Drejči Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 Pozdravljeni,no tale torbica se nahaja sedaj v mojem lastništvu, dobili so jih v TC motoshopu v ljubljani. Torej, vanjo gre moj Garmin 360T. Ta model ima še anteno na preklop, ki mora biti vklopljena, da GPS lovi. Lepo. Tudi jaz imam Garmina z antenco (660) in morda se oglasim v TC-ju in zadevo preverim ali še bolje pofirbcam pri tebi na kakem m33tu, če ga bomo imeli :) za vikend je zaenkrat napovedano lepo,a gremo navijat za @Braneta ? Mogoče je za prvič malo predaleč :hmm: . Skratka počasi bi se lahko kaj dogovorili. Če bo res lepo bi pa res lahko šli, no, jaz bi šel :) A bolj pogledat, torej tja, tam kako urco in počas nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
body35 Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 125×83 mm je vidno polje v ležečem položaju 140×130 mm pa je velikost celotnega predalčka je pa res, kot praviš, da se ekran ne bo videl, če ga postaviš pokončno. boš imel pa pregled nad vsemi tipkami. ampak (vsaj pri nokii je tako), če obrneš aparat, se ti tudi slika obrne v ležeči položaj, mar pri SE ni tako?! vsaj na tem videu je tako videti: SE P1 mislim, da stlačiš noter vse, kar rabiš in da nič ven ne gleda :) Te lahko prosim, da mi izmeriš višino in širino vidnega polja? Sam mislim dat not mobitel z navigacjo (SE P1i), pa se bojim, da bi mi tipke ostale v vidnem polju, ekran pa pobegnil iz vidnega polja na vrhu. Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 Koliko vas je prišel prvi servis (1000km) za vaš maksi? Imam aprilijo 250 in je cena kar konkretna. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
debitel Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 Koliko vas je prišel prvi servis (1000km) za vaš maksi? Imam aprilijo 250 in je cena kar konkretna. :whistle: Mene za Nexux 500, 93 Eur, čeprav je blo rečeno med 50-60 pri Vomi Kranj. Servis in delavca super, z vsem ostalim sem zelooo nezadovoljen. Čisto vse kar sem tam kupil ali naredil, sem moral doplačat. na mojo smolo se poznamo in sem to tudi naredil, drugače gladkomalo nebi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 Pošteno. Prvi servis pri tisoč kilometrih je le olje in oljni filter, torej ~20€ za olje, ~5€ za filter in pol urce dela. Nočem niti pomisliti koliko bodo računali za servis na 12000km, ko je na vrsti jermen in valjčki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 (popravljeno) Jst sm reku serviserju da več ko 50€ menda ne bo pa je reku potem od 70-80€ pol se pa še en zadej oglas da bo 120. Halo, sploh ne vem če bi pelov. :headbang: Pa menda se menja poleg olja in filtra tudi olje v prenosih+vse druge kontrolne točke. Upam da se bo dal zment za normalno ceno. Pa sej nimam ducatija.... Popravljeno April 3, 2009. Popravil Hornet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Aprilia servisi niso bili nikoli poceni. Za mojo TDMko sem lani dal za navaden servis 88 EUR, nekaj mi še zavaril, zato je računal 2 uri dela: Oljni filter ........................6,14 € Olje Motul 15W50 4,2l.....44,65 € tesnilo čepa....................0,42 € o-ring.............................2,76 € Delo 2 uri........................34,56 € Enako ceno 88 EUR sem plačal pred 2 leti za X9 250 pri cca 25.000 km: Olje Mobil 5-40 1,5l....25,10 € Oljni filter...................9,10 € Olje menjalnika........13,39 € Svečka CR8E...........16,64 € Delo 1 ura...............24,32 € Oboje je bilo na pooblaščenih servisih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Pri prvem servisu naj bi se menjalo in gledalo to: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ssabic Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Pošteno. Prvi servis pri tisoč kilometrih je le olje in oljni filter, torej ~20€ za olje, ~5€ za filter in pol urce dela. Nočem niti pomisliti koliko bodo računali za servis na 12000km, ko je na vrsti jermen in valjčki. Iz prve roke ti povem kolk pride servis za x9 500 pri 12000 olje, filter in jermen, Živec v Mostah vse skupaj 250 do 300 eur. Prav tako TMG na Dolenjski cesti v Ljubljani, samo jermen na Celovški v PVG-ju pride 92 eur za Aprilijo na Dunajski pa pride od 60 do 70 eur, ne vem kateri paše na X9 ker imajo dva ali tri. Drejči a bi mi poslal po e-pošti stran na kateri si nšel slike, ki si jih naložil na forum od mašine. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Te slike sem sam poslikal iz servisnega priročnika za Nexus-a in dodal puščice in besedilo. Če kdo rabi servisni priročnik za Nexus 500 euro3(to je ta nova mašina >2005) ali navaden(tak je moj <2005), mu lahko pošljem. Lahko pa tudi Malaguti F15 FireFox ali F12 Phantom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Iz prve roke ti povem kolk pride servis za x9 500 pri 12000 olje, filter in jermen, Živec v Mostah vse skupaj 250 do 300 eur. Prav tako TMG na Dolenjski cesti v Ljubljani, samo jermen na Celovški v PVG-ju pride 92 eur za Aprilijo na Dunajski pa pride od 60 do 70 eur, ne vem kateri paše na X9 ker imajo dva ali tri. Aha, potem je original Piaggio jermen dejansko dražji kot Malossijev. Zanimivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Olje v motorju 1,1l cca 30€ (Motul) Olje v menjalniku 0,25l cca 15€ oljni filter cca 10€ max 2 uri dela cca 40€ skupaj cca 90€ Kakšna je razlika med oljem 5W40 in pa 10W40. Je kaj narobe če doliješ olje Motul ki je staro dobro leto? Lahko mešaš oba omenjena med sabo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ssabic Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Aha, potem je original Piaggio jermen dejansko dražji kot Malossijev. Zanimivo. Kje se da kupiti Malossijev jermen za X9 in koliko stane, če kdo ve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Kje se da kupiti Malossijev jermen za X9 in koliko stane, če kdo ve. To tudi mene zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Poskusi tule Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 (popravljeno) Kje se da kupiti Malossijev jermen za X9 in koliko stane, če kdo ve. To tudi mene zanima. Jaz sem mojega naročil pri scooterkit.com, saj je bil cenejši, kot če bi ga pri cilinder.si Cena pa je bila 68€, se mi zdi. Saj sem napisal točno ceno nekaj strani nazaj. Popravljeno April 4, 2009. Popravil Drejči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 Meni se še ni nobeden pritoževal za osnovni servis ki sem ga naredil za 50eur na maxsiju(olje2l super kvalitete ,olni filter, olje v prenosu,kontrola zavorne ter hladilne tekočine,kontrola zavornih oblog,svečka,...) poseg v varjomat pa je še kakšen eur več odvisno kaj se dela. Pooblaščenci pa morejo seveda pokasirat ker je zraven davek ter še vse druge dajatve, če pa to delaš zgolj za hobi je pa drugače. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 Olje v motorju 1,1l cca 30€ (Motul)Olje v menjalniku 0,25l cca 15€ oljni filter cca 10€ max 2 uri dela cca 40€ skupaj cca 90€ Kakšna je razlika med oljem 5W40 in pa 10W40. Je kaj narobe če doliješ olje Motul ki je staro dobro leto? Lahko mešaš oba omenjena med sabo? Pri moji Apriliji niso računali 2 uri za delo ampak so imeli (na pooblaščenem servisu) postavko delo. Preračunano na urno postavko so zaračunali 3,5 ure. To me je takrat dobro (saj je nekje v tej temi napisano). Pač tak je njihov "normativ", zato sem kasnjeje servis zamenjal in tudi cena dela je padla :worship: , kvaliteta pa je ostala enaka. Če boš olje mešal se kvaliteta "približa" slabšemu od obeh. Če je olje shranjeno tako kot treba potem je po enem letu še O.K. 5W40 je pri nižjih tem. bolj viskozno od 10W40 (laično povedano :krneki: ) @X-raider saj po preteku garancije ga pa k tebi pripeljem na servis P.S. na avto... sem opazil da se prodaja moja prejšnja Aprilija. Fant je s njo prevozil samo dodatnih 2000km tako da je "ziher" nakup če kdo slučajno pozna koga ki išče maxija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 P.S. na avto... sem opazil da se prodaja moja prejšnja Aprilija. Fant je s njo prevozil samo dodatnih 2000km tako da je "ziher" nakup če kdo slučajno pozna koga ki išče maxija. Sem malo pogledal ponudbo maxije na avto_netu... nenormalo veliko se jih prodaja trenutno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 Danes sem si pa malo privoščil @Drejči še en teden bo v CE :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 Uuuuu.... hudo! In???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 Uuuuu.... hudo! In???? Vleečeeee :kva1: in pa zvok je :grrr . Pospeški so napram "našim" sesalcem občutno boljši. Sicer pa se pozna da je testni, gume so na koncu (ima 8300km) in je "malo" čuden občutek ko greš v zavoj. Ga je težje "položiti" v ovinek kot mojega, tudi v mestu je malo bolj okoren. Vizir na najvišji točki je lepo "odstranil" veter v čelado, ampak v rame in telo sem ga dobil več kot na svojem. Drugače pa lepo v zavoj, potem pa . Zaradi zvoka sem samo pospeševal in "zaviral" s motorjem. Se splača odpeljati "testni" krog (mogoče bom drug teden še enega :naughty: ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zvone500 Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 Lp, Skuterist dej povej kje v Celju se nahaja ta motor? Tudi jaz bi ga rad poskusil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno April 10, 2009 Deli Objavljeno April 10, 2009 Lp, Skuterist dej povej kje v Celju se nahaja ta motor? Tudi jaz bi ga rad poskusil. Saj veš kdo prodaja Piaggio in Gilero v CE. Na Lavi, Božič :krneki: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se