umetnica51 Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 ...pomoto tu lahko napraviš le ti... pa ti je potem žal, ker si šla peš domov ..pa še f**at nisi dobila Zivnorc se strinjam, ti dam prav.... :notworthy: mojamiska, KUK679, dotem in 2 others 3 2
Zivnorc Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 KONČNO ...da imam vsaj enkrat prav.. :notworthy: .. ...ampak še vedno pa ne vem , kaj imam od tega :naughty: mojamiska in umetnica51 2
umetnica51 Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 KONČNO ...da imam vsaj enkrat prav.. :notworthy: .. ...ampak še vedno pa ne vem , kaj imam od tega :naughty: Mogoče pa te nekoč kušnem nekoč...... .... ker si en redkih ki si upaš pisat mal na to meni na kožo pisano temo.... Tuki ventile odprem, zaprem in ...... se zraven še nasmejem wild69wave, boost, mojamiska in 5 others 4 4
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Mogoče pa te nekoč kušnem nekoč...... .... ...to se pravi, da le obstaja verjetnost, da tut men enkrat rata PRVIČ ... ..kakšne šanse pa so 1:100 ....1 :1.000 ... 1:1.000.000 1:? umetnica51 in mojamiska 2
umetnica51 Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 ...to se pravi, da le obstaja verjetnost, da tut men enkrat rata PRVIČ ... ..kakšne šanse pa so 1:100 ....1 :1.000 ... 1:1.000.000 1:? Zivnorc a morjo vsi vedet kolk šans maš.... :lol: Butn me v ramo, ko me srečaš z DAYTONA jakno kje na kakem zboru al pa kje pr maši O:-) wild69wave, ImenitnaPriložnost, KUK679 in 2 others 1 4
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Zivnorc a morjo vsi vedet kolk šans maš.... :lol: Butn me v ramo, ko me srečaš z DAYTONA jakno kje na kakem zboru al pa kje pr maši O:-) ..v kerem cerkvenem zboru pa poješ? mojamiska, MJ3 in umetnica51 3
umetnica51 Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 ..v kerem cerkvenem zboru pa poješ? Zdj ne pojem več v zboru..... Zdj samo klop grejem v nedeljskih jutranjih urah..... Ups zanč sm bila v Šentilju pr maši.... Niti enga tipa nad 35 let ni bilo tam.... Romantike in spogledovanja v vaških cerkvah žal ni več..... Ker so skor vsi ušli, razn mene :lol: Želim si pa nekoč vseeno zakorakati v beli obleki pred oltar.... O:-) In reči....: "DA TVOJA BOM.... 10 krat na dan..." :lol: ImenitnaPriložnost, MJ3, tad3y in 3 others 3 3
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Zdj ne pojem več v zboru..... ...pa tak lep angelski glas O:-) si mela...zdej pa globoko grlo treniraš... Zdj samo klop grejem v nedeljskih jutranjih urah..... ...dokler jo greješ, je še vse uredu s tabo...ko bo pečka crknla, bo pa jeba.... Ups zanč sm bila v Šentilju pr maši.... Niti enga tipa nad 35 let ni bilo tam.... ...pr tvojih letih dečve že za mlajšimi gledajo...al si že počasi na tem, da bo počas samo če kak čajnik žvižgal za tabo.. Romantike in spogledovanja v vaških cerkvah žal ni več..... Ker so skor vsi ušli, razn mene :lol: ...niso vsi ušli...oni so šli delat kej pametnega ...ti si pa še rožne vence molila pa upala, da se te kdo usmili, namest, da bi šla še ti u ekšn... Želim si pa nekoč vseeno zakorakati v beli obleki pred oltar.... O:-) ...edino to ti še ostane, da se maskiraš v ministranta.. In reči....: "DA TVOJA BOM.... 10 krat na dan..." :lol: ...to pa lahko samo na kakem motozboru...k če tisto mislim, kar ti misliš, bo to tko: tapru dan 10x....pol v naslednjem tednu 10x, pa naprej v enem mescu 10x, pa pol 10x na leto...pa 1x na 10 let.... ImenitnaPriložnost, Alla, umetnica51 in 4 others 7
umetnica51 Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Zivnorc matr si ti izviren..... Sm se nasmejala do konca, še solze so mi v učke prišle od smejanja .... Aja, vsak lohk fuka kolikor želi.... Leta ne bi smela bit ovira Alla, ImenitnaPriložnost, MJ3 in 5 others 3 5
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 ...a spodi je tut kej ušlo ? baj d'wej: Kaj to pomenijo tiste rdeče pa zelene številke spodi v desnem kotu s plusi pa minusi ?.... a mi lohko kdo razloži...pliiis?! hajoktejn, ImenitnaPriložnost, umetnica51 in 1 other 2 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 baj d'wej: Kaj to pomenijo tiste rdeče pa zelene številke spodi v desnem kotu s plusi pa minusi ?.... a mi lohko kdo razloži...pliiis?! Če maš tam veliko cifro v zelenem pol prideš hmal na PopTV na lestvico med priljubljene politike. umetnica51 in hondafann 1 1
umetnica51 Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Zivnorc raje ne sprašuj..... Boš rudeče dobu po riti in zelene kje drugje.... :lol: MJ3, mojamiska, BLACKACES in 2 others 1 4
TBoxer Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Želim si pa nekoč vseeno zakorakati v beli obleki pred oltar.... O:-) Težka ti bo... In reči....: "DA TVOJA BOM.... 10 krat na dan..." :lol: Ko pa imaš take zahteve.... Bi rad spoznal frajerja, ki to zmore.... še posebej z isto fračo lp MJ3, mojamiska, umetnica51 in 1 other 4
Kaldu Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Bi rad spoznal frajerja, ki to zmore.... še posebej z isto fračo lp ŽIVNORC Baje :notworthy: umetnica51 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 ...alo, Kladu...pa sem reku tvoji , nej ne govori tega naglas... ...al se ji je mogoče z nasmeška to opazlo... P.S. Drugič pazi kako hitro tipkaš Kaldu! mojamiska in umetnica51 2
umetnica51 Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Mogoče je preuranjeno reči, da me nategne 10 krat na dan..... Kaj pa 5 krat? Še preden se zbudi skočim nanj okrog 5 ure zjutraj..... Potem greva na šiht.... In takoj ko pride domov ..... Okrog 17. ure se zgodi drugič.... Okrog 18 ure ga spet presenetim u štrumpantelnih.... Okrog 20 ure kuham večerjo...... V predpasniku in štrumpantelnih..... In me spet Okrog 22 ure pa je več kot očitno da je že temno.....In me spet ...... LOHK PA PO 22.uri spet....... :lol: ............. Pa bo skor 10 krat na dan halls, MJ3, BLACKACES in 3 others 2 4
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Mogoče je preuranjeno reči, da me nategne 10 krat na dan..... Kaj pa 5 krat? Še preden se zbudi skočim nanj okrog 5 ure zjutraj..... Potem greva na šiht.... In takoj ko pride domov ..... Okrog 17. ure se zgodi drugič.... Okrog 18 ure ga spet presenetim u štrumpantelnih.... Okrog 20 ure kuham večerjo...... V predpasniku in štrumpantelnih..... In me spet Okrog 22 ure pa je več kot očitno da je že temno.....In me spet ...... LOHK PA PO 22.uri spet....... :lol: ............. Pa bo skor 10 krat na dan teoretično je vse res, sam kva pa če gre desc po šiht u oštarijo? :surrender: mojamiska, umetnica51, anja37 in 2 others 5
maus Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Mogoče je preuranjeno reči, da me nategne 10 krat na dan..... Kaj pa 5 krat? Še preden se zbudi skočim nanj okrog 5 ure zjutraj..... Potem greva na šiht.... In takoj ko pride domov ..... Okrog 17. ure se zgodi drugič.... Okrog 18 ure ga spet presenetim u štrumpantelnih.... Okrog 20 ure kuham večerjo...... V predpasniku in štrumpantelnih..... In me spet Okrog 22 ure pa je več kot očitno da je že temno.....In me spet ...... LOHK PA PO 22.uri spet....... :lol: ............. Pa bo skor 10 krat na dan mora bit pa oreng streniran kaskader :lol: umetnica51, MJ3 in mojamiska 3
umetnica51 Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 teoretično je vse res, sam kva pa če gre desc po šiht u oštarijo? :surrender: Matr pajkica na to pa nism pomislila.... Recimo da naj gre 4 krat na teden po šihtu v oštarijo neomejeno... Ene 3 krat na teden pa naj bo un seznam seksanja med urgentnimi potrebami obeh..... Mislm da je zdj to sprejemljivo.... wild69wave, MJ3, mojamiska in 1 other 1 3
hondafann Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Matr pajkica na to pa nism pomislila.... Recimo da naj gre 4 krat na teden po šihtu v oštarijo neomejeno... Ene 3 krat na teden pa naj bo un seznam seksanja med urgentnimi potrebami obeh..... Mislm da je zdj to sprejemljivo.... večkrat gre dec u gostilno manj bo mela ženska "glavobolov" hehe umetnica51 in mojamiska 2
hajoktejn Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 ženska ma "glavobole" ponavad takrat k ji sosed pomaga tist kar nej bi dec naredu umetnica51 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Mogoče je preuranjeno reči, da me nategne 10 krat na dan..... Kaj pa 5 krat? Še preden se zbudi skočim nanj okrog 5 ure zjutraj..... Potem greva na šiht.... In takoj ko pride domov ..... Okrog 17. ure se zgodi drugič.... Okrog 18 ure ga spet presenetim u štrumpantelnih.... Okrog 20 ure kuham večerjo...... V predpasniku in štrumpantelnih..... In me spet Okrog 22 ure pa je več kot očitno da je že temno.....In me spet ...... LOHK PA PO 22.uri spet....... :lol: ............. Pa bo skor 10 krat na dan ..hjebenti...akumulator ti je treba zamenjat, če te je treba vsakič porivat, da vžgeš!!! riderrgirl, umetnica51 in mojamiska 3
papez47 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 ..hjebenti...akumulator ti je treba zamenjat, če te je treba vsakič porivat, da vžgeš!!! Mislm ........... da takšnih, ki bi to prenesl ........... ne delajo več :naughty: . ............... Akumulatorjev ............... mislm.............. :naughty: riderrgirl, umetnica51 in anja37 3
Zivnorc Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Mogoče je preuranjeno reči, da me nategne 10 krat na dan..... Kaj pa 5 krat? Še preden se zbudi skočim nanj okrog 5 ure zjutraj..... Potem greva na šiht.... In takoj ko pride domov ..... Okrog 17. ure se zgodi drugič.... Okrog 18 ure ga spet presenetim u štrumpantelnih.... Okrog 20 ure kuham večerjo...... V predpasniku in štrumpantelnih..... In me spet Okrog 22 ure pa je več kot očitno da je že temno.....In me spet ...... LOHK PA PO 22.uri spet....... :lol: ............. Pa bo skor 10 krat na dan ..ob ponovnem preučevanju tegale posta mi še ni čisto nekaj jasno... ...namreč od 05:02 ure zjutraj, ko prvič zaključiš, pa do okrog 17:00 ure je ena VVEELIIIIIKA časovna luknja... :surrender: umetnica51 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 ...pa ponoč tut verjetn ne smrčiš s polnimi usti :music3: umetnica51 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se