Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ti, Vale, a v sredo kaj mesnatega kuhaš? :rolleyes:

Alla B)

Vale bolj kot ne kuha med tednom solate, ker ni časa za kaj drugega (beri: delam ponavadi do 17.00 in potem med 19.00 in 22.00), tako da mesnate zadeve samo med vikendom :grim

Objavljeno

testni zajček pravi .... Vale je ena tanarbulših kuharc :grim :grim :004

Bi bilo lepo.....če bi tvojo trditev ob kakšni prložnosti........dokazala še meni....... :(

Objavljeno

Vale bolj kot ne kuha med tednom solate, ker ni časa za kaj drugega (beri: delam ponavadi do 17.00 in potem med 19.00 in 22.00), tako da mesnate zadeve samo med vikendom :grim

Predraga kuharica Vale. V sredo boš imela čas kaj bolj konkretnega skuhat, ker je praznik in ti ne bo treba v službo.

Torej.....ali kuhaš kaj mesnatega? :rolleyes:

Alla O:-)

Objavljeno

Predraga kuharica Vale. V sredo boš imela čas kaj bolj konkretnega skuhat, ker je praznik in ti ne bo treba v službo.

Torej.....ali kuhaš kaj mesnatega? :rolleyes:

Alla O:-)

Le kaj bi brez tebe......jaz bi tut na šiht letu....... :slap: :slap: :slap:

Objavljeno

Predraga kuharica Vale. V sredo boš imela čas kaj bolj konkretnega skuhat, ker je praznik in ti ne bo treba v službo.

Torej.....ali kuhaš kaj mesnatega? :rolleyes:

Alla O:-)

Ne, ker sem na obisku pri razbojnikih in mi bodo oni kuhali :grim

Objavljeno

Dajva raje na morje letet, pa preverit če Vale res dobro kuha! ;)

P.S. Eh...nč ne bo....:(

Objavljeno

Bi bilo lepo.....če bi tvojo trditev ob kakšni prložnosti........dokazala še meni....... :(

Tebi je brezveze kaj dokazovat, ker itaq vse veš :devil:

Objavljeno

Dajva raje na morje letet, pa preverit če Vale res dobro kuha! ;)

V bistvu.....če malenkost premislim..... :hmm: :hmm: :hmm: ......to sploh ni slaba ideja.......pravzaprev......je naravnost čudovita!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

V bistvu.....če malenkost premislim..... :hmm: :hmm: :hmm: ......to sploh ni slaba ideja.......pravzaprev......je naravnost čudovita!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Lahko, samo en problem je ... v sredo me ni na morju :winkiss:

Objavljeno

Domača juha s korenčkovimi rezanci. :)

Kolerabica, por, korenček.... na maslu... :)

Piščančji file na žaru. :)

Zdravooooooooo, bi rekel Klimbra. :)

Objavljeno

Lahko, samo en problem je ... v sredo me ni na morju :winkiss:

Velik problem...........sej mamo avto.....pridem na katerikoli naslov............sam kej dobrga za v želodček rabimo..............predvidevam, da nisem osamljen v teh mislih!!!!!

.) .) .)

Objavljeno (popravljeno)

Velik problem...........sej mamo avto.....pridem na katerikoli naslov............sam kej dobrga za v želodček rabimo..............predvidevam, da nisem osamljen v teh mislih!!!!!

.) .) .)

Ok, pridita do razbojnikov :P

Ali bomo stacionirani na Markovcu, ali v Vrsarju ali pa v Umagu ... odvisno kam nas bo odneslo :grim

BTW danes bom jedla marinirane perutničke z arašidi :D

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

BTW danes bom jedla marinirane perutničke z arašidi :D

ok zdaj pa nehaj, ker se mi že redno sline cedijo :D :P

Objavljeno

ajdovi žganci (rahlo zabeljeni), ajmahc :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

ok zdaj pa nehaj, ker se mi že redno sline cedijo :D :P

Kupiš perutničke

OMAKA:

- žlica zenfa, žlica sojine omake, stisnjen strok česna, ščepec mediteranske soli, ščepec mešanice poprov, ščepec vegete, ščepec mletega ingverja, ščešec mlete kukurume, ščepec mletega pimeta => fajn zmešaš in namažeš perutničke (pustiš v hladilniku najmanj 2 uri, najboljše čez noč)

- segreješ olje, vržeš vanj perutničke in na hitro spečeš

Zraven paše hrenova omaka:

- naribaš hren, ga vržeše v 1,5 dcl kisle smetane, ki si ji dodal 0,5 dcl kislega mleka, posoliš, poporaš, lahko dodaš še naribano trdo kuhano jajce in zmešaš

Zdaj pa na delo in mir .)

U hudiča pozabla ... v omako daš še malo pest nasekljanih arašidov ... sorry :slap:

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

Kupiš perutničke

blabla bla bla blllllla

U hudiča pozabla ... v omako daš še malo pest nasekljanih arašidov ... sorry :slap:

+ Tabasco. :grim :OK: :grim

Objavljeno

+ Tabasco. :grim :OK: :grim

:grrr jaz dam kar vložene čilije ... domače :grim

Objavljeno

:grrr jaz dam kar vložene čilije ... domače :grim

Uhaha. Bjutiful. :yea2: a narediva trade - jaz tebi šnopc, ti meni en tegl čilijev? :grim

Objavljeno

Saj jih je čisto enostavno vložit. Vzameš ekstra deviško hladno prešano olivno olje, ga naliješ v malo flaško in potem daš notri posušen čili. Nekaj čilijev malo zdrobiš, da olje hitreje rata "šarf", zapreš vse skupaj in počakaš. Fantastično za marinado zrezkov. :OK:

Objavljeno

Uhaha. Bjutiful. :yea2: a narediva trade - jaz tebi šnopc, ti meni en tegl čilijev? :grim

:grrr tega ne menjam za šnops ... šnopca imam polno, domačega, ga delam sama ... meloninega :D ... boš mogu kaj drugega ponudit :)

Objavljeno

s Kožuhom sva si razdelili en veeelik krožnik šmorna... :blush:

je*eš meso :whistle:

Objavljeno

Saj jih je čisto enostavno vložit. Vzameš ekstra deviško hladno prešano olivno olje, ga naliješ v malo flaško in potem daš notri posušen čili. Nekaj čilijev malo zdrobiš, da olje hitreje rata "šarf", zapreš vse skupaj in počakaš. Fantastično za marinado zrezkov. :OK:

Okej okej s tabo tudi trejdam. Hočeš ti tudi šnopc? :)

Objavljeno

Kuhan riwc

7.30 prihlamudraš na tlako

8.00 dežurni bumbar izumi težavo

8.05 rešiš težavo

...

9.00 dežurni bumbar izumi novo težavo

9.10 rešiš novo težavo

...

10.00 dežurni bumbar izumi najnovejšo težavo

10.30 ugotoviš, da je dežurni bumbar ipaq v boljši formi kot ti

10.35 začneš kuhat riwc

...

10.40 - 15.59 dežurni bumbar dodaja začimbe

...

16.00 odhlamudraš s tlake, s kuhanim riwcom in vsega sit :doze: (burp)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!