gorazd Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 Glede na pomladanske temperature, bomo lahko tudi odpeljali kakšen krog... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nasud Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 Dobrodošel Maximilan, en Prekmurec več v klasi maxiscooter. Te kda mo kama leteli se pa slišimo. Veliko varne vožnje, pa čimprle ka pride pomlad in nove ture1 Lp, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maximilan Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 Dobrodošel Maximilan, en Prekmurec več v klasi maxiscooter. Te kda mo kama leteli se pa slišimo. Veliko varne vožnje, pa čimprle ka pride pomlad in nove ture1 Lp, Ali pa se vidimo na A. Novaka 5... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maximilan Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 Glede na pomladanske temperature, bomo lahko tudi odpeljali kakšen krog... Hehe, včeraj šel tankat...pa nisem mogel, da nebi odpeljal en krog... Bemti, so mi skoraj jajca zmrznila, pa je blo samo +1! GTo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno Januar 7, 2011 Deli Objavljeno Januar 7, 2011 Pozdravljeni vsi skupaj ! Evo, tudi jaz sem se končno pridružil lastnikom maxijev. Kupil Burgmana 400 2008. Zver je v garaži, jaz pa nestrpen da je kaj... Bom prilepil kako sliko, ko bo vreme... pozdravljen v naši družbi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 (popravljeno) Dobrodošla v našo maxi družbo. Pričakujemo Vas na naslednjih skupinskih vožnjah . Poglejta malo še tu : www.maxiscooter.si ali tu http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1115339371914&set=a.1115339091907.2017981.1479866578#!/pages/Maxiscootersi/154362904616702 Popravljeno Januar 9, 2011. Popravil maxiscooter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osnexus Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Hajmo družba , živosti malo Nova je prošla vrijeme je za kretanje u susret novim izazovima.......puno je toga pred nama za napraviti ove godine.......u Osijeku +15 nema kiše skoro idealno :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno Januar 14, 2011 Deli Objavljeno Januar 14, 2011 Pozdravljeni vsi skupaj ! Evo, tudi jaz sem se končno pridružil lastnikom maxijev. Kupil Burgmana 400 2008. Zver je v garaži, jaz pa nestrpen da je kaj... Bom prilepil kako sliko, ko bo vreme... Dobrodošel med maxiji...!!! Lep maxi pozdrav, @Pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno Januar 14, 2011 Deli Objavljeno Januar 14, 2011 vsak dan nas je več .... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno Januar 15, 2011 Deli Objavljeno Januar 15, 2011 vsak dan nas je več .... :worship: Pa že vsi nestrpni, kdaj bo dovolj toplo. Pri nas na Koroškem podnevi 0°do +4°C, v četrtek v Ljubljani pa je bilo zvečer ob 8,00 uri še +8°C Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno Januar 15, 2011 Deli Objavljeno Januar 15, 2011 v MB danes čez cel dan 10+ .... zato je tudi Lisičke odneslo ampak verjamem, da nekaj dni za tem ko bom vzel motor iz garaže in namontiral akumulator bo spet 10+ cm snega )) malo je še vseeno za počakat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Januar 16, 2011 Deli Objavljeno Januar 16, 2011 Ha! jest pa sem šel v petek malo prej iz službe in potem brezciljno taval po ljubljanski kotlini Bilo je super! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drnovshek Objavljeno Februar 3, 2011 Deli Objavljeno Februar 3, 2011 Pozdravljeni! Tudi sam sem konec prejšnje sezone nabavil maxi-ja in sem sedaj ponosni lastnik Gilere Nexus 500. Vidim, da se občasno tudi dobivate, da se kam zapeljete pa (če boste za) bi se vam ob priliki in vremenu kdaj pridružil. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno Februar 4, 2011 Deli Objavljeno Februar 4, 2011 Pozdravljeni! Tudi sam sem konec prejšnje sezone nabavil maxi-ja in sem sedaj ponosni lastnik Gilere Nexus 500. Vidim, da se občasno tudi dobivate, da se kam zapeljete pa (če boste za) bi se vam ob priliki in vremenu kdaj pridružil. LP Lepo povabljen v našo družbo. Poglej si tudi http://www.maxiscooter.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Februar 4, 2011 Deli Objavljeno Februar 4, 2011 No zadnje čase pa v Ivančni Gorici "dogaja" na področju sesalcev. Po izpuhu za vespo, so sedaj na vrsto prišli še modeli beverly 300in MP3 300/400 LT in tudi za Yamahine skuterje X-max oziroma X citiy se da dobiti izdelek "svetovnega" renomejja. Tako sedaj pa EUR na kupček devat :naughty: Beverly 300 X-max 250 MP3 300/400 LT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno Februar 5, 2011 Deli Objavljeno Februar 5, 2011 Pozdravljeni! Tudi sam sem konec prejšnje sezone nabavil maxi-ja in sem sedaj ponosni lastnik Gilere Nexus 500. Vidim, da se občasno tudi dobivate, da se kam zapeljete pa (če boste za) bi se vam ob priliki in vremenu kdaj pridružil. LP Čestike k nabavi maxija in vabljen v MAXI družbo.... Čim bo vreme se lahko kam skupaj zapeljemo... Sicer pa je v pripravi kar nekaj MAXI izletov tako po Sloveniji, kot tudi v tujino... Več o vsem boš našel na MAXIscooter.SI portalu... Lep maxi pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drnovshek Objavljeno Februar 5, 2011 Deli Objavljeno Februar 5, 2011 Sem si ogledal portal... Se bom poizkusil udeležit katerega izmed srečanj. Drugače pa je bilo danes krasno vreme, tako da sem že naredil en krog. Cesta še ni dobra, ampak z zmerno vožnjo je šlo popolnoma brez težav. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osnexus Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 (popravljeno) Malo sam si dao truda za nexusa!!! Popravljeno Februar 7, 2011. Popravil osnexus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 Malo sam si dao truda za nexusa!!! Lepo, lepo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burgman650E Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 Malo sam si dao truda za nexusa!!! opa .. to pomeni da bomo zdaj svetili ko veliki .. heheheheh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drnovshek Objavljeno Februar 8, 2011 Deli Objavljeno Februar 8, 2011 Poleg LED-ic... Ali si predelal tudi luči da ti obe svetita ali imaš samo dolge luči prižgane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osnexus Objavljeno Februar 8, 2011 Deli Objavljeno Februar 8, 2011 Poleg LED-ic... Ali si predelal tudi luči da ti obe svetita ali imaš samo dolge luči prižgane? samo duge radi simetrije no razmišljao sam o toj preradi koju spominješ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drnovshek Objavljeno Februar 12, 2011 Deli Objavljeno Februar 12, 2011 Če ti bo uspelo to predelati, mi povej na kratko kako si to naredil. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno Februar 12, 2011 Deli Objavljeno Februar 12, 2011 No zadnje čase pa v Ivančni Gorici "dogaja" na področju sesalcev. Po izpuhu za vespo, so sedaj na vrsto prišli še modeli beverly 300in MP3 300/400 LT in tudi za Yamahine skuterje X-max oziroma X citiy se da dobiti izdelek "svetovnega" renomejja. Tako sedaj pa EUR na kupček devat :naughty: Beverly 300 X-max 250 MP3 300/400 LT Kaj pa cene? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno Februar 12, 2011 Deli Objavljeno Februar 12, 2011 Kaj pa cene? To bo pa treba vprašati pri prodajni mreži http://www.akrapovic.com/si/prodajalci/prodajalci-izpusnih-sistemov-za-motorje/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se