klimbra Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Pupa pa kaj si navalila kot mutavi na telefon. Saj starejši moški tudi tresejo in na vas je, da znate to izkoristiti. :twisted: :idea: moj je 10 let starejši od mene, pa nič ne trese.... razen kadar mu delam kaj takega, da se kar trese :twisted: :twisted: Kaj delaš....kaj,..................povej......FIRBČENNNNNNNNN :oops: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 pustimo male malekosti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :wink: pa btw... ne priklapljam ga na elektriko..... se mu kar sama proizvaja po telesu............. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 pustimo male malekosti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :wink: pa btw... ne priklapljam ga na elektriko..... se mu kar sama proizvaja po telesu............. :wink: Ups....................MA JEGULJO MED NOGICAMI!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 khmmmm.............. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: 8) 8) :wink: jah no.......... pa ma, ane........ :oops: dejte nehat no.... k sem že :oops: k kuhan rak........ :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 khmmmm.............. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: 8) 8) :wink: jah no.......... pa ma, ane........ :oops: dejte nehat no.... k sem že :oops: k kuhan rak........ :wink: :twisted: Rdeča al..........????????? Obožujem rake na BUZARU!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: Kosilo! :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 DEJTE MIR, PA TRPTE!!!!! NIČ NE POVEM...... 8) :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 DEJTE MIR, PA TRPTE!!!!! NIČ NE POVEM...... 8) :twisted: :wink: A ti šepnem recept za rakce v buzaru???????????? Ti pa meni kej za kontro......tako u 4 očesa!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Einherjer vsak je svoje sreče kovač, jest sm svojo prpelu ti si me pa "hotu" spodit.... tcctcctcctcctcctcctcccccccccccccccc :splat: Spodit?? Jaz? Kdaj, Kje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 DEJTE MIR, PA TRPTE!!!!! NIČ NE POVEM...... 8) :twisted: :wink: A ti šepnem recept za rakce v buzaru???????????? Ti pa meni kej za kontro......tako u 4 očesa!! kaj pa bi ti rad vedel?? :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Sva se pa tud v sredo oglasla v OLPju pa sva vidla, da nimaš švoh frizure..... :silly: Evo, definitivno nimaš jajc..... kva pa si nisi upal priti do mene in mi pohvaliti mojo frizuro??????? :twisted: :twisted: :twisted: Če sploh res veš, katera sem jaz... nas je bilo kar nekaj tam..... :shock: Mel jajca ampak prazna..... :shock: pa vedu ktera si... :lol: sm mel že tko Jinx v nočnem planu, pa bi bla gužva če b še tebe vabu....... :silly: :onfire: :multi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Einherjer vsak je svoje sreče kovač, jest sm svojo prpelu ti si me pa "hotu" spodit.... tcctcctcctcctcctcctcccccccccccccccc :splat: Spodit?? Jaz? Kdaj, Kje? Nis biu na predavanju Stanovnika......??????? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Einherjer vsak je svoje sreče kovač, jest sm svojo prpelu ti si me pa "hotu" spodit.... tcctcctcctcctcctcctcccccccccccccccc :splat: Spodit?? Jaz? Kdaj, Kje? Nis biu na predavanju Stanovnika......??????? :? Bil - toliko casa dokler nisva z BMWjem ugotovila, da je spodaj strezba aktivna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 19, 2003 Deli Objavljeno Marec 19, 2003 Mel jajca ampak prazna..... :shock: pa vedu ktera si... :lol: sm mel že tko Jinx v nočnem planu, pa bi bla gužva če b še tebe vabu....... :silly: :onfire: :multi: Sej vabit me ne bi rabil, lahko bi se pa prišel predstaviti... recimo :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Einherjer vsak je svoje sreče kovač, jest sm svojo prpelu ti si me pa "hotu" spodit.... tcctcctcctcctcctcctcccccccccccccccc :splat: Spodit?? Jaz? Kdaj, Kje? Nis biu na predavanju Stanovnika......??????? :? Bil - toliko casa dokler nisva z BMWjem ugotovila, da je spodaj strezba aktivna. Voziš V-MAX ???????? :twisted: Pol si me ti podil.... ccccccccccccccc :? spomn se tipa, k je z eno luštno deklco not uletu, pa s mu reku:" ona lohk ti pa kr zun ostan." 8) :splat: :silly: :shocked!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 še neki lohk dodam ---- si pa firbčen :P :twisted: 8) :shock: :oops: :puppydogeyes: :silly: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Mel jajca ampak prazna..... :shock: pa vedu ktera si... :lol: sm mel že tko Jinx v nočnem planu, pa bi bla gužva če b še tebe vabu....... :silly: :onfire: :multi: Sej vabit me ne bi rabil, lahko bi se pa prišel predstaviti... recimo :? :? :? Najbž b rada vedla kako zgledam A? :lol: 8) :twisted: :silly: :onfire: :multi: :crazyeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Nope, ne gre za to..... mi je čisto vseeno, kako zgledaš.... ampak rada spoznavam ljudi, s katerimi se po forumu menim....... :roll: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Nope, ne gre za to..... mi je čisto vseeno, kako zgledaš.... ampak rada spoznavam ljudi, s katerimi se po forumu menim....... :roll: :oops: Si še zato :lol1: K sm glih z Jinx nehou, mam 1 že pa b pasala še ktera...... :kva2: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Nope, ne gre za to..... mi je čisto vseeno, kako zgledaš.... ampak rada spoznavam ljudi, s katerimi se po forumu menim....... :roll: :oops: No, če bi prišel Pierce Brosnan, ne bi bila prav jezna. Se motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 (popravljeno) Si še zato :lol1: K sm glih z Jinx nehou, mam 1 že pa b pasala še ktera...... :kva2: O:-) Kje si sedaj mene našel?? :blink: :glare: Sicer pa, če kdaj prideš v MB, k ML, pa si se pripravljen pogovarjati z nosečnico.. hej, zakaj pa ne... še vedno rada spoznavam nove ljudi. Samo prosta pa nisem, veš :grrr :grrr joj Gattolina, kje si njega našel....... mi sploh ni všeč :naughty: Popravljeno Februar 14, 2007. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Ehhhhhhhhhh.....Pupa.......nikarte ne vabi preveč. Človek pride v MB.....pa kliče.......nosečnica ma pa utišan.....al kakorkoli nedosegljiv mobi. Jeba.....pač nisi slišala nežnega glasu po telefonu :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Klimbra, na dan, ko boš ti mene poklical, bom zagotovo pripravljena slišati nežno šepetanje v telefonu...... ampak menda si me do sedaj samo enkrat ali dvakrat, zato se ni za bat za naslednjih X let :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 (popravljeno) Klimbra, na dan, ko boš ti mene poklical, bom zagotovo pripravljena slišati nežno šepetanje v telefonu...... ampak menda si me do sedaj samo enkrat ali dvakrat, zato se ni za bat za naslednjih X let :devil: .) Lubica.......sem te klical 08.02. in 09.02. letošnjega leta :cry: Popravljeno Februar 14, 2007. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Lubica.......sem te klical 08.02. in 09.02. letošnjega leta :cry: :blink: A ni to enkrat ali dvakrat? Torej ma Pupa prav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 je dejal....... "Meni pa prhaaajaaa..."!!!... :o :o :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se