Insallah Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 (popravljeno) ho ne bomo o tem, jz sm pa ful dolgo zdržala, sem že takrtat ugotovila, da mi to nenormalno paše. Ni da ni blo poze :OK: :OK: :OK: Fantje upam, da ste se pobolšal od takrtat, če ne pa svaka čast ženskam k so z vami :P Nisi pa povedala, kje je to bilo. BTW: Sicer pa je tisto, kar sem v 3 primerih ugotovil glede Gorenjk in sexa, da seksajo kot živali. Pravi maraton. Saj so bile za vse finte in ideje, ampak je bilo v osnovi samo humpacumpa. IIHAAAAAA. V bistvu ni bilo pravega filinga - rahločutnosti, kot bi se temu reklo. Skratka zadeva je prav fajn za zajebancijo ampak v nobeno od teh pristanišč nisem zavil za dlje kot kakšen 1-2 meseca. Popravljeno April 20, 2006. Popravil Insallah
Tanjuška Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Nisi pa povedala, kje je to bilo. BTW: Sicer pa je tisto, kar sem v 3 primerih ugotovil glede Gorenjk in sexa, da seksajo kot živali. Pravi maraton. Saj so bile za vse finte in ideje, ampak je bilo v osnovi samo humpacumpa. IIHAAAAAA. V bistvu ni bilo pravega filinga - rahločutnosti, kot bi se temu reklo. Skratka zadeva je prav fajn za zajebancijo ampak v nobeno od teh pristanišč nisem zavil za dlje kot kakšen 1-2 meseca. ooo si bi pa dolgo, sj kdo pa je reku, da morš tok cajta ustat? Podelaj zadevo pol pa ššššššuuuuu. Ne sej se hecam, pol greš loh še na kak pir z njo :D ooo si bi pa dolgo, sj kdo pa je reku, da morš tok cajta ustat? Podelaj zadevo pol pa ššššššuuuuu. Ne sej se hecam, pol greš loh še na kak pir z njo :D a smo spet pri romantiki? ne mi s temu, pliz
Insallah Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 ooo si bi pa dolgo, sj kdo pa je reku, da morš tok cajta ustat? Podelaj zadevo pol pa ššššššuuuuu. Ne sej se hecam, pol greš loh še na kak pir z njo :D Jap. Vse Gorenjke ste tough. Ena od teh mojih Gorenjk je svojim bivšim tipom govorila "škorci". :)
Tanjuška Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Jap. Vse Gorenjke ste tough. Ena od teh mojih Gorenjk je svojim bivšim tipom govorila "škorci". :) a sam je neki na nas, če tok razglabljaš o nas, a n?
Insallah Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 a sam je neki na nas, če tok razglabljaš o nas, a n? Neki ziher je. Na vsaki bejbi lahko najdeš vsaj kvadratni centimeter spolno privlačne kože :P
Tanjuška Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 Neki ziher je. Na vsaki bejbi lahko najdeš vsaj kvadratni centimeter spolno privlačne kože :P kvadratni cm? :? Bradavica, ščegetavček,... Še kej?Pomoje je to vse, a n?
Broj Jedan Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 kvadratni cm? :? Bradavica, ščegetavček,... Še kej?Pomoje je to vse, a n? :hmm: ... ali ti to po sebi sodiš?
Tanjuška Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 :hmm: ... ali ti to po sebi sodiš? jap jz to vse mam hehehe, ti pa ne hehehe, a si mi kej fouš?
Broj Jedan Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 jap jz to vse mam hehehe, ti pa ne hehehe, a si mi kej fouš? Ti si povsod tam, kjer jaz ima nekaj .. prazna :lol1:
moto rider Objavljeno April 21, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2006 (popravljeno) ..., jz sm pa ful dolgo zdržala, sem že takrtat ugotovila, da mi to nenormalno paše. Ni da ni blo poze :OK: :OK: :OK: Tanjuška! Jst pa Broj jedan, pa Insallah in Pervy smo se odločili, da bi se s tabo enkrat dobel! Ampak to samo zato, ker bi bla dva, zagvišen premal zdržljiva... :hmm: :hmm: :D :D :OK: :OK: Popravljeno April 21, 2006. Popravil fičo
Red Arrow Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 kvadratni cm? :? Bradavica, ščegetavček,... Še kej?Pomoje je to vse, a n? ene majo rade, da jih po trebuščku božaš... kwa pa na to mislš .) :D
Tanjuška Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Tanjuška! Jst pa Broj jedan, pa Insallah in Pervy smo se odločili, da bi se s tabo enkrat dobel! Ampak to samo zato, ker bi bla dva, zagvišen premal zdržljiva... :hmm: :hmm: :D :D :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: jahu jahu, prov
Broj Jedan Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 :OK: :OK: :OK: :OK: jahu jahu, prov :slap: ... Kraljica za kaj takega mirno da povelje za moje obglavljenje in to dvonivojsko - od spodaj navzgor. Tako da ... :hmm:
Ćardak Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Pa ja da ne u KR. GORI????? :kva2: da nism bla to jz slučajn? JOKE Mogoče :blink:
Tanjuška Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Mogoče :blink: sj ne veš a n? hec
Ćardak Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 (popravljeno) sj ne veš a n? :naughty: Mogoče pa vem :naughty: LOL Popravljeno April 24, 2006. Popravil fiftyč
pupa Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 jst predlagam, da se ves samski del moškega motosveta (in seveda tisti, ki vam varanje ni tuje) dobite in po sistemu fuzbalskega moštva nabrišete tole Tanjuško iz vseh strani, da ne bo tulila, da je nihče ne more zadovoljiti.........
moto rider Objavljeno April 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2006 (popravljeno) jst predlagam,... Foušija pa taka! P.S. Kateri heca ne razume, naj se s foruma izpiše. Pa ne zameri, lepo te prosim! Popravljeno April 24, 2006. Popravil fičo
pupa Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Foušija pa taka! P.S. Kateri heca ne razume, naj se s foruma izpiše. Pa ne zameri, lepo te prosim! ma kako ne razumem heca... .a ne bi bilo fino in hecno, če bi jo cela čreda obdelala. Ker meni se punca smili in mi ni hecno, da tako prosi za batine, pa jih ne dobi (batine = tiče)...........
Anubis Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Kar težko verjamem, da Gorenjci posedujemo tako slabo obdelane vrtove... To je prej kak virus, kot pa resnica.
SiR Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 jst predlagam, da se ves samski del moškega motosveta (in seveda tisti, ki vam varanje ni tuje) dobite in po sistemu fuzbalskega moštva nabrišete tole Tanjuško iz vseh strani, da ne bo tulila, da je nihče ne more zadovoljiti......... na konc jo pa ti z umetnim usekaš parkrat čez pizdurino :P
Sanda7 Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 sym ne reče se pizdurina pač pa mufnca :P
Djoko Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 [attachmentid=68556] ja 17 ona ufuhuhu preko 20...ka le je mela od tega :yawn: :rolleyes: :hmm: :hmm:
Avatar Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 [attachmentid=68556] ja 17 ona ufuhuhu preko 20...ka le je mela od tega :yawn: :rolleyes: :hmm: :hmm: Si prepričan, da ni bila starost ravno obratna? :)
Kruse Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 jst predlagam, da se ves samski del moškega motosveta (in seveda tisti, ki vam varanje ni tuje) dobite in po sistemu fuzbalskega moštva nabrišete tole Tanjuško iz vseh strani, da ne bo tulila, da je nihče ne more zadovoljiti......... Najn, danke. Mam rajs sistem fuzbalskega moštva.... :P Sploh pa na slikci od uzadi (s copom) ne pali..... Mah, BZ! Spet en(a), k ma glasn gobc....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se