snoopy Objavljeno December 30, 2006 Opozori Objavljeno December 30, 2006 Verjetno pride smet v uplinjač ker nimam pravega zračnega filtra ker sem zgubil nosilec(vibracije!!).Bo treba novga nabavt;a kdo ve ksno net stran,cene,....
anžy Objavljeno Januar 1, 2007 Opozori Objavljeno Januar 1, 2007 mamo mi valik za kitajca!!!!!prodam kar češ ti sam ti sam napiš kwa rabaš!!!!!!!!!! :D :D
snoopy Objavljeno Januar 1, 2007 Opozori Objavljeno Januar 1, 2007 Nastavek za zračni filter in zračni filter.Kok pa pride cena??Moram naračunat če se splača .)
GrCaR Objavljeno Januar 1, 2007 Opozori Objavljeno Januar 1, 2007 jst rabm vžigalni sistem, pa če bi se dal s kovinskimi zobčki. kok € pride?
anžy Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 glej mam en užigalni sistem dargač pa je nov 8 jurjov.jest ti ga pa dam za enih 5 jurjov.zračni filter rabaš za fergazar???????k ga dargač mam.mam še valik robe. -cele vilce z čeljustjo -nove savske dažne gume monsum najmehkejše -novo sprednjo savsko gumo B tardota - celo mašino -dirkalni avspuh za zračnega kitajca -bremzne ročke -dušilec za avspuh............... če kdo kej rab me nej klikne pa se bomo zmenil......................... :D :D
SF Objavljeno Januar 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 (popravljeno) Maš pa tolk robe de bi lahko letos dirkal na amaterskem prvenstvu... :D jest drugač prodam tegale... Aja cena 500 eur... [attachmentid=89083] Popravljeno Januar 2, 2007. Popravil SF
anžy Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 a mene mislaš??????? :hmm: jast newem če bom še kej paršu na amatresko pasrvestvo v minimotu,zato ker se bomo bolje poglobil za supermoto 125 ovpen.mislam pa da bom še kakšno derko odpelu za amatersko parvestvo v minimotu :D :D sej res še jest prodam kitajca za 35 jurjov nov!!!!!!!!!!!!!!
SF Objavljeno Januar 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Maš pa tolk robe de bi lahko letos dirkal na amaterskem prvenstvu... :D jest drugač prodam tegale... Aja cena 500 eur... [attachmentid=89083] Popravljam, pomlad je skoraj že tu... :kva1: Cena 550 EUR
snoopy Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Jst obupujem....noče delat.Prov upera se.Skos crkuje,ko že mislim da dela in se usedem nanj da bi se odpelu ne vleče nikamor(čist nč moči nima),in povrh vsega še crkne.Da bi dalj časa delal...ne on pa ne. Kurc pa ti kitajčki :headbang: :headbang:
anžy Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 jast ti prodam novga kitajca za 150 evrov rumenga pa boš mel nov stroj, saj delu ti bo pa še sprednjo novo savsko gumo ti dam zravan :D :D :D :D :D :D
snoopy Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Vzameš v račun mojga?? Kupoval novega ker se ta ni moj.sam probam ga zrihtat bratu.
Zok Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Jst obupujem....noče delat.Prov upera se.Skos crkuje,ko že mislim da dela in se usedem nanj da bi se odpelu ne vleče nikamor(čist nč moči nima),in povrh vsega še crkne.Da bi dalj časa delal...ne on pa ne. Kurc pa ti kitajčki :headbang: :headbang: najprej daj filter gor, pa pol probi. po moje bos presenecen.
snoopy Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Namesto filtra sem dal gor cunjo s katero se čisti vizirje.Tko da bi kr moglo delat.Ne vem zakaj je delal prej ko ni blo filtra gor?!Če je vse spucan,spihan,...kaj je mogoče na motorju kj narobe???
GrCaR Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 jast ti prodam novga kitajca za 150 evrov rumenga pa boš mel nov stroj, saj delu ti bo pa še sprednjo novo savsko gumo ti dam zravan :D :D :D :D :D :D Jst sm ti poslov PM za tist vžigalni sistem s kovinskim zobnikom, pa nisi nč odgovoru, kje bi ga lahko prevzeu. Mogoče nisi dobil PM-ja?
anžy Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 aja ej sori k ti nisam odgovoru ja če rabaš powej........pa sej veš kwa mam če še kej rabaš sam napiš pa ti bom nazaj odgovoru :D
GrCaR Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 aja ej sori k ti nisam odgovoru ja če rabaš powej........pa sej veš kwa mam če še kej rabaš sam napiš pa ti bom nazaj odgovoru :D ja če maš na zalogi, bi kupu :) to je pa zaenkrat use kar rabm, ostalo zaenkrat dela :OK:
anžy Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 ok kdaj boš mel pa kej cajt da se bi ket dobil a mogoče poznaš kej vir al pa domžale? a bogoče kašanga poznaš da bi kupu čist novga kitajca? k jih mam mal valik enga bom obdaržu za derkat.
salsa Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 (popravljeno) Anžy mal bo treba slovnico poravit... :BUA: derkat= dirkat kašanga= kakšnega obdaržu= obdržal Al je pa tole čist nov sleng in ga jaz ne razumem... :whistle: :whistle: Popravljeno Januar 9, 2007. Popravil salsa
salsa Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 Ne me narobe razumet, tale komentar je bil dobronameren. :rolleyes:
GrCaR Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 ok kdaj boš mel pa kej cajt da se bi ket dobil a mogoče poznaš kej vir al pa domžale? a bogoče kašanga poznaš da bi kupu čist novga kitajca? k jih mam mal valik enga bom obdaržu za derkat. Vir oz. Domžale vem kje so, prov dobr pa ne poznam tistga konca :D Bo treba na kkšn lep dan počakat, ker druzga prevoza kakor motor še nimam, tko da k bo kkšn sončk, pa loh prletim do tja. Drugač pa če ti kej v LJ hodš, bi se loh tut kje tm dobila?
anžy Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 aha ja lahko se bi ket v LJ dobila te bom na msn dodal, pa če boš kdaj gor se bova pa zmenila :D
anžy Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 a mogoče katerega zanima za minimoto? za 50 eur samo navoji so posneti na glavi :D
Matex_46 Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 a mogoče katerega zanima za minimoto? za 50 eur samo navoji so posneti na glavi :D jap, tu! :OK:
anžy Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 aha motor je v dobrem stanju samo na glavi so navoji posneti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se