RSmaniac Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Osnovna šola kokr vsak normaln človk :D
Ćardak Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Zleda da potem nism normalen :naughty:
Insallah Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Kje sem se prvič ljubil... :hmm: Vam povem jutri, če bo šlo vse po sreči. :naughty: No, danes je jutri. Ti je snela junfra? :naughty:
PERO58 Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Kdo bi se spomni,l tako daleč nazaj :?
gnoj Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 No, danes je jutri. Ti je snela junfra? :naughty: Klinca je, je mela drugo stranko. :BUA:
Ćardak Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Klinca je, je mela drugo stranko. :BUA: :cry: :cry: :cry: :devil:
GrCaR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 v 1 letniku srednje šole med zimskimi počitnicami :) Blo je pa na vikendu puncinih staršev :D
RSmaniac Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Uf slabo sm prebral. Prebral sem kot kje ste se prvič zaljubili lol :D
Insallah Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Klinca je, je mela drugo stranko. :BUA: Oh, potem pa res ni problem. Salamonov oglasnik v roke, pa iskati novo kandidatko. :)
Thundercat Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 in, insallah, kje si ga ti prvič vtaknil.... :D
moto rider Objavljeno Marec 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 (popravljeno) v avtu. V Borgward-u! A veste kakšen je?! :? :D :D Popravljeno Marec 11, 2006. Popravil fičo
moto rider Objavljeno Marec 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 a misliš wardburg :? BORGWARD! :grim Tako, kot sem napisal. No, a zdej veš, kdaj smo že mi...x.. :hmm: Pa še zdej nismo nehal! :naughty: :naughty: Saj mogoče bi, pa je tko lušten. :D :D
Tanjuška Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 Na bazenu....U savni :yes: Pa ja da ne u KR. GORI????? :kva2: da nism bla to jz slučajn? JOKE
Broj Jedan Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 pri njej doma, ko so bili njeni na morju - tri noči zapored sem ob 23h splezal preko balkonov dol, ušel od doma in ob 5h zjutraj priplezow nazaj in v poslto - mat niso nč vedl, da se kj dogaja, sy sm v šolo hodiw, kot da ni nič :blush:
Lowrenc Objavljeno April 15, 2006 Opozori Objavljeno April 15, 2006 Broj Jedan-te kar vidim :OK: in si predstavljam. Adrenalina na litre(kot, da bi biu sredi ovinka v globokem nagibu) poleg tega pa še polna pljuča zraka, ki nikakor noče ven iz njih in ob vsakem vdihu je zraka le še več... Je tako blo :naughty:
Broj Jedan Objavljeno April 16, 2006 Opozori Objavljeno April 16, 2006 Broj Jedan-te kar vidim :OK: in si predstavljam. Adrenalina na litre(kot, da bi biu sredi ovinka v globokem nagibu) poleg tega pa še polna pljuča zraka, ki nikakor noče ven iz njih in ob vsakem vdihu je zraka le še več... Je tako blo :naughty: Če imaš mislih plezanje po balkonih, moram priznat, da ni bilo nič razburljivega - to sem obvladow bolš kot opice in sploh nisem misliw o tem, kot pešec na pločniku ne misli o svoji hoji in korakih .. kondicije pa toliko, da sem brez blema tekel h punci od Ljubljanskih Mlekarn do Bežigrajske Gimnazije v bližini katere je živela. Ampak, ko sem pritisniw na zvonec, je pa udariw adrenalin, da mi j kar v ušesih butalo .. :blush: :yes:
FlamE#7 Objavljeno April 19, 2006 Opozori Objavljeno April 19, 2006 park tivoli :krneki: ahhh narava :blush:
Insallah Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 in, insallah, kje si ga ti prvič vtaknil.... :D Pri meni doma. Bila je 2 leti starejša :naughty: Zato sem prepričan, da tistih 30 sekund zanjo ni bilo nič posebnega :P
SiR Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Pri meni doma. Bila je 2 leti starejša :naughty: Zato sem prepričan, da tistih 30 sekund zanjo ni bilo nič posebnega :P sej, tut jst pri 10ih letih nisem dlje zdržal :devil:
Pervy Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 sej, tut jst pri 10ih letih nisem dlje zdržal :devil: PRI desetih letih ali PO desetih letih? :hmm: :devil: lahko se pohvalim da sem prvič vsaj minuto zdržal - bil sem namreč pijan :grim
Insallah Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 sej, tut jst pri 10ih letih nisem dlje zdržal :devil: A z Levojko Šakić? :devil:
Tanjuška Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 A z Levojko Šakić? :devil: ho ne bomo o tem, jz sm pa ful dolgo zdržala, sem že takrtat ugotovila, da mi to nenormalno paše. Ni da ni blo poze :OK: :OK: :OK: Fantje upam, da ste se pobolšal od takrtat, če ne pa svaka čast ženskam k so z vami :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se