batzajla Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 :whistle: devilish,sj sm ti mahal pa zarad temnih šip kt zgleda nis vidla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Jest jo tud skor vsak dan vidim blizu faksa.Po mojem more bit 2003 letnik.Zmeri ma na istmu mestu parkirano. Mi kar polepsa jutro. Super Impreza wallpapers :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 24, 2005 Deli Objavljeno November 24, 2005 Ko bom velik bom rally voznik! Vozil bom Subaru Imprezo! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Ko bom meu froce, jih bom tut jst vzgaju za imprezatorje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Najlepša impreza do zdej :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Taprva mi je bla še najlepša... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Jest jo tud skor vsak dan vidim blizu faksa.Po mojem more bit 2003 letnik.Zmeri ma na istmu mestu parkirano. Mi kar polepsa jutro. Super Impreza wallpapers :OK: tista je od enga študenta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 jest bi biu tud tak študent :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Včer sem bil v Logatcu,...no ja je huda,ampak mi je ta prejšnji model hujša :blush: so pa eni makaronarji vozil tm po poligonu,pa letne gume so mel gor tko da so trenirali počasno vožnjo :) blo je pa ob progi nekaj Imprez od obiskovalcev,...vseh letnikov od prve do te zadnje :OK: je taprav stroj to :grim :devil: čeprov težko bi se odloču med Imprezo,Lancer EVO,Ford RS Cosworth in Lancia Delta kerga bi imel :D vse!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest lucy4s-adrenalin Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 ja ta nova imprezicka jst bi jo tud mela :D včeri sm se pela z testno imprezicko in sm se dons cist medena :wub: prov huda je pa taka udobna in notr ma kr gud zrihtn. :OK: pa prov pride v snegu :yes: tale vse 4 pogon je enkratn brez vecjih tezav prides v snegu dam sploh ce je klanc :OK: ej cagiva kr imprezicka naj bo :yes: lp lucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Sneg + Impreza oboje naprodaj pa še črna je :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 a je ta podatek pravi...409 KS.... :hmm: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=533042 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 a je ta podatek pravi...409 KS.... :hmm: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=533042 Glede na ostale napake v oglasu (1900ccm, 3 vrata, tiptronic, ...) močno dvomim. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 a je ta podatek pravi...409 KS.... :hmm: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=533042 nateg! za 5 mio ne dobiš 2005 letnika, sploh pa ne 409 KS tiptronica :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meglenšček Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Pelal se le kot sopotnik..ŽAL.namreč v imprezi wrx sti let 04...in par metrov v kaučičevi imprezi grupa n...lepo je ce ti je sosed urednik nazalost propadle oddaje automobille..na prvi tv...hmm samo dizajn nove impreze je pa meni osebno cist zgresen...vsaka serija grša...no stvar okusa...niti ene se nebi branil..kdo pa bi se.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 6, 2005 Deli Objavljeno December 6, 2005 a je ta podatek pravi...409 KS.... :hmm: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/osebna/oglas.asp?id=533042 Kokr jest kej vem, so jo britanski inženirji za oddajo Top Gear (ja, ja, Clarkson) navil na 400 KM. So dal mal večjo turbinco not. Da pa bi se tak stroj pri nas prodajal... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 27, 2005 Deli Objavljeno December 27, 2005 A mam slovenclji kakega mojstra, ki zna kaj pošrojfat na imprecah in lancerjih, ter ve kaj dela?? (uradni servisi izvzeti) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno December 30, 2005 Deli Objavljeno December 30, 2005 A mam slovenclji kakega mojstra, ki zna kaj pošrojfat na imprecah in lancerjih, ter ve kaj dela?? (uradni servisi izvzeti) lancerje obvlada Darko. Na uradnih servisih pa ne verjamem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 30, 2005 Deli Objavljeno December 30, 2005 In kje je ta DArko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno December 30, 2005 Deli Objavljeno December 30, 2005 In kje je ta DArko? Darko Peljhan - Idrija MPI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Januar 3, 2006 Deli Objavljeno Januar 3, 2006 Sem se vozil z njo pred dobrim mesecom v Logatcu. Vozniki so bili neki Italijani. No, še par slik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Januar 3, 2006 Deli Objavljeno Januar 3, 2006 A ma kdo ta navadno Imprezo 1.6? K me zanima kolk kej kur pa ce je vredu avto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lowc__46 Objavljeno Januar 3, 2006 Deli Objavljeno Januar 3, 2006 Sem se vozil z njo pred dobrim mesecom v Logatcu. Vozniki so bili neki Italijani. No, še par slik... a niso bli tejle lani v bologni?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Januar 3, 2006 Deli Objavljeno Januar 3, 2006 (popravljeno) @BlazS: Ja, ta stara impreza žre 10l, za ta novo pa nevem. Subaruji so znani po tem da veliko pokurijo, tako da pod 10l ga težko spraviš. So pa tudi zelo vzdržljivi avti. Pri hiši smo jih imeli 7. :worship: Aja, nova Impreza je v prodaji od 1.1.2006 @lowc__46: Ja, bili so. Še pred tem so bli pa v Logatcu. Popravljeno Januar 3, 2006. Popravil Unikat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Januar 5, 2006 Deli Objavljeno Januar 5, 2006 (popravljeno) noro preprosto noro uspodi za info dajm naso domaco zverino 2004 letnik, komplet kit prodrive(320hp) zravn se ga sekica štul :BUA: kera vm je huj? men tanova :OK: Popravljeno Januar 5, 2006. Popravil flam007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se