Skoči na vsebino

Minimoto


SF

Priporočene objave

No vglavnem vsi k dons niste pršl pogledat vam je lahka žal. Sam sicer še nism mogu vozt (prometna nesreča), ampak sm pa posodu kombinezon kolegu k je pol čist v vožnjo padu. Mal nam je nagajalo tud vreme ampak vzdušja ni pokvarl. Do kdaj ste pa pol še bli?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no sej bo vsakič hujše... mamo še 11 pilotov keri so manjkal... Pomoje se bojo sigurno pokazal, ko se bomo zmenil, da mal "zažarimo" hehehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej Gapi a ti si uni, ko si meu eno torbo ko si šu. Uni k je tam, ko sm jest mal progo popravlu ko se je en zdru, reku, da boš ti poštimu?

Jap Jure tisto sm jst. No do kdaj ste pol še bli tm?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja eni ga kar fajn žgete :OK: ,sej bi probal kdaj,sam se mi nekako škoda zdi,ker mam glih nov kombinezon in ga ne bi rad takoj zdrajsal,pa še v kolenu ni prav hudo pregiben.

pa SF mi je zdej povedal,da je v bistvu še bolj,če je človek mal večji za MM,sam jaz si sebe še zmer ne predstavljam na MM z mojimi 192 cm :hmm: :D

pridem še kdaj pogledat :OK:

lp cagiva

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nism reku da je boljš če je večji, ampak da je vseeno, ker tisti z daljšo stegnjenico manj zvijejo gleženj, tisti s krajšo pa manj skrčijo koleno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SF hvala, nekaj si mi že malega povedal, ti mini bike, bi bli mogoče res največ za cca do 50kg......no v glavnem bi ga bilo treba kupit in sprobat, deli, no deli ki se kvarijo se dobijo, čakam na meile, sama sam bi rad če bi jih kje bližje dobil italija ali Nemčija...sam ne vem, vem da ti veš veliko, ampak jaz bi se začel ukvarjat z prodajo cenejših in tudi dražjih, njaprej cenejše, točno ti bi se prodajali cca 180-200k novi, nato, kasneje bi si vsaj zase vzel enega dirkalnega za reklamo, za pokazat....v Novem mestu se zanimam, za plac, malo dirkališče, nov asvalt in vse....bi blo za kako hudo dirkico organizirat!

-daj mi malo povej , če se sploh v Slo prodaja cenejši rang, vem da se dražji cca od 350-450k...ampak teh cenejših nism nikoli zasledil, samo enx na celjskem sejmu 5 let nazaj, ga je imela ena trgovinica, ki so olja prodajali!

A bi se sploh splačalo podajat cenejše, za otroke, no saj smo tut mi mali otroci, mal za hec....no mal več mi svetujte, ne da se mi sm konzole prodajat!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To maš tm k so eni čist novi tehnični pregledi, na cesti ljubljanskih brigad. Recimo če greš iz dravelj proti porsche prodajalni, greš mimo nje do konca tiste ulice pol pa zaviješ na desno, pa ene 100 metrov pa si tm.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!