zmilan Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 A nisva mi2 mal zaidla v drugo smer kot je ta tema,naju bojo dali v čakalno vrsto :grim Kam pa se odpravljaš? Pa sva res.A vidiš kako je to hitr.Grem se za en teden crkljat v tople kraje,tko da bo zadnjić u Sredo, 2.maja. Pol pa razmišljamo naprej.A prav.
zmilan Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 ...ko džiš anjo za roge je isto ko da bi se peljal na čoperju...mal se zvija... malo ruka, malo trokira, malo sope če preveč prvijaš...ampak ...do cilja prideš... Tole si pa dobr povedu.Skor tko kot da bi seksu.
anja37 Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 ...ko džiš anjo za roge je isto ko da bi se peljal na čoperju...mal se zvija... malo ruka, malo trokira, malo sope če preveč prvijaš...ampak ...do cilja prideš... Samo da ne boš ti rukau,cukau itd...... umetnica51 1
anja37 Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 ....zmilan v kjere kraje pa greš?... umetnica51 1
zmilan Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 Tole si pa dobr povedu.Skor tko kot da bi seksu. Ej , bom kr za čoperja zamenu.
zmilan Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 ....zmilan v kjere kraje pa greš?... Da ne zgrešiva teme, grem se v Grčijo na in in ne z motorjem, ker drgač bi šu sam pa ne bi blo ,bi pa blo več , ko pa pridem dam me bi pa čakalo in pole bi se res vprašu kdaj sem zadnjič umetnica51 in macko249 2
anja37 Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 Kje ste se prvič ljubili-prosim? umetnica51 1
zmilan Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 Zame je vedno prvič.Vsaka nova ljubezen rodi nove občutke,mi smo drugačni, spremenjeni.ko si teeneger je to bistveno drugač, ko predežeš 30 leta, se ljubiš drugače, ko presežeš 70 leta je pa spet drgač, sam takrat maš srečo da pozabljaš , pol je pa irak vedno prvič. macko249 in umetnica51 2
mojamiska Objavljeno April 28, 2012 Opozori Objavljeno April 28, 2012 auuuuuuuuuuuuuuu davno je to bilo ..... no ja pa ne spet tako hudo daleč, spomnim se še tako, malo v megli... ker je bila pač tisti večer megla, a ne
Kmet2 Objavljeno April 28, 2012 Opozori Objavljeno April 28, 2012 auuuuuuuuuuuuuuu davno je to bilo ..... no ja pa ne spet tako hudo daleč, spomnim se še tako, malo v megli... ker je bila pač tisti večer megla, a ne Če bi bil jaz tvoj prvi,bi se spomnila kot ,da je blo včeri,brez megle in kristalno jasno.... :naughty:
mojamiska Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Če bi bil jaz tvoj prvi,bi se spomnila kot ,da je blo včeri,brez megle in kristalno jasno.... :naughty: kaj pa veš, mogoče se pa sploh ne bi spomnila in bi še dolgo mislila, da sem nedolžna . A ja pa tisti dan je bila zunaj res megla . Kmet2 in umetnica51 2
moto rider Objavljeno Maj 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2012 A kdo ve, kakšen je Borgwart?!? :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se