Ice Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 HHV bi to moral vedeti - glede na to,da je vrzdenec 8 km oddaljen od horjula.in 10 km severno od vrhnike. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
aja Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Že našla na netu - Vrzdenec je pri Horjulu oz. blizu Vrhnike. Tel: 01/750 03 34 Od kje pa so take cene pri njemu?? Aja
kekec III Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 quote: Že našla na netu - Vrzdenec je pri Horjulu oz. blizu Vrhnike. Tel: 01/750 03 34 Od kje pa so take cene pri njemu?? Aja Ker niso originali ampak jih naredi po kalupu-dela od 7,30 do 15,30-včeraj sem pri njemu kupil vetrobransko steklo za Yamaho 650 Classic-cena ? sitnica 8 K ! S.F.S.N.
mgAjvar Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 Jest mam tut njegovo šipo, sam pol je treba še nosilce kupt al pa jih dat narest! A se da kupit sam nosilce...pač univerzalne?
kekec III Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 quote: Ker niso originali ampak jih naredi po kalupu-dela od 7,30 do 15,30-včeraj sem pri njemu kupil vetrobransko steklo za Yamaho 650 Classic-cena ? sitnica 8 K ! S.F.S.N.
alone Objavljeno Junij 27, 2002 Opozori Objavljeno Junij 27, 2002 imam vetrobransko šipo, ki pa mi je previsoka, pojavljajo se neke čudne vibracije okoli glave pri okoli 100, 120 km/h in dalje...bi jo skrajšal pa me zanima kdo se kej s tem ukvarja, se pravi kdo bi to odrezal
kekec III Objavljeno Junij 27, 2002 Opozori Objavljeno Junij 27, 2002 imam vetrobransko šipo, ki pa mi je previsoka, pojavljajo se neke čudne vibracije okoli glave pri okoli 100, 120 km/h in dalje...bi jo skrajšal pa me zanima kdo se kej s tem ukvarja, se pravi kdo bi to odrezal Pokliči Kočevarja v Vrzdenec...in poglej prejšnje odgovore...
Dave Objavljeno Junij 27, 2002 Opozori Objavljeno Junij 27, 2002 imam vetrobransko šipo, ki pa mi je previsoka, pojavljajo se neke čudne vibracije okoli glave pri okoli 100, 120 km/h in dalje...bi jo skrajšal pa me zanima kdo se kej s tem ukvarja, se pravi kdo bi to odrezal Dvomim, da je to zato, ker je previsoka... Sicer pa bi ti znal pomagat tip v Vrzdencu, ki oblikuje pleksi. Krili je ime firme. Sam sumim, da ne mores pol nic kej dost rezat, ne da bi spraskal pleksi. Mogoce pa. Drugac pa lahko tut drugo sipo pri njem kupis, jest sem dal 6 pa neki jurjev zanjo...
alone Objavljeno Junij 27, 2002 Opozori Objavljeno Junij 27, 2002 thanks dave & kekec...moja je visoka 52 cm če merim od luči gor in mi v bistvu seže vrh šipe tam nekje do vrha čelade, če sedim v najbolj ugodnem položaju...kako je pa pri vaju z višino
Chebi Objavljeno Junij 27, 2002 Opozori Objavljeno Junij 27, 2002 A kdo ve, kje bi se dal dobit vetrobransko steklo za er-5 twister. Givi jih nima, baje pa jih ima Kappa - samo kdo zastopa oz prodaja Kappo??
Desmo Objavljeno Junij 27, 2002 Opozori Objavljeno Junij 27, 2002 samo kdo zastopa oz prodaja Kappo?? Zastopa Aures iz Sežane, prodaja pa mislim da tudi Habat.
SF Objavljeno Junij 27, 2002 Opozori Objavljeno Junij 27, 2002 Če koga zanima... Prodam steklo Givi A600 z nosilci, imel sem ga na Kawi er5... 041 732362
kekec III Objavljeno Junij 28, 2002 Opozori Objavljeno Junij 28, 2002 thanks dave & kekec...moja je visoka 52 cm če merim od luči gor in mi v bistvu seže vrh šipe tam nekje do vrha čelade, če sedim v najbolj ugodnem položaju...kako je pa pri vaju z višino pri meni seže nekje do sredine čela,tako da imam lahko odprt vizir-če je zelo vroče in mi ne piha v obrazni del.
Tengai Objavljeno Junij 28, 2002 Opozori Objavljeno Junij 28, 2002 Tudi jaz rabim ti dve stvari za isti motor, kot ti, mgAjvar...malo sem že gledala naokoli, kupila še nisem nič. Bila sem pri Smodišu v Šmarju Sap, ki je skoraj najcenejši (vse skupaj za moj motor bi prišlo okoli 160.000 SIT - steklo, ščitniki, naslon, kovčki + nosilci). Drugače pa poglej še v trgovini Pilko v Drešinji vasi pri Celju ali na Viču v LJ., kjer prodajajo stekla MRA (26.000 SIT z nastavljivim nosilcem vred) ter opremo FEHLING - naslon pride 32.000 SIT, ščitniki za motor 23.000 SIT.... Givi je dražji, glede razlike v kvaliteti pa ne vem kaj dosti. Ima mogoče kdo kaj od Fehlinga ali pa MRA stekla? LP Aja hmm jah MRA je kr uredu... jz sm ga dal sicer na čist drug tip bicikla (varadero) in se precej bolš obnese kot Givi-jev... je pa res da je za večino ostalih biciklov Givi verjetno boljši... po domač povedan MRA-jeve šipce so za odtenek tanjše in bolj občutljive na praske... je pa res da MRA zmaguje pr ocenah za svoje kombo šipce :wink:
Dave Objavljeno Junij 28, 2002 Opozori Objavljeno Junij 28, 2002 thanks dave & kekec...moja je visoka 52 cm če merim od luči gor in mi v bistvu seže vrh šipe tam nekje do vrha čelade, če sedim v najbolj ugodnem položaju...kako je pa pri vaju z višino Jest cutim veter na vrhu celade, kadar jo imam gor (namenjena samo za res dolge poti...). Visoka je 56cm... :shock:
alone Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 to dave & kekec: bil pri kočevarju v vrzdencu in mi je res brez kakšnih prask odrezal šipo...da sem vsaj prej vedu zanj, bi jo pr njemu kupu za več kot 2/3 ceneje kot givi-jeva...no, bo boljše...
AREA Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Sem na tem da bi kupo KAPPA šipico za Pegasa. Ma kdo kake izkušnje s to šipo, po možnosti na enakem motorju? Cena je 14.560 SIT.
AREA Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 aja pa še to me zanima...so kake razlike v vrtincih če je sipa na vrhu ravna ali pa rahlo zavita navzgor?
marijan Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 to je pa že fizika, verjetno ni nobene razlike, le da ti enkrat veter vrtinči pred glavo enkrat pa malo bliže glavi, ali pa gre veter čez če je dovolj visoka (šipa)
BIG YELLOW Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Nasloni za lepe hrbte. :wink: :lol:
Brrrm Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 ...so kake razlike v vrtincih če je sipa na vrhu ravna ali pa rahlo zavita navzgor? Razlika je tudi v gledljivosti skozi tako steklo. Zaviti del popači sliko cestišča pred teboj.
marijan Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 brrmm je res, ampak opazil sem, da tudi vsako steklo na motorju, ki je nameščeno gor, prikazuje sliko drugače?? bil sem presenečen in tudi prestrašen.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se