3nity Objavljeno Oktober 18, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2021 pred 4 minutami, nejc74 pravi: fermentirani klopi O, fuj! ? pred 3 minutami, VS800 pravi: A kost je namest talarja, al za goste z pesi? Leta nazaj so bivšemu sodelavcu, ki je "kanta" za hrano, v kuhinji pripravili dunajca s sipino kostjo. Se je bogi matral vse dokler se nismo vsi okrog njega začeli jokati od smeha (potem je pa šel kuharju nos popraviti) ? Akito, Erikcslo, Mavti in 1 other 4
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 18, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2021 (popravljeno) Dobra in kvalitetna hrana zahteva svoj čas za pripravo, pa tudi, če je to fast food. V “zimskem času” imam fetiš z kuhinjskimi mojstrovinami. Lotim se vsega, za kar imam občutek, da bo dobro. Za lažjo predstavo, koliko dela je z pizzo. Kvasec eno uro na sobni temperaturi, 16-24 v hladilniku. Zmešamo testo, vzhajanje 15 min, premešamo, 30 min, premešamo, razdelimo 2 uri, oblikujemo, delno naložimo, pečemo dvakrat in en krat pojemo???? https://youtu.be/sTXNIzt03IE Sem opazil, da me jebe pri snemanju kuhinjska led luč- utripanje. Moram rešit na nek drug način osvetlitev delovne površine. ??? Popravljeno Oktober 18, 2021. Popravil SAR-Solo Adventure rider Erikcslo, Spasku, Kawasaki_rider in 1 other 4
Mavti Objavljeno Oktober 18, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2021 Sva s fotrom backa Đona poizkusila Mmmmmmmmmmmmmmmmmm........... se posodo sva polizala čist simpel in vrhunsko ligenjček, Erikcslo, Bmflar in 6 others 8 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 18, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2021 @Mavti Pri pripravi dobre hrane je zelo pomembna izbira prave posode za peko. Vidim, da veš kaj izbrati in kaj je potrebno imeti v kuhinjskih regalih????? Mavti in Erikcslo 1 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 19, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2021 Ob 16. 10. 2021 ob 14:43, Bmflar pravi: Sobota je dan za ribo Svinjsko dobre Trilje ? 3nity, Mavti, Bmflar in 2 others 3 2
Bmflar Objavljeno Oktober 19, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2021 Še mal pekočine, če kdo nuca VS800, Spasku, Kawasaki_rider in 6 others 9
Buschi Objavljeno Oktober 19, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2021 pred 16 urami, 3nity pravi: 23 hodov na žlico .... To resno al je zajebancija?
Spasku Objavljeno Oktober 19, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2021 Eno uro sm čakal pri zobozdravniku da so mi povedli da se je pokvaru računalnik in da danes ne bo nič.Potem sem pa reku grem na kosilo v ta novo restavracijo na mejnem prehodu Vrtojba iskat nekaj za domov.za 6.50Eu dobiš tole.V mesnici za 2 kotoleta daš vsaj polovico te cene. ligenjček, notranc, Mavti in 3 others 5 1
motozajebant Objavljeno Oktober 19, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2021 Akito, Kawasaki_rider, VS800 in 5 others 5 2 1
Spasku Objavljeno Oktober 19, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2021 11 hours ago, Buschi said: To resno al je zajebancija? To je res v Srbiji to delajo pod več imeni https://www.bizlife.rs/prica-o-ljutom-sosu-iz-leskovca-koji-je-ime-dobio-pa-ima-neobicno-ime/ https://www.kupujemprodajem.com/domaca-hrana/zacini-i-sosovi/cepoguzac-extremno-ljuti-sos-100-ml-i-210-ml-poklon/oglas/11400123 https://da-dk.facebook.com/lionpub.zrenjanin/photos/a.630586237084644/2026058704204050/?type=3
Akito Objavljeno Oktober 19, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2021 pred 3 urami, motozajebant pravi: ...čak mal...saj še ni halloween ?... ...vem ...čudne asociacije imam ?... VS800 in Erikcslo 2
motozajebant Objavljeno Oktober 20, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2021 pred 15 urami, Akito pravi: ...čak mal...saj še ni halloween ?... ...vem ...čudne asociacije imam ?... Ozri se po trgovinah, mas ze vse za haloloween...tko da, vse ok. Erikcslo, VS800 in Akito 3
VS800 Objavljeno Oktober 20, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2021 (popravljeno) pred 17 minutami, motozajebant pravi: Ozri se po trgovinah, mas ze vse za haloloween...tko da, vse ok. tos faliu, pu štacunah je že za božič use naštiman ...letos bo zarad korone mal prej... Popravljeno Oktober 20, 2021. Popravil VS800 Akito in Erikcslo 2
Buschi Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 Domač segedinar, kila mesa, kila neopranega kislega zela, začimbe pa mal moke na konc..to je hrana za taprave dece...ne pa tisto kozlanje, k ga eni lepte tle gor. Kawasaki_rider, Grut, kaizer in 6 others 4 1 3 1
Spasku Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 10 minutes ago, Buschi said: Domač segedinar, kila mesa, kila neopranega kislega zela, začimbe pa mal moke na konc..to je hrana za taprave dece...ne pa tisto kozlanje, k ga eni lepte tle gor. Se da ta 2 kila poslat po posti Slovenije po povzetju da se ne pokvari mislim resno.Moja mama je to znala pripravit njam njam.? Erikcslo 1
Erikcslo Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 Kako je že Željko Pervan rekel, bilo je na neki HR oddaji (ne nejdem na YT) - ga gostiteljica vpraša kako se hrani, on pa "v slavoniji samo svinjsko meso" nato ga spet vpraša "kaj pa dieta" on pa "tudi toimamo, ko smo na dieti samo odojka"! RobiRoberto in Spasku 1 1
Akito Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 pred 2 urami, Spasku pravi: Se da ta 2 kila poslat po posti Slovenije po povzetju da se ne pokvari mislim resno.Moja mama je to znala pripravit njam njam.? Segedin z lahkoto skuhaš sam ...ni nobena znanost ??... Erikcslo in Spasku 1 1
vandrovec Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 pred 17 minutami, Akito pravi: Segedin z lahkoto skuhaš sam ...ni nobena znanost ??... Kako ni znanost...niti sanja se mi ne kaj in kako Erikcslo in Spasku 2
Akito Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 pred 13 minutami, vandrovec pravi: Kako ni znanost...niti sanja se mi ne kaj in kako V vsaki domači kuharici ( knjigi) je recept ? Spasku, Alla, Erikcslo in 1 other 2 2
vandrovec Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 pred 19 minutami, Akito pravi: V vsaki domači kuharici ( knjigi) je recept ? ...če niti sestavin ne poznam, še manj orodja...kaj pomaga recept? Spasku in Erikcslo 2
Akito Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 (popravljeno) pred 5 minutami, vandrovec pravi: ...če niti sestavin ne poznam, še manj orodja...kaj pomaga recept? ???...zakaj pa so recepti pol? ( sestavine so glavni del recepta ) Popravljeno Oktober 21, 2021. Popravil Akito Erikcslo 1
vandrovec Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 pred 5 minutami, Akito pravi: ???...zakaj pa so recepti pol? za kuharje, po moje...še tisto kar znam pripravit ni okusno. Spasku in Akito 1 1
Buschi Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 pred 2 urami, Akito pravi: V vsaki domači kuharici ( knjigi) je recept ? Težava teh receptov, ali segedina, ki ga ješ v oštariji: -prevladuje zelje -zelje je oprano, se pravi, ni kislo -vse je vodeno tle pa je na koncu dodana moka, ki vse zgosti in omaka ostane na zelju. Akito 1
Akito Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 (popravljeno) pred 12 minutami, Buschi pravi: Težava teh receptov, ali segedina, ki ga ješ v oštariji: -prevladuje zelje -zelje je oprano, se pravi, ni kislo -vse je vodeno tle pa je na koncu dodana moka, ki vse zgosti in omaka ostane na zelju. ...v gostilnah segedina ne jem...zame ga je najboljše skuhala stara mama in po njenem receptu ga kuham tudi jaz ...najraje iz kislega zelja, ki ga naredim sama ...iz celih glav, ki jih sproti narežem ...pri tistem drobno naribanem dobim čudne asociacije ?...in ja imaš prav; bognedaj, da se zelje opere pred kuhanjem ... Popravljeno Oktober 21, 2021. Popravil Akito Spasku, nejc74 in Bmflar 2 1
Kaldu Objavljeno Oktober 22, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2021 pred 16 urami, Buschi pravi: Domač segedinar, kila mesa, kila neopranega kislega zela, začimbe pa mal moke na konc..to je hrana za taprave dece...ne pa tisto kozlanje, k ga eni lepte tle gor. Verjamem, da zate ni problem pospraviti kaj hitro to količino?, ampak samo nasvet za daljše hranjenje hrane na žlico; namesto moke dodaj fino pretlačen kuhan krompir za zgostitev. Namreč, hrana, ki je zagoščena z moko, le-ta povzroči plesen ali vrenje jedi. nejc74, Spasku, Zivnorc in 2 others 1 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se