motobaby Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 prines kr pivo .... :grim :nono: to pa ne paše skupaj Buba :grrr
bubamara Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 :nono: to pa ne paše skupaj Buba :grrr paše tist, kar men paše ;)
Manu Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Aaaaaaaaa aha... B) :grim :OK: ...ampak fifty, tisto se ne jé in potemtakem ne spada v tole temo (okej, čeprav v angleščini se reče "to eat p**sy" :hmm: ). Okej, priznam, spada v njam njam. :grim Pa dober tek. :grim Ful si dober po srcu, Pir, ker si opazil in razvozlal, pa otroku naredil veselje :P :D p.s. Moj njam njam : lazanja, domaća motovilec od ta prjaznga prodajalca na tržnici en kozarec kislce iz Prekmurja, za katero se moram delat da je :OK: in da mi ful pomaga za kri in še za kaj :grrr :grim :grrr :grim
Jurij Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 :nono: to pa ne paše skupaj Buba :grrr k pivu vse paše... .) kaj bom pa zraven piva danes, pa še ne vem. grem glavo v hladilnik porint...
fifty Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Pir - na zdravje pirrulza, ker mi je naredu veselje. :OK: :whistle:
motobaby Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 k pivu vse paše... .) kaj bom pa zraven piva danes, pa še ne vem. grem glavo v hladilnik porint... K ribam paše belo vino; razen k tistim, ki se pečejo poleti na žaru, tiste ponavadi tudi jaz zalijem s pivom.
Špilferderber Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 K ribam paše belo vino; razen k tistim, ki se pečejo poleti na žaru, tiste ponavadi tudi jaz zalijem s pivom. k ribam paše predvsem pravi ambient (senca borovca s pogledom na morje)
Thundercat Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 danes postrvi + tenstan krompir + solata :)
klimbra Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 K ribam paše belo vino; razen k tistim, ki se pečejo poleti na žaru, tiste ponavadi tudi jaz zalijem s pivom. A boš kej povabla........take mam jest tut ZELOOO rad :OK:
fifty Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Čist zares: enga mešanga od Kratochwila pr Kratockhwilu za pirrulza. :beer1: :010
Furioso Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Dunajski, pomfri, priloga, solata... :P
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) Dunajski, pomfri, priloga, solata... :P AAAAAAAH :o :o :kva2: če tiste tri pikice ( "...") na koncu pomenijo pir, pa sploh :worship: :worship: :worship: Čist zares: enga mešanga od Kratochwila pr Kratockhwilu za pirrulza. :beer1: :010 o ti dobri, dobri mož. :worship: :worship: Nekega lepega sončnega dne boš lahko v kratochwillu od kratochwilla ob pirrulzu naročil pirrulzu enga ali dva nemešana. :yes: :yes: Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil pirrulz
Pervy Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 so mi hteli podtaknit pečene jetrce v omaki z pirejem, saj ni slabo samo jetrce so bolj nadomestek za meso in po protestu bom dobil šnicle v omaki z pirejem :OK: ja ja treba je bit včasih strog in ne popuščat :blush: pol pa itak na kaki pir :beer1:
Jurij Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 ravnokar na šihtu kitkat in kava.. tokrat brez štorastih sodelavcev in predpustnega okraševanja oblačil... :OK:
Lowrenc Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 (popravljeno) Tole sm pa JEST pred pou ure izumu :OK: Za enga takga deca, kt sm jst rabiš: -ponu za jajca pečt -2 kurja jajca -1/2 srednje velike čebule -2 žlice olja -žlica zaseke -hrenovka -kocka sira 5x2x2cm -ščepec soli Najprej daš kuhat hrenovko, med tem pa narežeš čebulo na tanke listke in sir na drobne kockice. Ko je hrenovka pečena daš v ponev za jajca pečt dve žlici olja in žlico zaseke pa vso narezano čebulo. Med tem, ko pražiš čebulo pa hrenovko narežeš na koleščke, ki naj bodo čimtanjši ampak ne si prstov porezat!! Ko imamo narezano hrenovko na koleščke pa vse skupaj dodamo med čebulo in zaseko v ponev za jajca pečt. Čebulo pražimo na majhnem ognju toliko časa, da porumeni, zaseka pa se seveda lepo raztopi. Vse skupaj s hrenovko lepo mešamo in pazimo, da se ne prismodi. Ko je čebula enkrat že dovolj rumena pa dodamo še tiste kockice sira in počakamo, da se med mešanjem stopijo. Dodamo še dva jajca-vse skupaj lepo zaešamo in počakamo, da jajc zakrkne! Solimo in popramo po želji... Dober tek :naughty: Popravljeno Februar 3, 2006. Popravil Lowrenc
jeykob Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 dons sm pa zmaznu ene makarone bolonjez pa redkuco zravn :smoke:
Jurij Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Tole sm pa JEST pred pou ure izumu :OK: Za enga takga deca, kt sm jst rabiš: -ponu za jajca pečt -2 kurja jajca -1/2 srednje velike čebule -2 žlice olja -žlica zaseke -hrenovka -kocka sira 5x2x2cm -ščepec soli Dober tek :naughty: noro, res.. tud sam mam nek podoben recept (ki ga po vsakokratnem navdihu spreminjam). edina nevarnost je stranski učinek dolgotrajnega uživanja tega recepta - po ene 15 letih: telesna višina skoraj 2m, teža 110kg. drgač pa zdele za večerjo ajmoht (aka ajnfoht) in skutina sladica :D
jose Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 župa, kruhovi cmoki, pečenka v omaki, solata :)
ton Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Puranji zrezek na žaru s sirom in šunko, ocvrtki, mešana solatka. Aja pred tem pa gobova juhica. :OK:
Unknown Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Vsak dan 1/2 litra beljaka :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se