Sanda7 Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 se vama še jaz pridružim :naughty:
Lobo Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 A lahko pridem še jaz? :P In kaj bomo počeli? A bomo se ljubili ali namakali? anja37 1
Tedybear Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 se vama še jaz pridružim :naughty: Sanda...če pogledam naslov teme, pa tvoje želje :rolleyes: se mi zdi, da si bla nedolgo nazaj v Zg. pri Glumićiću. :whistle: (ponovno) prvič, pa kar z dvema. :yea1: :yea1: anja37 1
Lowrenc Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Ne, sj nemorš verjet kk to folk obrne!! :blink: Take sorte pa že nism, čeprou mi je fotr to že tut namigvou... Lejte, ceu živlene se trudm, d bi biu desc kt se zagre! Nosm kavbojke pa vojaške škorne in grdo gledam zapovrh mam pa še motor pol pa tkle :doze: Ja, kdaj in kje sm jst prvič? To je blo pa na maturantskemu izletu! Sva njeno cimro ven vrgla :OK: za eno noč... Ampak ona pa ni hotla it spat skupi z mojim cimrom :hmm:
Sanda7 Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Sanda...če pogledam naslov teme, pa tvoje želje :rolleyes: se mi zdi, da si bla nedolgo nazaj v Zg. pri Glumićiću. :whistle: (ponovno) prvič, pa kar z dvema. :yea1: :yea1: kje je to in gdo je to :hmm: pojma nimam
Pravokotar Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Še nekaj na to temo... :naughty:
premza Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 In kaj bomo počeli? A bomo se ljubili ali namakali? Sanda se bo najbrž dolgočasila... :lol1:
DimmuMaid Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 A neb blo zanimivo se izpovedat o ne čisto konvencionalnih lokacijah, kjer ste se podolčkali? Al je taka tema že bla odprta? Sej ne da bi mi idej zmankal, sam... :blush:
SiR Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Sam v profilu pa taka slika d če XRVja primerjam s sabo mi pa riuc dol pade d se bom še 14 dni ob njega spodtikou!! :whistle: Jst bom svojo sliko kar dol vrgu... :grim res se boš spotikou, k ni glih med tavisokimi ... ;)
.T. Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 A je blo to pred par dnevi, ko se še ure spominjaš :lol1: :lol1: Pred doooooooooooooolgimi osemnajstimi leti pa res. Tadej
premza Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Pred doooooooooooooolgimi osemnajstimi leti pa res. Tadej Pri petih letih... :worship: (roj. 20. aprila 1982)
Manu Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 fotr to že tut namigvou... :hmm: :blink: :blink: :blink: Mislim, Lowro, če rabiš pogovor, ti kar povej... :devil: :P
Leon Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Hehe. Model je fuk zavohal. :D Sam se je že razkadilo. :devil:
SiR Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Sam se je že razkadilo. :devil: Slina še zmer teče...
.T. Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 (roj. 20. aprila 1982) Če verjameš.... Tadej
Leon Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Tadej še vedno peca. :OK: EMŠO je potrebno prirediti izgledu oz. ohranjeni zunanjosti.
Nagaya Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 EMŠO je potrebno prirediti izgledu oz. ohranjeni zunanjosti. ..mentaliteti....
SiR Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 ..mentaliteti.... in svojemu 'plenu' ;)
Leon Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 in svojemu 'plenu' ;) :OK: Veliko starejših žensk si želi fantov ali vsaj moških z neporaščenimi prsmi in pobritim mednožjem. Verjetno to pride od tega, ker so se naveličale - napljuvale - kocin v obilnih kilometrih skušene spolnosti.
Lowrenc Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 :blink: :blink: :blink: Mislim, Lowro, če rabiš pogovor, ti kar povej... :devil: :P Kdaj in kje? :naughty: Veš kk so nam rekl na srednji strojni? STARA MAŠINA ZA VAJENCA! :whistle:
premza Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 ..mentaliteti.... Evo, poštimano... :D Tadej še vedno peca. :OK: Tle na motosvetu in z zlagano mladostjo? :blink: Temu se pa reče obup... :lol1:
.T. Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Evo, poštimano... :D Tle na motosvetu in z zlagano mladostjo? :blink: Temu se pa reče obup... :lol1: No, pol pa še povej koga sploh pecam. Sam tolk da vem oz, da bo vedela. Tadej
premza Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 No, pol pa še povej koga sploh pecam. Sam tolk da vem oz, da bo vedela. ...jaz se le čudim, da bi kak zdrav moški na motosvetu z wanabe leti lovil wanabe motoristke. :D
Leon Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Tudi jaz nisem verjel ... sedaj sem poročen z Motosvetovko.
.T. Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 ...jaz se le čudim, da bi kak zdrav moški na motosvetu z wanabe leti lovil wanabe motoristke. :D Kdo pa pravi, da jih lovim? A sploh kakšno lovim? Za razliko od tebe mi je ni treba. No, pa še naprej se čudi. Za tiste, ki me poznajo dobr vedo koliko sem star za druge pa sploh ni važno. Zdej pejt pa še drugim motosvetovcem najedat zakaj se zafrkavajo iz svoje letnice rojstva. Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se