goldmeister Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Igor Trifoni, ki ma štarcuno nasproti Tivolija (bivši TC Motoshop) ti jih gvišno v miže zamenja.
Schmid87 Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 nasledn tedn greva s kolegom verjetno v tujino po minimotota(kitajčka) :D pravijo da so v tujini nekoliko cenejši kot pa tu v SLO kjer so 25-30k.. (pač sm gorenc in na to sm ponosn :D ) hehe, tko da ga hočm dobit za čim manjši denar. zdej me pa zanima kje se jih da dobit? avstrija, italija?.. v kermu mestu itd.. se že vnaprej zahvaljujem za odgovore :) LP!
David's Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 Poglej,pri nas ga dobiš že za 35 kSit,v Avstriji ne vem če ga boš dobil za 25 K Sit,a se ti pol splača vozit tok daleč po njega?Pa če zraven računaš še bencin,cestnino,kakšno pjačo,......?
Schmid87 Objavljeno Avgust 12, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2006 pri nas ga dobiš že za 30k.. saj nekateri jih za tolk prodajajo na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) (nerbaljeni/zapakirani). sem pa slišal da ga v tujini dobiš ceneje. tko da sem se odločil za en manjši "road-trip" v italijo oz. avstrijo. ker sem ravno 2dni nazaj naredil izpit za avto :D in sedaj mi je vožnja z avtom še v veselje :D hehe... in hočm ta veselje izkoristt z vožnjo v tujino. :D res da se sliši neumno, ampak kaj morem :) tako da me še vedno zanima kje v italiji / avstriji lahko kupim poceni minimoto :grim :rolleyes: :rolleyes:
mare1706 Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Živjo! :D Zanima me, če mogoče kdo ve, kje bi lahko dobil vezne člene za verigo(ketno) za minimoto. Dobil sem namreč ketno ampak brez teh spojev! Če kdo to ima naj me pokliče na 041/373-874! LP
SF Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 V nedeljo spet amaterska dirka v Kopru. Več o tem na www.ap-minimoto.com kjer najdete prijavnico.
trco Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 KJE BI DOBIL FEDRČKE PRI SKLOPKI ZA KITAJCA KER JIH V TRGOVINI NIMAJO VEČ IN JIH ŠENEKAJ ČASA NE BODO IMELI
trco Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 prid na dirko bojo sigurno kaj a prov na dirko moraš pridt za en fedrček al kako a se jih v lj. ne da dobit?
AeRoxx Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Pozdravljeni vsi skupaj! Zanima me če je kakšna trgovina v Mariboru ozaroma v njeni bljižni okolici ki se bavi z mini moto-ti??? Če je bi prosil da mi čimprej sporočite ker bi se še rad pred koncem počitnic kaj vozil z mojim lepotcem :OK: Rabim namreč federce pri sklopki za mini moto cross- za najnovejšega z dvema avspuhoma pa 2 amontizerjema zadaj ...... Pa bi prosil če date tud naslov od intrnetne strani ( če seveda obstaja ). Kaj mogoče kiri prodaja te nove federce za minimotota v okolici mb-ja?? Pa kaj te fedre so fse enake :? Hvala za odgovore! (če seveda bo kakšen :devil: ) Lep pozdrav Nejc
PLAYGAME Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 če ima kdo željo po nabavi najmočnejšega kitajca, več na: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1014851#
Zok Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) ok... ...glede na to da sm se zacetnik na minimoto podrocju (od prejsnjega cetrtka naprej), me zanima ce obstaja kak minimoto (mini, ne midi!), k ma hidravlicne zavore... ...pa na kolk moci se da za normalen denar (recimo do 40 kSIT) navit kopijo Blate (zdaj ma okrog 6,2 HP)? pa kolk stane sam zadnji dusilec izpuha za kopijo blate (to mislim liti zakljucek, brez cevi in sraufov, brez resonancnega dela), ce se da dobit to posebej... ...se slika (k je vec verzij teh Blat)...: Popravljeno September 1, 2006. Popravil Zok
Zok Objavljeno September 1, 2006 Opozori Objavljeno September 1, 2006 ...aja, pa zanima me se, kake so razlike med temle motorcicem ( http://www.bolha.com/oglas1733606 ), in tem, ki ga imam jaz ( http://www.bolha.com/oglas1647277 ), ze na oko se vidi da je drugacen izpuh, predvidevam pa da so drugacni se cilindre, bat, lamelni ventil, glava, sklopka, zobnik... ...se kaj?
trco Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 a federčkov za kitajca se v Ljubljani še kar ne da dobiti al kako.....
PLAYGAME Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 športne fedre mam jza 3kom 3k Alla imaš še kaj slik dp Hajdoše? Hvala in lp
trco Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 hvala sem že dobil celo sklopko za 4k
Vodka Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 Velenje, dirka izven prvenstev... Naslednje dogajanje bo 23. septembra na otvoritvi kartodroma v Krškem.
PLAYGAME Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 prodam 2kom motorja primerna za ap tekmovanje, predelana Blata in Polini gp3 kopija http://www.bolha.com/oglas1925047
Zok Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Zivijo, Play! :D no, da se se tukaj mal pospanam: MOJ MINIMOTO :devil:
PLAYGAME Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Zdravo Zok!! :OK: 14. oktober Supermoto, minimoto, skuter ŠD in ŠPORT Logatec 14.OKTOBER 2006 lokacija: KRŠKO
muhcman Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Zdravo Zok!! :OK: 14. oktober Supermoto, minimoto, skuter ŠD in ŠPORT Logatec 14.OKTOBER 2006 lokacija: KRŠKO Ob kateri uri se pa začne? Lp Sašo
Jure007 Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 ŠD in Šport Logatec na lokaciji Krško :hmm: To bo pomota najbrž...
orjak1 Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 sobota 30.9 in nedelja 1.10 dirki amaterskega prvenstva bo žur vsi vabljeni
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se