Skoči na vsebino

Novosti 2006: Aprilia RS 125

Priporočene objave

Objavljeno

Opravicilo vsem cefurjem, samo, ce mi kdaj "pajsnete" motor (ali pa karkoli hudega naredite) vas vse cez Kolpo spravim. :chase:

Seveda, da se splaca dati denar, ves, zivi se samo enkrat in ne zelim imeti neizpolnjena željá.

Ne nisi kot psihiater, moral bi uporabiti besede kot so globlja resnica, razkol, duševno stanje, psiho - fizika, etc ........ :kva2: :smoke:

Vsem castim aprilio :drunk: :beer2: :beer1: :010 :010 :010 :010 :010 :baa: :grupni: :grupni: :grupni: , sliko, da ni pomote.

Objavljeno

ZDej si pa predstavli da pride en bogatašek pa reče: vsem častim eno rundo aprilje :drunk:

to bi blo hudo :P :D :P

Objavljeno (popravljeno)

Se strinjam s tabo the stroj :OK:

Popravljeno . Popravil Andro90
Objavljeno

Sanjati je vsem dovoljeno ;) :rolleyes:

Pol se bo pa tko zgodil, da bo stroj čez 2 leti rableno rs 125 kupu (ta novo - jasno) in mu jo bojo nasledn dan iz garaže ukradl, tko k so mojmu sosedu r1 "odnesl" :blink: :eek:

Objavljeno (popravljeno)

Ja jest mam keš že prpravljen za RS-ko, in še ga bo ostal. :OK:

Aja glede kraje se ga da zavrovati, in vračilo ob ukradenem motorju je skoraj celotna vrednost motorja. (mojmu frendu so "odnesl" ninjo 6, pa je dobiv 78,9% keša od cene motorja) En tak list dobi z procenti in ostalo "pofukano" birokracijo .)

Popravljeno . Popravil Nikic
Objavljeno

Aja glede kraje se ga da zavrovati, in vračilo ob ukradenem motorju je skoraj celotna vrednost motorja. (mojmu frendu so "odnesl" ninjo 6, pa je dobiv 78,9% keša od cene motorja) En tak list dobi z procenti in ostalo "pofukano" birokracijo .)

nekateri mate pa res prevec €€€, ostanek das lahko meni :naughty: :naughty:

Objavljeno

ma dej se ti res ne splača dat za eno 125ko 1.3mio sit. rajš si kup ninjo 6 al pa r6 pa ti še dnarja ostane za kazni plačvat

Objavljeno

tip si ti kdaj slišov za odvzem izpita in kazenski mandat oO? mislm da ni preveč pametno tvegat in se vozt s strahom kje te bo dobil policaj!

Objavljeno

Ommmm. Nikic nam mogoce lahko zaupas, koliksno vsoto denarja pa imas prisparano? Oropati te tako ali tako ne moremo, ker nimamo tvojih podatkov. Me prav zanima. Zaupaj nam. Ali si ta denar sam zbarl, ali ti ga je dobri ocka "posodil"?

No jaz zdaj povsod zbiram, stipendija, delam, mobitel ugasnen, jem samo doma, ne hodim ven. Upam, da bo se kaj padlo na mojih priznanjih in v sportu + prodajam bord, skejt ( kdo kupi - matej.sulc@gmail.com ), tudi skuter Gilero 50sp, skratka samo se kaksno trefiko moram oropat in bo. :OK:

Must have aprilia RS 125 2006

Objavljeno

Matex_46 3,1 mio :D Sam to je biv daril. Jah keša je dost, zdej morm sam še pametno izbrt motor!

Objavljeno

Proooooooooooooossssssssssiiiiiiimmmmmmmmmmm? 3.1 milijona? Kako? To ni fer. Oprosti, ker sem tako tecen, ampak zanima me se to, kako kot kaksno darilo? Kaj za rojstni dan ( hurra)? WTF? Birma? Bozicek? Miklavz? Zakaj?

Objavljeno (popravljeno)

17 roj. dan (šele na žalost). Dala sta pa očka in mamica! Torej bom mev Aprilio pred tabo! (joke)

Čez 2 leti bom pa res mev nekaj kar presega 100 KM! :)

Popravljeno . Popravil Nikic
Objavljeno

Posteno, posteno. Pri mojih je denar, samo imajo svoj rek: bodi samostojen, postavi se na svoje noge in poglej realnosti v obraz. Povsod po svetu imajo $$, ampak sinu ga pa ne bodo dal. Ni kaj, ze dve leti delam, ampak se vedno ni dovolj. To ni fer: oci kupuje "šestice - bemflne" pa honde hornetke, mobitele meni pa za obleke gre. Priznam, da je to prav in res je, da je samostojnost glavna, tako da mu nic ne zamerim, čeprav posodil bi pa vseeno lahko, saj bi mu vrnil. Pustimo zdaj to, ker je ze OFF TOPIC. Mogoce Nikic, mogoce bos imel Aprilio pred mano, mogoce bwahahahahaha.

Omenjeno je, da zaradi nove, bolj aerodinamicne oblike bo motor dosegal precej visje hitrosti ( full of shit), toliko razlike pa spet ne bo. Oproscam se, ce je to bilo ze kje zapisano.

Objavljeno

Omenjeno je, da zaradi nove, bolj aerodinamicne oblike bo motor dosegal precej visje hitrosti ( full of shit), toliko razlike pa spet ne bo. Oproscam se, ce je to bilo ze kje zapisano.

nekaj se vseeno pozna. če sm pri hitrosti 160 glavo samo mal premakneš navzgor izza vetrobrana se hitr pozna tut za 5-10kmh. ravno pri teh lahkih 2t je aerodinamika zelo pomembna .) če pa bi namestil še Mikunija 34 pol bi pa leteeel 220kmh- (s klanca) :OK: :lol1:

Objavljeno

Oproscam se, ker sprasujem tako osnovna vprasanja. Jaz sem se "junfer" pri 125 - kah. Do zdaj sem peljal le Gilero, Hornetko in Yamahco pri Brulcu ( seveda, za izpit).

Saj ima isto rotaxov motor, kaj bi pa lahko pricakoval vec? No, ce se da se kaksen kit 180 gor, dober auspuh bi pa ze bilo nekaj.

Vprasanje za izkusene: Kako hitro se navelicas taksen motor? Zelja po mocnejsem?

Mnogi pravijo, da je grdo slisati 2t, samo jaz sem drugacnega mnenja, slisi se bolj sportno ( spominja me se na GP500, dobri stari casi bwahahahahahaha).

Nikic, kako mislis, da bi znala pokazati veliko vec? Zaradi cesa, a?

Pa se to, takoj, ko bo kdo nabavil novo RS-ko, naj jo fotografira. Pa naj se poskusi jo spravit na zadnjo gumo in prednjo, to tudi, obvezna slika. ( ce ne bom ze jaz pred vami to poizkusal). Upam.

Jo prvi dan skantas, vso opraskas, zvijes vilce, skratka vse kaput bwahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: smrtni greh :) :D

Objavljeno

Pol ti pa doma pridigajo kwa si neumn d si jo že prvi dan razbil :P

Pa da oni že ne bodo dal za popravil...................tako prišlo tako otišlo

Če so ti jo pa še oni kupil po si pa sploh najebu. Si pa rak že kr krsto kup lukno skopl pa pogreb organiziri :P :grim

Ker si ga pol tok najebu :grim

Objavljeno

ma najbl se mi zdi zanimiu k tle folk veselo pametuje da ma SVOJ kes, k so ga dobl od tastarih za brzdej... WTF? a ni isti kura* ce reces da so ti tastari motor kupl :doze: dooh

Objavljeno

17 roj. dan (šele na žalost). Dala sta pa očka in mamica! Torej bom mev Aprilio pred tabo! (joke)

Čez 2 leti bom pa res mev nekaj kar presega 100 KM! :)

kok je enim luštno, k jim denar kr z neba pada! ej sam neki: a si ti res tok pridn da za rojstn dan dobiš 3,5 miljona :blink: :blink: :blink: pa še tole: če za motor garaš in ga kupš iz svojega denarja (zasluženega) ga bolj paziš!!! ker tist k motor tko dobi da mu ga tastari kupjo, ga bo ragonu, k bo vedu da bo itak druzga dubu (kot darilo)

Oproscam se, ker sprasujem tako osnovna vprasanja. Jaz sem se "junfer" pri 125 - kah. Do zdaj sem peljal le Gilero, Hornetko in Yamahco pri Brulcu ( seveda, za izpit).

Saj ima isto rotaxov motor, kaj bi pa lahko pricakoval vec? No, ce se da se kaksen kit 180 gor, dober auspuh bi pa ze bilo nekaj.

Vprasanje za izkusene: Kako hitro se navelicas taksen motor? Zelja po mocnejsem?

Mnogi pravijo, da je grdo slisati 2t, samo jaz sem drugacnega mnenja, slisi se bolj sportno ( spominja me se na GP500, dobri stari casi bwahahahahahaha).

Nikic, kako mislis, da bi znala pokazati veliko vec? Zaradi cesa, a?

Pa se to, takoj, ko bo kdo nabavil novo RS-ko, naj jo fotografira. Pa naj se poskusi jo spravit na zadnjo gumo in prednjo, to tudi, obvezna slika. ( ce ne bom ze jaz pred vami to poizkusal). Upam.

Jo prvi dan skantas, vso opraskas, zvijes vilce, skratka vse kaput bwahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: smrtni greh :) :D

zvok 2T mašine je men grd (ker se dere) pri 4T mašinah zvok lepo grmi po avspuhih!

ja res je to da se 125 ccm motor kmalu naveličaš, ker gre velik denarja za vzdrževanje pa še nikamor ne gre!

ma najbl se mi zdi zanimiu k tle folk veselo pametuje da ma SVOJ kes, k so ga dobl od tastarih za brzdej... WTF? a ni isti kura* ce reces da so ti tastari motor kupl :doze: dooh

lepš se sliš :P

Objavljeno

2t se dere zato k ponavad slisis sam do 125ccm prostornine ;) predstavli si 1k ccm pa 2t... pomoje bi biu se lepsi glas kt je 4t :grim

Objavljeno (popravljeno)

Ja nevem ane. Če maš svoj keš ti ga je težko zapravit oz. če si nekaj kupiš sam ti to več pomeni kot če ti to kupi kdo drug.. Sicer bolj ceniš denar ki ga prslužiš sam kot pa tistega k ti ga nekdo da. A še vseeno ga ceniš! Nekak je tud logično da če nisi redno zaposlen ne moreš kr tako sam zaslužit 1 mio SIT ;)

Da ne bo preveč off topic.. Upam da čimprej vidim tole lepotico u živo! Mogoče kdo ve če je kj več prostora gor kot na tastari? Tam nism mogu dat nog v vdolbino na tanku :)

Popravljeno . Popravil mjemec
Objavljeno

zvok 2T mašine je men grd (ker se dere) pri 4T mašinah zvok lepo grmi po avspuhih!

GRMI pri 125ccm :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

PS:Brez zamere nč osebnega

Objavljeno

GRMI pri 125ccm :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

PS:Brez zamere nč osebnega

vem da ni nč osebnega! ubistvu sm hotu napisat da BOBNI po avspuhu, pri 2T mašinah pa se dere

Objavljeno

vem da ni nč osebnega! ubistvu sm hotu napisat da BOBNI po avspuhu, pri 2T mašinah pa se dere

Js bi uporabil besedo PREDE za 4T prdi pa za 2T :naughty: :yes:

Objavljeno

Ja slike pridejo februarja fantje. Ma nism preveč priden. Lan sm za 16 rojstni dan dobu stanovanje. Letos sm pa reku, da hočem motor .)

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!