Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Ti, Vale, a v sredo kaj mesnatega kuhaš? :rolleyes: Alla B) Vale bolj kot ne kuha med tednom solate, ker ni časa za kaj drugega (beri: delam ponavadi do 17.00 in potem med 19.00 in 22.00), tako da mesnate zadeve samo med vikendom :grim
klimbra Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 testni zajček pravi .... Vale je ena tanarbulših kuharc :grim :grim :004 Bi bilo lepo.....če bi tvojo trditev ob kakšni prložnosti........dokazala še meni....... :(
Alla Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Vale bolj kot ne kuha med tednom solate, ker ni časa za kaj drugega (beri: delam ponavadi do 17.00 in potem med 19.00 in 22.00), tako da mesnate zadeve samo med vikendom :grim Predraga kuharica Vale. V sredo boš imela čas kaj bolj konkretnega skuhat, ker je praznik in ti ne bo treba v službo. Torej.....ali kuhaš kaj mesnatega? :rolleyes: Alla O:-)
klimbra Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Predraga kuharica Vale. V sredo boš imela čas kaj bolj konkretnega skuhat, ker je praznik in ti ne bo treba v službo. Torej.....ali kuhaš kaj mesnatega? :rolleyes: Alla O:-) Le kaj bi brez tebe......jaz bi tut na šiht letu....... :slap: :slap: :slap:
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Predraga kuharica Vale. V sredo boš imela čas kaj bolj konkretnega skuhat, ker je praznik in ti ne bo treba v službo. Torej.....ali kuhaš kaj mesnatega? :rolleyes: Alla O:-) Ne, ker sem na obisku pri razbojnikih in mi bodo oni kuhali :grim
Alla Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Dajva raje na morje letet, pa preverit če Vale res dobro kuha! ;) P.S. Eh...nč ne bo....:(
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Bi bilo lepo.....če bi tvojo trditev ob kakšni prložnosti........dokazala še meni....... :( Tebi je brezveze kaj dokazovat, ker itaq vse veš :devil:
klimbra Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Dajva raje na morje letet, pa preverit če Vale res dobro kuha! ;) V bistvu.....če malenkost premislim..... :hmm: :hmm: :hmm: ......to sploh ni slaba ideja.......pravzaprev......je naravnost čudovita!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 V bistvu.....če malenkost premislim..... :hmm: :hmm: :hmm: ......to sploh ni slaba ideja.......pravzaprev......je naravnost čudovita!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Lahko, samo en problem je ... v sredo me ni na morju :winkiss:
Manu Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Domača juha s korenčkovimi rezanci. :) Kolerabica, por, korenček.... na maslu... :) Piščančji file na žaru. :) Zdravooooooooo, bi rekel Klimbra. :)
klimbra Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Lahko, samo en problem je ... v sredo me ni na morju :winkiss: Velik problem...........sej mamo avto.....pridem na katerikoli naslov............sam kej dobrga za v želodček rabimo..............predvidevam, da nisem osamljen v teh mislih!!!!! .) .) .)
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 (popravljeno) Velik problem...........sej mamo avto.....pridem na katerikoli naslov............sam kej dobrga za v želodček rabimo..............predvidevam, da nisem osamljen v teh mislih!!!!! .) .) .) Ok, pridita do razbojnikov :P Ali bomo stacionirani na Markovcu, ali v Vrsarju ali pa v Umagu ... odvisno kam nas bo odneslo :grim BTW danes bom jedla marinirane perutničke z arašidi :D Popravljeno Februar 6, 2006. Popravil Vale
jose Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 BTW danes bom jedla marinirane perutničke z arašidi :D ok zdaj pa nehaj, ker se mi že redno sline cedijo :D :P
Zdrawc Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 ajdovi žganci (rahlo zabeljeni), ajmahc :rolleyes:
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 (popravljeno) ok zdaj pa nehaj, ker se mi že redno sline cedijo :D :P Kupiš perutničke OMAKA: - žlica zenfa, žlica sojine omake, stisnjen strok česna, ščepec mediteranske soli, ščepec mešanice poprov, ščepec vegete, ščepec mletega ingverja, ščešec mlete kukurume, ščepec mletega pimeta => fajn zmešaš in namažeš perutničke (pustiš v hladilniku najmanj 2 uri, najboljše čez noč) - segreješ olje, vržeš vanj perutničke in na hitro spečeš Zraven paše hrenova omaka: - naribaš hren, ga vržeše v 1,5 dcl kisle smetane, ki si ji dodal 0,5 dcl kislega mleka, posoliš, poporaš, lahko dodaš še naribano trdo kuhano jajce in zmešaš Zdaj pa na delo in mir .) U hudiča pozabla ... v omako daš še malo pest nasekljanih arašidov ... sorry :slap: Popravljeno Februar 6, 2006. Popravil Vale
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Kupiš perutničke blabla bla bla blllllla U hudiča pozabla ... v omako daš še malo pest nasekljanih arašidov ... sorry :slap: + Tabasco. :grim :OK: :grim
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 + Tabasco. :grim :OK: :grim :grrr jaz dam kar vložene čilije ... domače :grim
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 :grrr jaz dam kar vložene čilije ... domače :grim Uhaha. Bjutiful. :yea2: a narediva trade - jaz tebi šnopc, ti meni en tegl čilijev? :grim
Alla Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Saj jih je čisto enostavno vložit. Vzameš ekstra deviško hladno prešano olivno olje, ga naliješ v malo flaško in potem daš notri posušen čili. Nekaj čilijev malo zdrobiš, da olje hitreje rata "šarf", zapreš vse skupaj in počakaš. Fantastično za marinado zrezkov. :OK:
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Uhaha. Bjutiful. :yea2: a narediva trade - jaz tebi šnopc, ti meni en tegl čilijev? :grim :grrr tega ne menjam za šnops ... šnopca imam polno, domačega, ga delam sama ... meloninega :D ... boš mogu kaj drugega ponudit :)
Nagaya Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 s Kožuhom sva si razdelili en veeelik krožnik šmorna... :blush: je*eš meso :whistle:
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Saj jih je čisto enostavno vložit. Vzameš ekstra deviško hladno prešano olivno olje, ga naliješ v malo flaško in potem daš notri posušen čili. Nekaj čilijev malo zdrobiš, da olje hitreje rata "šarf", zapreš vse skupaj in počakaš. Fantastično za marinado zrezkov. :OK: Okej okej s tabo tudi trejdam. Hočeš ti tudi šnopc? :)
Pravokotar Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Kuhan riwc 7.30 prihlamudraš na tlako 8.00 dežurni bumbar izumi težavo 8.05 rešiš težavo ... 9.00 dežurni bumbar izumi novo težavo 9.10 rešiš novo težavo ... 10.00 dežurni bumbar izumi najnovejšo težavo 10.30 ugotoviš, da je dežurni bumbar ipaq v boljši formi kot ti 10.35 začneš kuhat riwc ... 10.40 - 15.59 dežurni bumbar dodaja začimbe ... 16.00 odhlamudraš s tlake, s kuhanim riwcom in vsega sit :doze: (burp)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se