TIP JE RES CAR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Če koga zanima si lahko te dni ogleda razstavljeni bolid F1 Renault mislim da lanski model v salonu AH Real na Vodovodni 93. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Mislim da sem ga enkrat vidu... Je bil s gumijakom na Savi, fak je tko štartal s tistim čolnom s pet konjskim motorjem da je kr šudr metal :D :D TIP JE RES CAR Ma kakimi petimi konji :slap: ! Je dal not športni filter pa auspuh pa kompresor pa turbino pa nos pa vse, tak da ma zaj enih sedem, osem konjev. Totalni car :OK: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Ja menda je pa glavna finta ravno v bukovih svečkah ki jih je pred kratkim vgradil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Kulk pa kj pride vstopnca?? :hmm: Pri agenciji je bila 13.400 SIT za stojišče v Rivazzi. To je najcenejša karta. Se nam je uspelo prešvercat :krneki: na tribuno nad Rivazzo, kjer je karta 33.300 SIT. Od tam se je videlo vse od Rivazze do konca štartno-cilje ravnine. Na velik zaslon se vidi tako iz stojišča, kot tudi na tribuni. 8 krogov pred koncem smo šli ob Varianta Bassa (zadnja šikana) in smo čakali, da so odprli vrata in šprintali pod oder za podelitev. Zares nepozabno doživetje. Karto smo izkoristili 350% :OK: Sem bil pred petimi leti v Monzi... nismo pol toliko videli. Morda zato, ker je bus zamudil na štart 2 uri in smo prišli tja šele ob 11h. V nedeljo smo bili v Imoli že ob 7h. Smo skoraj prehiteli redarje in policaje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 To morm enkrat doživet :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 To morm enkrat doživet :kva2: Pol pa umret. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Pol pa umret. Pol pa upam da še dolg tega nam doživu :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno April 26, 2006 Deli Objavljeno April 26, 2006 Pri agenciji je bila 13.400 SIT za stojišče v Rivazzi. To je najcenejša karta. Se nam je uspelo prešvercat :krneki: na tribuno nad Rivazzo, kjer je karta 33.300 SIT. Od tam se je videlo vse od Rivazze do konca štartno-cilje ravnine. Na velik zaslon se vidi tako iz stojišča, kot tudi na tribuni. 8 krogov pred koncem smo šli ob Varianta Bassa (zadnja šikana) in smo čakali, da so odprli vrata in šprintali pod oder za podelitev. Zares nepozabno doživetje. Karto smo izkoristili 350% :OK: Sem bil pred petimi leti v Monzi... nismo pol toliko videli. Morda zato, ker je bus zamudil na štart 2 uri in smo prišli tja šele ob 11h. V nedeljo smo bili v Imoli že ob 7h. Smo skoraj prehiteli redarje in policaje :D Poštenu :OK: Jst bi tut tko enkrat šu d vidm te zverine u živo :grim :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno April 26, 2006 Deli Objavljeno April 26, 2006 Pri agenciji je bila 13.400 SIT za stojišče v Rivazzi. To je najcenejša karta. Se nam je uspelo prešvercat :krneki: na tribuno nad Rivazzo, kjer je karta 33.300 SIT. Od tam se je videlo vse od Rivazze do konca štartno-cilje ravnine. Na velik zaslon se vidi tako iz stojišča, kot tudi na tribuni. 8 krogov pred koncem smo šli ob Varianta Bassa (zadnja šikana) in smo čakali, da so odprli vrata in šprintali pod oder za podelitev. Zares nepozabno doživetje. Karto smo izkoristili 350% :OK: Sem bil pred petimi leti v Monzi... nismo pol toliko videli. Morda zato, ker je bus zamudil na štart 2 uri in smo prišli tja šele ob 11h. V nedeljo smo bili v Imoli že ob 7h. Smo skoraj prehiteli redarje in policaje :D v vsakem primeru se mora videt na zaslon, ker drugace ne poznas situacije-vrstnega reda in ZELO vredu da se tudi s stojisca to vidi v Budimpešti samo s tribun To morm enkrat doživet :kva2: navdušen nad F1 sem od takrat ko sem prvič videl v živo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se