DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2021 Deli Objavljeno Julij 7, 2021 pred 8 minutami, Spasku pravi: Če nisi preveč lačen https://www.itemfix.com/v?t=2h34vx sem začel gleda, kuuul...pol mi je pa čist dol padu Spasku 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 8, 2021 Deli Objavljeno Julij 8, 2021 (popravljeno) pred 23 urami, Spasku pravi: Če nisi preveč lačen https://www.itemfix.com/v?t=2h34vx Iz 200 l soda bi bila to čist uporabna zadeva... pa gujdek namest teh malenkosti.... Tole bi blo za Mausa, da si malco nardi Popravljeno Julij 8, 2021. Popravil Bmflar Mavti, thumper, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 8, 2021 Deli Objavljeno Julij 8, 2021 pred 6 minutami, Bmflar pravi: Iz 200 l soda bi bila to čist uporabna zadeva... pa gujdek namest teh malenkosti.... Tole bi blo za Mausa, da si malco nardi s temle sem se zjutraj tepu najprej je biu pogumen in pameten: pol sem ga pa zlomu na pou RobiRoberto, Spasku, Erikcslo in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 8, 2021 Deli Objavljeno Julij 8, 2021 pred 7 minutami, maus pravi: s temle sem se zjutraj tepu najprej je biu pogumen in pameten: pol sem ga pa zlomu na pou Vidm, da si mu naredu šale pa kape Bo on enga Mausa zajebavu RobiRoberto, thumper, maus in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Julij 8, 2021 Deli Objavljeno Julij 8, 2021 pred 7 urami, maus pravi: s temle sem se zjutraj tepu najprej je biu pogumen in pameten pol sem ga pa zlomu na pou In potem so drobtine zmagale maus, Ninč., Spasku in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava LunaticFringe Objavljeno Julij 11, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 11, 2021 Nekje pri Soči... Mavti, kaizer, Erikcslo in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno Julij 11, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 11, 2021 Šarun in sotiran krompir. Mljask kaizer, VS800, Mavti in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 11, 2021 Deli Objavljeno Julij 11, 2021 Za večerjo pa meni najljubša solata Grut, Akito, Spasku in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 11, 2021 Deli Objavljeno Julij 11, 2021 Spasku, RobiRoberto, Ninč. in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno Julij 13, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 13, 2021 ? bajkr88, thumper, Akito in 12 others 13 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 pred 49 minutami, motozajebant pravi: ? In potem imaš cirkus u gobcu... Ninč., Erikcslo, RobiRoberto in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Julij 14, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 14, 2021 Rola pica Šiška Quest, Ninč., Spasku in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 pred 9 minutami, maus pravi: Rola pica Šiška Pica Role iz Gostilne Pod gradom so tudi odlične !!! Erikcslo in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 pred 4 minutami, Bmflar pravi: Pica Role iz Gostilne Pod gradom so tudi odlične !!! dve sem zmazal in nisem mogel več ... to je za dva in se solidno najesta PicaRole Šiška The best pizza rolls in town Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 14, 2021 Deli Objavljeno Julij 14, 2021 Pravkar, maus pravi: dve sem zmazal in nisem mogel več ... to je za dva in se solidno najesta PicaRole Šiška The best pizza rolls in town Bom probu, pa ti pol povem kolk je ura Ninč., thumper in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2021 Deli Objavljeno Julij 15, 2021 Marijuana Birthdaj Cake ... ? Ninč., Erikcslo, DAMI34 in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Spasku Objavljeno Julij 15, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 15, 2021 V pripravi pikatni svinjski vrat ,normalni svinjski vrat ,čevapi in obvezna birca.A ja ves samo zame notranc, Bmflar, ligenjček in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 Pred časom smo se pogovarjali o kvanzitezi in kvaliteti. Tu je lep primer. Kvantiteta za oceno 5+, kvaliteta u pi*di. Tole je carbonara iz Jurmana. No, naj bi bila carbonara, ampak tole je za zapor! Vsaj zapor Prva stvar ki zmoti, je šunka namesto guanciale...kap!!! O smetani pa sploh ne bom pisal. Carbonara s smetano? Pa italijani te zadavijo isti trenutek Pasta prepolovljena? Kap številka 2 Al, kvantitativno pa je bilo na nivoju. Nimam kaj za rečt. Pa cel krožnik so nazaj odnesli Še predlog, tole naj imenujejo prepoolovljena pasta s šunko in smetano Alla, nejc74, Akito in 3 others 2 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 43 minutes ago, motozajebant said: Pred časom smo se pogovarjali o kvanzitezi in kvaliteti. Tu je lep primer. Kvantiteta za oceno 5+, kvaliteta u pi*di. Tole je carbonara iz Jurmana. No, naj bi bila carbonara, ampak tole je za zapor! Vsaj zapor Kaj pa pricakujes od Jurmana, saj ce samo pogledaš njegovo pizzo na fotki, maš dovolj olja na rokah da namazeš verigo. Pejt se malo v Julči Mavti, motozajebant, Alla in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 pred 4 minutami, nejc74 pravi: Kaj pa pricakujes od Jurmana, saj ce samo pogledaš njegovo pizzo na fotki, maš dovolj olja na rokah da namazeš verigo. Pejt se malo v Julči Ej, če mi prodajaš carbonaro.... naj bo carbonara. Pa magari zanič, pa da lahko skritiziram (pohvalilm) okus. Ne pa mi prodajat muda za bubrege Sicer pa ja, Jurman je samo še menza z nabitimi cenami ratal, nič drugega. Sem in tja pojemo pa tudi pizzo da te kap iz Julči. Tko no, tut po boljših sem že bruhal izibajker, thumper, nejc74 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 Ma Jurman je bil zmerom "menza" . Velike porcije za sprejemljivo ceno (spahovanje vključeno) . Meni so "smetanovi" makaroni čisto všeč, kaj pa ljudje vedo kaj je carbonara. Pri Julči že dolgo nisem bil, je pa bila hrana nekoč davno precej boljša kot v novejših časih. lp bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 pred 3 minutami, franc pravi: Ma Jurman je bil zmerom "menza" . Velike porcije za sprejemljivo ceno (spahovanje vključeno) . Meni so "smetanovi" makaroni čisto všeč, kaj pa ljudje vedo kaj je carbonara. Pri Julči že dolgo nisem bil, je pa bila hrana nekoč davno precej boljša kot v novejših časih. lp Ko naročiš kalamare na žaru, ni ravno velika porcija s sprejemljivo ceno Ampak ok, saj cena ni problem, vidš kaj koliko stane in ne naročiš če ti je preveč. Če se ti mudi in nimaš časa v miru obedovati, greš v Jurmana. V 20ih minutah imaš že račun Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 pred 3 minutami, motozajebant pravi: Ko naročiš kalamare na žaru, ni ravno velika porcija s sprejemljivo ceno Ampak ok, saj cena ni problem, vidš kaj koliko stane in ne naročiš če ti je preveč. Če se ti mudi in nimaš časa v miru obedovati, greš v Jurmana. V 20ih minutah imaš že račun Uh, nisem bil že zelo dolgo (10+ let) , tako, da očitno tudi takrat nisem bil navdušen. Striček je imel včasih dobre malice, samo je bil že takrat "svinjsko drag" v primerjavi z drugimi. Včasih je bila malica 450 sit, zdaj si pa lahko srečen, če je pod 8€, kvaliteta pa ni niti blizu cene (govorim na splošno v Ljubljani) . lp Alla in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 najboljše pice in hrana na sploh je tam, kjer odprejo .. s časoma se vsi pokvarijo ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 kvaliteta se pa slabša zakaj? vprašat se je treba tudi to ne samo šimfat, čeprov je vse res... in res je da ko prideš kot gost bi rad dobro jedel in čim ceneje.... a vseeno je treba vedet da ko je prišel koviiid in vse zaprto naenkrat... plač ni bilo, oz dela, odpuščanja, vsem je vse dol padl....ko sam čakaš in neveš kaj bo.... pol zdej kadra manja... zaposlijo vsazga ki bi le hotu delat marsikje, tud če ni dobr kuhar... pol dela se vse vikende kadar laufa in noči.. in je res težko dobr stalni kadr imet ker odidejo ..itd no zunaj sem nazadnje jedu na zvezdar darilni bon za 40€.... klicem v nekaj gostiln in samo jamrajo da ni placa dons, jutr je to ono... nakonc kr brez najave grem nekam in povem da bi koristu kupon, saj se mi bo iztekel ....sm se komi zmenu da me ni odslovil, dobil le kar je imel 'ostankov' nič se nism mogu zmišljevat kaj bi... porcija smešna ,nakonc pa še reče na lep način da ma povhn k. teh kuponov k jih vsi nosjo zdej k je blo vse zaprt prej in hitijo vsi izkoristit... kot da sem jaz kriv, očitno majo še preveč denarja eni da jim smrdijo taki boni... tko da ne kupm več darilnih bonov za nobeno stvar... plačaš pol pa še fehtaš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se