Skoči na vsebino

FORMULA 1 2006

Jure007

Priporočene objave

GOOOOOO SCHUMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni:

Pa tako je bil Flavio pameten, kako bi moral nehat že po tej dirki :D Yeah right. Letos bosta oba naslova rdeča! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Ferrari 168points :OK:

Renault 165points :devil:

Drugače pa škoda, da se Schumi poslavlja, ampak mislim pa da bo to slovo primerno ikoni tako vrhunskega dirkača kot je MS, sploh če mu letos uspe osvojiti 8. naslov, v kar sploh več ne dvomim :OK:

Go Schumi, go Ferrari! :OK: :OK:

PS.

Alosov Renault je pa visel na tistem dvigalu kot obesek na novoletni jelki :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah ni kej, naj je še tok njegovih nasprotnikov, Šumaher je pač najboljši. Škoda ker gre... No jaz že imam naslednika, za katerega bom navijal v bodoče: Kimi :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Jure007... absolutno: Kimi, Ferrari :OK: Upam, da bo svojo smolo pustil v McLarnu. :D

Res škoda ker odhaja. Verjetno pa bomo re navijali za Kimija :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, ni kaj. kdor je najboljši, je pač najboljši. :OK: :OK: :OK:

Renault je tvegal z "izboljšano" različico motorja in....... izgubil..... :P :P :P

Kljub temu, da navijam za Mihaela in Rdeče, se mi je pa tista kazen za Alonsa zaradi oviranja Masse vseeno zdela mal pretirana. No, ja. Konec koncev verjetno ne bi bilo nič drugač. Tako ali tako bi se Alonso gnal za Schumacherjem in bi mu razneslo motor. :blush: :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res škoda ker odhaja. Verjetno pa bomo re navijali za Kimija :)

Seveda za Kimija. Je nujno treba navijat za zmagovalce. Drugače bomo razočarani :(

:slap: :slap: :slap:

GP1 ni samo šumi, pa kimi pa ferari :wacko:

Jst bom še vedno navijal za Hondo :OK: Čeprav bo tut tale Kubica še nevaren :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj pa tak.

Vsak mora met svoj fetiš, ki ga ni mogoče racionalno zagovarjat. Tisti, ki ga nima, je malo čudn. :fredy:

Danes se je poslovila legenda. :worship: :worship: :worship: Zgodovina je rdeča. Ali od giljotin, ali od avtov. :devil: :evilgrin: FORZA! :kva2: :yea2: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda za Kimija. Je nujno treba navijat za zmagovalce. Drugače bomo razočarani :(

:slap: :slap: :slap:

Eni (jest osebno) sem za Šumaherja od leta 1993 ko je šele dobro začel v benettonu in sem bil zanj tudi v letih, ko ni zmagoval (1996 - 3 zmage, 2005 - 1 zmaga pa še ta ne prava) in ko ni osvajal naslove (1996, 1997, 1998, 1999 in 2005).

Glede na to pa, da je Kimi dober dirkač, ki ima veliko smole in je zarad slabega bolida že vsaj enkrat zgubil naslov sv. prvaka (če ne 2x), bom pač naviju za Kimija, ki pa sploh ni rečeno, da bo zmagoval pri Ferrariju kot je to Šumaher. Če bo, še toliko boljše.

Je pa razumljivo, da navijamo vedno za najboljše. Težko verjamem, da je kdo tu, ki navija za Monteira, Montagnija, Sata... :hmm: No morda, kaka izjema bi se najdla, prav velik pa pomoje ne.

Popravljeno . Popravil Jure007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes se je poslovila legenda. :worship: :worship: :worship: Zgodovina je rdeča. Ali od giljotin, ali od avtov. :devil: :evilgrin: FORZA! :kva2: :yea2: :worship:

Ja še McLearnu je dobr šlo, dok je bil rdeč :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja še McLearnu je dobr šlo, dok je bil rdeč :grim

Če rečem, da tega nisem pričakoval, bi lagal. :fredy:

Ful si vredu, daj pošlji mi svoj poster, da si ga dam na steno, no. :doze: A ja prej moraš nekaj dosečt :slap: Sori. :grim :grrr :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!