gapi Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Ja jst bi valda da rd pršu, navsezadnje se bom vsaj spet mal probu na MM-ja spravt. :D
tejcy Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 s kakim mini se morm pa enkrat pelat :D more zgledat zanimiv :P
Jure007 Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 s kakim mini se morm pa enkrat pelat :D more zgledat zanimiv :P Ne zanimiv, to je noro. Tak mejhen pizdek ko se nekje okol 15.000 zavrti, te potegne za sabo kot bi meu kako 1100CBR pod ritjo :D Ja jest bom probu vsekakor še našga zravn prpelat, če bo skup pravočasno sestavlen, drgač pa pridem pogledat - pa kakšn krog nardit, če bo kdo posodu .)
Petzl Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 kdaj se pa to kej zacne jutr, jest bom tut najbrz mau prletu pogledat (je ata reku da bo mogoce pelov...sam zdj je ze reku tko da more :D)
tejcy Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 kdaj se pa to kej zacne jutr, jest bom tut najbrz mau prletu pogledat (je ata reku da bo mogoce pelov...sam zdj je ze reku tko da more :D) :topic: sam morm povedat...kok mas prjaznga atija...:D
Petzl Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 :topic: kokr ma dan...dons ma lih dobrga k je zmagu :D
bladzo Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 mene tud tole zanima loh pridem?? kje, kdaj????
SF Objavljeno September 25, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 25, 2004 novi tehnični pregledi od avtotehne... to je na uni cesti od bike bara proti twin baru po 10. uri
PLAYGAME Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Pozdravljeni vsi, ki vozite mini moto! -no moram si ogledati, enkrat vaš trening, kako dirko, tudi sam bi se začel ukvarjat z mini moto, rasodil pa sem, da se razlikujejo v ceni in izdelku, nekateri poceni, navadni, zračno hlajenje...drugi dražji vodno, več km.....mi svetujete malo za tele mini moto, ker so po pametni ceni, pri nas pa jih ni za dobiti: Slike in tehn detalji! Technical Specification Engine 47cc, Single Cylinder, Air cooled, Two Stroke Racing motor Power output 2kw @ 9500rpm Fuel Capacity 2.5L Max Speed Up to 45 MPH Body Ultra Light Durable Body Tyre 6.5" Racing Slicks Bike Dimension 1035mm length 500mm width 585mm high Net weight 50 lbs Fuel Unleaded gas + 2-cycle oil (mixed 32:1) Drive System Chain Drive , with centrifugal clutch Decals Included Max Load 240 lbs Brakes Front, & rear Disk brakes SLIKICA: Hvala vam dirkačem, mogoče postanem vaš lovilec, lovilec vaših rit!..da ne bo kake zamere! LP Damjan
tejcy Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 mmm blo je zanimivo :D pa full dobr je to vozt,sam drugic morm svojo elado prnest,k skoz to nism nic vidla k mi je bla prevelika :D :wacko:
Petzl Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 ja res je blo zanimivo, tko k je ze tejcy rekla, no evo se ene par slik od dons:
Petzl Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 se pogled v SF-ovo kaseto :hmm:
Petzl Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 pa se jst pa mini pred voznjo :D
Jure007 Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Pohvale Orjakom! jest sm se meu fullll kul. Aja pa hvala SF-ju in Spidyju za svojo požrtvovalnost in nesebično pomoč, ki sem jo sam rabu, da smo nekak naštimal naš minimoto :D
tejcy Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Pohvale Orjakom! jest sm se meu fullll kul. Aja pa hvala SF-ju in Spidyju za svojo požrtvovalnost in nesebično pomoč, ki sem jo sam rabu, da smo nekak naštimal naš minimoto :D a pol ti zdej dela?No pol se pa lahka kej v tork vidmo z miniji k gremo mal dirkat tko ene 2 zenski i guess...bomo se vidl :D
Petzl Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Pohvale Orjakom! jest sm se meu fullll kul. Aja pa hvala SF-ju in Spidyju za svojo požrtvovalnost in nesebično pomoč, ki sem jo sam rabu, da smo nekak naštimal naš minimoto :D ja, res vsa cast orjakom, obenem bi se pa se zahvalu SF-u za probo njegovga minimota :OK: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
batzajla Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 in kaj pravijo 'sosedi'? s tem mislm lastnike parcele,hiš...karkoli pač že je tam?se bo kej podobnega še ponovilo?bi že dons pršu,pa je blo preveč dela z odstranjevanjem blata z motorja :D
tejcy Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 aja pa hvala orjaku k je posodu minija za furat,sm spet vidla uzivanje v motorju,sam mal je bla čelada prevleka :D treba hitr hondo popravt...:D
SF Objavljeno September 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2004 Tisti miniji so kitajskega porekla. Sej je vse v redu, sam ne vem kje boš dele dobil, če kej umre.Polek vsega, so še precej švohotni. Za odraslega človeka se mi ne zdi uporabno... Mogoče bi bli primerni za otroke s 30 kilami. Kakšna naj bi bla pa cena?
SF Objavljeno September 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2004 Mal za glodat kaj ste zamudil... :D
SF Objavljeno September 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2004 Mal povečajte pa boste padc vidl v ozadju)))
tejcy Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 aja pa hvala orjaku k je posodu minija za furat,sm spet vidla uzivanje v motorju,sam mal je bla čelada prevleka :D treba hitr hondo popravt...:D ej mal sm se narobnemu zahvalila,k je langus mal pomesu stvari :S :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se