Brihta Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Katera :hmm: ... krompir v pečici z ribo :? Jota+riz.
_THUNDER_ Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 jaz pa palačinke z marmelado pa kisle kumarce...
Zdrawc Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 jaz pa palačinke z marmelado pa kisle kumarce... :eek:
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) Jota+riz. Glej čisto iz vidika ločevanja živil: Riž in krompir spadata pod škrobni živili ... torej je čisto vseeno ali daš v joto krompir ali riž ... pa čeprav se sliši totalno čudno ... še vsak ki je probal tovrstno joto je bil navdušen .) je pa res, da se iz čisto gurmanskega vidika lahko zgražaš kot sem se jaz nad tenstanim krompirjem in ribo ... pa tudi gurmanskih pravil ni ... so jih postavili neki hohštaplerji, ker niso imeli kaj drugega delat in če bi ravno takrat, ko so to postavljali jedli pašto in kruh, bi rekli, da to paše skupaj .) Ponavadi, ko ljudje vidijo moje sestavine pred kuho na pultu, se zgražajo, na koncu vse pojejo (vprašaj Allo .) BTW najboljši namaz za palačinke je kakršnakoli marmelada zmešana s kislo smetano :grim Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil Vale
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Vale a imas doma pecico ali plavz? 500??? Drugace pa tenstanc najbolje pripravis iz riza :kva2: Pa dobertek .)
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Vale a imas doma pecico ali plavz? 500??? Drugace pa tenstanc najbolje pripravis iz riza :kva2: Pa dobertek .) Prosim fire na Koroškem se dela jed pod imenom Granidirmrš: Stenstaš krompir, dodaš kuhane makarone in na kocke narezano govedino ter vse skupaj zmešaš in poješ ... :D Tenstanc se pa najboljše pripravi iz ohlajenega krompirja, da ni pocast in v tem je vsa poanta dobrega tenstanega krompirja ...
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Draga Vale! Grenadirmars je avstrijska jed in vsebuje govedino in testenine, v casih ko mesa ni bilo v izobilju so pac meso zamenjali s krompirjem od takrat je tudi krompirjev golaz. Ne dvomim v tvoje kulinarucne spretnosti!!! :) P.S. A ti pec res dela do 500?
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Draga Vale! Grenadirmars je avstrijska jed in vsebuje govedino in testenine, v casih ko mesa ni bilo v izobilju so pac meso zamenjali s krompirjem od takrat je tudi krompirjev golaz. Ne dvomim v tvoje kulinarucne spretnosti!!! :) P.S. A ti pec res dela do 500? Mikrovalovka dela na 150, 350, 500 in 700 :grim :P
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Oh pardon. :slap: Ampak ves kaj... krompir iz mikrovalovke :angry:
Brihta Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Tale Vale je pa za ozent :blush:
Fire Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Tale Vale je pa za ozent :blush: Ja mas prav ampak to ze sama ve.
Vale Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Oh pardon. :slap: Ampak ves kaj... krompir iz mikrovalovke :angry: Js te bom nasekala boš vidu fire :fight1: preberi še enkrat po vrsti kako se naredi ekspres krompir iz pečice :angry2: presnet dedc šlampast ... Britha ne žel si hudiča v bajto :grrr
stuhec Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 dober da ste me spomnili na kosilo .)
moto rider Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Župa iz narezanega korenjčka, kolerabe, cvetače, repe itd... Okusna je! Po drugi strani pa zanič. Zdrava pa kot sto hudičev!
king Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 ..danes za kosilo svaljke mal popečeve, pa golaž :OK:
Ni3ous Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Šef prnesu narezano salamo iz hofera, sir na kocke načopan, pa že narezan krh iz maxija, pa deci cvička čez za prebavo, Pa tko fajn je dišala mešanica suhega mesa pa vina.... njam jami in my tami
Thundercat Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 sorry ampak to je pa skor tako kot bi jedel ciplje in kislo zelje.... kislo zelje + riba preberi: Ginette Mathiot, Znam Kuhati, 1975 in Marija Ilc, sestra Vandelina, Kuharica Sestre Vandeline, 1994 Za širjenje gurmanskega znanja.... .)
krava Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 :closedeyes: jaz bi bel kruh!!! :xx: :xx: :xx:
Zdrawc Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 :closedeyes: jaz bi bel kruh!!! :xx: :xx: :xx: :grrr ne bo šlo, krave jeste travo, mar ne :?
krava Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 :grim Ko pa je gospodar pjen, pa zna kaj njam njam v jasle prletet. Samo meni ni okusno. :unsure:
jose Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 danes bodo pohana jetrca, pire krumpir, solata :)
dr.looney Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 konec je z veveričjo hrano :naughty: .....apetit se mi vrača..danes bom pojedla veliko porcijo jajčnih testenin po vrtnarsko + torta..njam njam :OK: :OK: dr.looney :devil:
Vale Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 kislo zelje + riba preberi: Ginette Mathiot, Znam Kuhati, 1975 in Marija Ilc, sestra Vandelina, Kuharica Sestre Vandeline, 1994 Za širjenje gurmanskega znanja.... .) Še en dokaz, da ne bereš mojih postov ... ccc TC ccc :rolleyes:
Nagaya Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 danes še nič..živim na zalogah včerajšnjega čipsa in "vegi-čevapov" :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se