mladench Objavljeno November 4, 2021 Deli Objavljeno November 4, 2021 (popravljeno) Planinski dom na Kofcah (1488 m) se nahaja na planini Kofce, na južnem pobočju Košute in je znan po dobri tradicionalni kulinariki. Štruklji na Kofcah so najbolj znana specialiteta po celi Sloveniji. V kolikor se odpravljate na Planino ali pa na katerega izmed vrhov grebena Košute, vam vsekakor priporočamo postanek in degustacijo domačih štrukljev. Izbirate lahko med najrazličnejšimi okusi, od tradicionalnih do modernih, sladkih ali slanih. Na voljo imajo sirove, čokoladne in borovničeve štruklje, ajdove štruklje z orehi, štruklje s temno čokolado in malino, čokoladne štruklje z banano in še in še – odvisno od dnevne ponudbe. Lahko pa se odločite kar za tris Kofce, ki je sestavljen iz sirovega, čokoladnega in borvničevega štruklja. Vaše brbončice zagotovo ne bodo ostale ravnodušne. Luštn hrib nad Tržičem (Podljubelom), kjer v planinskem domu že 20 let strežejo ene najboljših štrukljev. Par let nazaj pa se je biznis preselil tudi v Ljubljano... Kofce, planina pod Košuto, ki svoj glavni kulinarični adut ponuja tudi na ljubljanski tržnici #foto - siol.net Štruklji iz Planinskega doma na Kofcah odslej tudi v prestolnici | Dnevnik Dom na Kofcah (hribi.net) Čokoladni WTF!!! ajd borovničevi so tud dobri, pa klasični, pa orehovi maaaaa vsi so odlični Popravljeno November 4, 2021. Popravil mladench Dark, izibajker, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno November 4, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2021 Sad jih vidiš, sad jih ne vidiš ? Mavti, Akito, Grut in 9 others 6 1 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno November 5, 2021 Deli Objavljeno November 5, 2021 GoBobi, Grut, RobiRoberto in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno November 5, 2021 Deli Objavljeno November 5, 2021 pred 21 urami, Bmflar pravi: Sad jih vidiš, sad jih ne vidiš ? ka te to je ... Bmflar in maxxa 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 5, 2021 Deli Objavljeno November 5, 2021 pred eno uro, Grut pravi: ka te to je ... Ribe, 4 komadi ? ... so ble Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno November 5, 2021 Deli Objavljeno November 5, 2021 ena riba še je?? Spasku, Dark, nejc74 in 5 others 2 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno November 5, 2021 Deli Objavljeno November 5, 2021 pred 2 urami, Grut pravi: ka te to je ... Mačja hrana... Zok in Grut 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 6, 2021 Deli Objavljeno November 6, 2021 Pasja radost ?? IMG_4082.MP4 Akito, Scarabeo 500, Mavti in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno November 6, 2021 Deli Objavljeno November 6, 2021 Nova runda čebulnega kruha: Alla, Dark, Scarabeo 500 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno November 7, 2021 Deli Objavljeno November 7, 2021 Dark, Alla, Mavti in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno November 7, 2021 Deli Objavljeno November 7, 2021 Nekaj se kuha Akito, ligenjček, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno November 7, 2021 Deli Objavljeno November 7, 2021 Mavti, Bmflar, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno November 7, 2021 Deli Objavljeno November 7, 2021 Sladico sem pozabil...baje se temu reče Joški: ligenjček, Bmflar, Dark in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno November 9, 2021 Deli Objavljeno November 9, 2021 STARI RECEPTI ISTRANOV ZA DOBRO PREBAVO PIJEMO BIRO (PIVO), ZA BOLJŠI APETIT TRAPO (TROPINOVEC), PRI VISOKEM PRITISKU MALVAZIJO, PRI NIZKEM PRITISKU REFOŠK; KO SMO PREHLAJENI PA PIJEMO BRINJEVEC... NEKOČ SMO SE VPRAŠALI ? "KDAJ SMO MI ISTRIJANI PILI VODO!" "TAKO TEŽKO PA NISMO NIKOLI BILI BOLANI !!!!" Kaldu, Ninč., Dark in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno November 9, 2021 Deli Objavljeno November 9, 2021 Ob 5. 11. 2021 ob 17:19, Grut pravi: ka te to je ... dva romba pa dva kovača ? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 11, 2021 Deli Objavljeno November 11, 2021 MARE 65, Alla, Erikcslo in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno November 11, 2021 Deli Objavljeno November 11, 2021 pred 4 urami, Bmflar pravi: pa ni tko redka Bmflar, RobiRoberto, Akito in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno November 12, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno November 12, 2021 Treniram, da si pečko prislužim... YouCut_20211111_151839576.mp4 SAR-Solo Adventure rider, Scarabeo 500, VS800 in 12 others 11 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 12, 2021 Deli Objavljeno November 12, 2021 Drži se raje motorja! Tistega bolje obvladaš ?????? mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 12, 2021 Deli Objavljeno November 12, 2021 Priporočilo! Ko imaš že vzhajano testo oblikuj kepe v velikosti za eno pico. Pomokaj, zavij v foljo ter daj počivati v hladilnik za dve- tri ure. Takrat boš lahko lepše oblikoval tanek rob in testo bo tudi bolj voljno za oblikovanje. mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno November 12, 2021 Deli Objavljeno November 12, 2021 (popravljeno) Ma ne me j*bat Ceu življenje jem pico brez roba, raztegneno z valrjm in s kilo sira gor, tanajbl mastnga... Zdj pa d*kam to napoletana style doma v pečic pod 300°C in k mi končno rata nek približk je prvi reply kako narest klasiko ? pa kva je zdj to?! Kva se svet hit vrti ? I'll never catch this world ?♂️ Popravljeno November 12, 2021. Popravil mladench ligenjček, Mavti, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 13, 2021 Deli Objavljeno November 13, 2021 Rob boš še vedno imel točno takega, kot boš hotel. Le testo se ti lepše vleče in lažje oblikuje zato lažje narediš rob po svojih željah. Tudi valjarja potem ne potrebuješ več, saj se testo lepše razvleče in naj se valjar naj ne bi uporabljal, ker je potem zbito testo. Samo rahlo razvleče. OK. Samo debatiramo? mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno November 13, 2021 Deli Objavljeno November 13, 2021 Poolish 20h v hladilniku, bulk 20h hladilnik, hlebčki 2h sobna. Teli bojo pa še 24h hladilnik... Čisto za test, ker sem malo viška naredil... Ampak mislim, da bojo preveč vzhajani Bmflar, ligenjček, Frenk 67 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 13, 2021 Deli Objavljeno November 13, 2021 Ne bodo. Ti samo lepo na pomokani površini razvleči testo brez, da tlačiš ter valjaš. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno November 13, 2021 Deli Objavljeno November 13, 2021 Chilly con carne iz carolina reaper-jev ? pa iz bikeca ☺️??️? DAMI34, Akito, Dark in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se