moto rider Objavljeno Februar 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 Sranje pa ta ptičja gripa :angry: Kure morjo bit zaprte in jasno... ...nobena me več ne naskoči! Težko je biti v teh časih gnoj :doze: gnoj! Ti si najsrečnejši na svetu, :grim ker vse kure po tebi kavsajo! :D :D
Babi Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 tema. ?! :lol1: Kdaj smo se letos prvič ljubili :? :xx: :xx:
moto rider Objavljeno Februar 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Kdaj smo se letos prvič ljubili :? :xx: :xx: ...ko je prvič rekla :wub: JA! :eek:
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 (popravljeno) ...ko je prvič rekla :wub: JA! :eek: Aha aha torej nisi čakal do poroke, ampak samo do takrat, ko si jo zasnubil. Lepo. Romantično. Moralno. :grim Ne pa najbolj učinkovito. :grrr Popravljeno Februar 25, 2006. Popravil pirrulz
moto rider Objavljeno Februar 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Aha aha torej nisi čakal do poroke, ampak samo do takrat, ko si jo zasnubil. Lepo. Romantično. Moralno. :grim Ne pa najbolj učinkovito. :grrr Ejga pirrulz, vprašanje se je glasilo; "Kdaj smo se "letos" prvič...? :grim
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 (popravljeno) Ejga pirrulz, vprašanje se je glasilo; "Kdaj smo se "letos" prvič...? :grim aja aja pa res. :fredy: Torej si jo letos zasnubil. :grim Ejga. B) Popravljeno Februar 25, 2006. Popravil pirrulz
Lobo Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 ...ko je prvič rekla :wub: JA! :eek: Pri men pa obratno. Ko je prvič rekla NE! Sem jo vprašal, če bi imela kaj proti.
Sanda7 Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 če mene upraša če se greva jebat ljubit ne rečem ja niti ne ampak se sam hitr slečem,da se slučajno ne premisli :grim :yea1:
moto rider Objavljeno Februar 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Pri men pa obratno. Ko je prvič rekla NE! Sem jo vprašal, če bi imela kaj proti. :D :OK: :D :D :OK: če mene upraša če se greva jebat ljubit ne rečem ja niti ne ampak se sam hitr slečem,da se slučajno ne premisli :grim :yea1: To je pa dober, da vemo!!! :D :D :D :D :D
motoristek Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 ne več nas je množimo se .) meni že rep raste... :lol1:
Insallah Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 če mene upraša če se greva jebat ljubit ne rečem ja niti ne ampak se sam hitr slečem,da se slučajno ne premisli :grim :yea1: Če bi bil zloben, bi tukaj interpetiral tvoj stavek. Ampak jaz nisem zloben. :whistle: ;)
Ćardak Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Požuri da nestane :lol1: :lol1: :lol1:
Babi Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 kje je blo pa letos prvič :naughty: :hmm: :hmm: mogoče v garaži...ali v delavnici....ali v spalnici...kuhinji....jedilnici....al pa kr nek :slap:
SiR Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Dokler ni prvič v vrtcu, je verjetno vse v redu.
pirrulz Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Dokler ni prvič v vrtcu, je verjetno vse v redu. :o Šokiran sem. V vrtcu se samo gleda. :grim :devil:
gnoj Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Kje sem se prvič ljubil... :hmm: Vam povem jutri, če bo šlo vse po sreči. :naughty:
Thundercat Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Kje sem se prvič ljubil... :hmm: Vam povem jutri, če bo šlo vse po sreči. :naughty: slike in video močno zaželjeno....
jose Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 slike in video močno zaželjeno.... hitro mu omogoči dostop do 'zaprte' kategorije :whistle: :P
Pervy Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 slike in video močno zaželjeno.... misliš da mu bo ratalo record stisnit v tistih 20 sec :hmm: :devil:
Ćardak Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Pomoje nebo ker bo prevč........ :devil: .......Ampak zaželjeno je :grim
gnoj Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 misliš da mu bo ratalo record stisnit v tistih 20 sec :hmm: :devil: Jaz sem mislu, da bi se enkrat pritisnu prej, pa enkrat pol, če si me že Thundercat tako zelo želi videt! :photo:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se