Pervy Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 lačen :cry: včeraj so me zmotli in sem moral na pivo pa so mi vmes trgovine zaprli in je hladilnik še prazen :slap:
klimbra Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 In kaj naj danes Klimbra kuha :? :? :? :? :? :? :? :? :slap: Goveji golaž.....pa polento :OK: :OK:
Jurij Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 pikanten prebranac in domače pohorske pečenice :OK: se meni zdi ali je nekam vetrovno danes :blush: :yea1: fržou je že kuhan, prekajena svinska krača tud, čebulca se reže, še skp zmetat, zajetno začiniti s čilijem (+ostalo), spečt, pojest ene 2-3 porcije, pol pa sam na frišn luft (za 3dni)... :kva2:
Pervy Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 :yea1: fržou je že kuhan, prekajena svinska krača tud, čebulca se reže, še skp zmetat, zajetno začiniti s čilijem (+ostalo), spečt, pojest ene 2-3 porcije, pol pa sam na frišn luft (za 3dni)... :kva2: danes me čaka nekaj ur vožnje v avtu in izbira ali prehlad zaradi odprtega okna ali omotičnost in slabše zaznavanje dogajanja v prometu :slap: bom na bolonese testeninah danes :whistle:
jose Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 vampi uspeli :) edino malce sem jih presolil...bo drugič bolje :blush:
Nagaya Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 kitket dvakrat :010 weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee brez zelja even <_<
Thundercat Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 lazanja, s fetaki in gorganzolo sirom..... :OK:
Vale Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 (popravljeno) Jutri za izbrane goste (saj je jutri sobota :hmm: .) : - gratinirane testeninske školjke v skorjici pršuta - rösti s šunko, sirom in čestnom - raklet z zelenjavo - poseben peteršiljev koktail :naughty: - viljamovka iz Kikinde - mekana iz Gradačca - pivo iz Ljubljane - medica iz Kočevja - podedovana čokolada iz Švice V nedeljo za tiste, ki bodo prespali: - jajčka na oko ala Vale :OK: Popravljeno Februar 2, 2006. Popravil Vale
Manu Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 - jajčka v oko ala Vale :OK: :eek: a si spet huda? :) Pravkar spekla kokosove kocke. No ja, zdaj je še kokosova planjava. Če bodo kocke, še ne vem. Imam slab nož pa premalo potrpljenja. :doze:
fifty Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Včerajšnja večerja: hruškica, lešnički, sirček, Sivi Pinot, diskretna črtica, melonce. Mljaska :OK: :blush: :wub: B)
Vale Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 :eek: a si spet huda? :) Pravkar spekla kokosove kocke. No ja, zdaj je še kokosova planjava. Če bodo kocke, še ne vem. Imam slab nož pa premalo potrpljenja. :doze: Ma nisem ti ja Manu, da bi jajca v oko metala :grrr ... jaz jajčka pečem, božam, rajcam, ližem ... nikoli pa ne ravnam z njimi grobo, kaj šele, da bi jih v oko metala :grrr :P
Manu Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 jaz jajčka pečem, božam, rajcam, ližem ... A v tem zaporedju? :kva2: Al jih na koncu spečeš? :hmm: Še en njam njam (eksluzivno, da naju ne zbrišejo :P ) : en njuhec majarona
krava Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Včerajšnja večerja: hruškica, lešnički, sirček, Sivi Pinot, diskretna črtica, melonce. Mljaska :OK: :blush: :wub: B) :hmm: :kva1:
fifty Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 :grrr Krava, "diskretna črtica" je nakaj za polizat in ne posnifat . .) :whistle: O:-) B)
Jurij Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Jutri za izbrane goste (saj je jutri sobota :hmm: .) : - gratinirane testeninske školjke v skorjici pršuta - rösti s šunko, sirom in čestnom - raklet z zelenjavo - poseben peteršiljev koktail :naughty: - viljamovka iz Kikinde - mekana iz Gradačca - pivo iz Ljubljane - medica iz Kočevja - podedovana čokolada iz Švice V nedeljo za tiste, ki bodo prespali: - jajčka na oko ala Vale :OK: vse mi odgovarja, potrjujem prisotnost... :naughty: da bom lažje zdržal do ned.. sobote pa zdele en kitkat z avtomatneskafekapučino2xcukr
Jurij Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 ....pa zdele en kitkat z avtomatneskafekapučino2xcukr 10min kasneje....kitkat na mizi, kava na moji jopci.... :OK: (sarkastično-kaj pa nej -jokam?) benti štoraste sodelavce... grem po novo kavo...
Vale Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Župa s knoli in esihfjalš z govedino iz župe :OK:
Ganges Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Pečena rebra, zraven reber pečen krombir, solata :P
moto rider Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 (popravljeno) Domača klobasa & bel kruh pod šipo. Prekleta baba...! Popravljeno Februar 2, 2006. Popravil fičo
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 :grrr Krava, "diskretna črtica" je nakaj za polizat in ne posnifat . .) :whistle: O:-) B) Aaaaaaaaa aha... B) :grim :OK: ...ampak fifty, tisto se ne jé in potemtakem ne spada v tole temo (okej, čeprav v angleščini se reče "to eat p**sy" :hmm: ). Okej, priznam, spada v njam njam. :grim Pa dober tek. :grim
bubamara Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 danes pa losos v gorgozolini omakci :) s prilogami ....mnajmiiiiiiiiiii
Brihta Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 danes pa losos v gorgozolini omakci :) s prilogami ....mnajmiiiiiiiiiii Jst sem seveda vabljen :grim A prinesem belo ali rdece vino :?
bubamara Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Jst sem seveda vabljen :grim A prinesem belo ali rdece vino :? prines kr pivo .... :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se