pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 :grrr tega ne menjam za šnops ... šnopca imam polno, domačega, ga delam sama ... meloninega :D ... boš mogu kaj drugega ponudit :) gaddamit. :fredy: Drugega pa nič nimam. :hmm: razen če te morda absinth zanima. :) :grim
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 gaddamit. :fredy: Drugega pa nič nimam. :hmm: razen če te morda absinth zanima. :) :grim absinth sem poskusila lani na Češkem ... brezveze ... pol pa nič
Pervy Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 gaddamit. :fredy: Drugega pa nič nimam. :hmm: razen če te morda absinth zanima. :) :grim kaj svetovno znana ptujska "podgrajska klobasa"? .) take nimajo na obali :grim PS: za absinth pa veš kdo je kandidat, so zaloge pošle :whistle:
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 (popravljeno) absinth sem poskusila lani na Češkem ... brezveze ... pol pa nič tale je domač. odlično utrga. :grim aaaaaa že vem, lahko trejdam nek mix med celimi vloženimi paprikami in ajvarjem, ki ga super duper gut dela mumija od od moje mumije jebo.. :whistle: khm... kolega. :grim Popravljeno Februar 6, 2006. Popravil pirrulz
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 tale je domač. odlično utrga. :grim aaaaaa že vem, lahko trejdam nek mix med celimi vloženimi paprikami in ajvarjem, ki ga super duper gut dela mumija od od moje mumije jebo.. :whistle: khm... kolega. :grim Veš kaj, utrgana sem dovolj, ne rabim absitha :grrr Menjam za meso v tunki :grim kaj svetovno znana ptujska "podgrajska klobasa"? .) take nimajo na obali :grim PS: za absinth pa veš kdo je kandidat, so zaloge pošle :whistle: Pervicito ... si pozabu, da sem Korošica :hmm: Klobase na zalogi press :grim
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Veš kaj, utrgana sem dovolj, ne rabim absitha :grrr Menjam za meso v tunki :grim okej deal. dober trade, sem že mislil da bom moral švicat kaj, da bom te tvoje feferonćiće dobil. :grim :grrr :fredy: Drugač se pa danes nekaj pečenka obeta. rulz. B)
Alla Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Okej okej s tabo tudi trejdam. Hočeš ti tudi šnopc? :) Če maš kak dober domač šnicel na zalogi, takoj menjam! Al pa za kremenatle, pa za domače pečenice, al pa svinjske rebrce...... Alla B)
Pervy Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Pervicito ... si pozabu, da sem Korošica :hmm: Klobase na zalogi press :grim pa ne ptujska podgrajska klobasa, baje ravno korošicam tekne :devil: OK že bežim :whistle: samo sem tak lačen da morem skoz to temo čekirat pa šele čez 1 uro najprej lahko grem domov na ričet kar me niti ne navdaja z pretiranim veseljem čeprav je posebaj za mene rezerviran velik kos zelhanega mesa, da pretrpim ričet :glare:
klimbra Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Kooooooooooooooooooooook diši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blush:
Alla Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 PRIHAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kva2:
Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 pa ne ptujska podgrajska klobasa, baje ravno korošicam tekne :devil: S Ptujem nimam dobrih izkušenj ... enkrat me je ena nora Ptujčanka skoraj premlatla zaradi Primorca :wacko:
klimbra Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 PRIHAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kva2: Ich auhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 S Ptujem nimam dobrih izkušenj ... enkrat me je ena nora Ptujčanka skoraj premlatla zaradi Primorca :wacko: Jap babe res mamo neke divje. :fredy: Ampak so pa zato podgrajske klobase tolko boljše. :grim :lol: :devil:
Pervy Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 S Ptujem nimam dobrih izkušenj ... enkrat me je ena nora Ptujčanka skoraj premlatla zaradi Primorca :wacko: pusti ptujčanke, o kulinariki govorimo, sicer pa si z pirrulesom varna, zaradi njega te nobena ne bo tepla :devil: :lol1: :blush:
klimbra Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Ok, pridita do razbojnikov :P Ali bomo stacionirani na Markovcu, ali v Vrsarju ali pa v Umagu ... odvisno kam nas bo odneslo :grim BTW danes bom jedla marinirane perutničke z arašidi :D Sam v opozorilo............ne vabi preveč na glas!!!!!!!! Sej veš, da maš opravka z malce čudnim škratom .) .) .) .) :P
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Če maš kak dober domač šnicel na zalogi, takoj menjam! Al pa za kremenatle, pa za domače pečenice, al pa svinjske rebrce...... Alla B) tudi tukaj rečem : deal. :grim In za povrh vsega še vprašam: kaj za ena substanca so kremenatli? :hmm:
Brihta Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 Danes pa nekaj novega. Govej zrezek :)
Pervy Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 tudi tukaj rečem : deal. :grim In za povrh vsega še vprašam: kaj za ena substanca so kremenatli? :hmm: kremenatli so kot kotleti ampak manjši kot naših domačih pujsekov dar. :grim
pirrulz Objavljeno Februar 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 kremenatli so kot kotleti ampak manjši kot naših domačih pujsekov dar. :grim aha aha lepe danke velecenjeni kolega. :beer2: ampak če so manjši me ne zanimajo. Manjše ni dobro. :grrr
Fire Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 fanta&milka :blink: u trafiki se hranim :angry2:
Alla Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 OK, kremenatli so pri nas kotleti....pa po možnosti ne kotletov prinest zraven...daj raje kar v kosu. Pride papica dosti bolj sočna iz pečice, če se v kosu peče...:D Aja, da vam povem....mater Klimbra dobr kuha. Dans sem skor krožnik polizala, tko je blo slastno... :OK:
klimbra Objavljeno Februar 6, 2006 Opozori Objavljeno Februar 6, 2006 OK, kremenatli so pri nas kotleti....pa po možnosti ne kotletov prinest zraven...daj raje kar v kosu. Pride papica dosti bolj sočna iz pečice, če se v kosu peče...:D Aja, da vam povem....mater Klimbra dobr kuha. Dans sem skor krožnik polizala, tko je blo slastno... :OK: :blush: :blush: :blush: :blush: khmmmmm.....kreh,kreh.... :blush: :blush: :blush:
Sanda7 Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 danes pa kremenatlc pire krompir in solata še 1,30h pa njami
pirrulz Objavljeno Februar 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 (popravljeno) Chilli con carne prihaja na drugi tir, prvi peron. Fasten your seatbelts. No smoking. Live the bottle. :grim :yea2: Popravljeno Februar 7, 2006. Popravil pirrulz
jose Objavljeno Februar 7, 2006 Opozori Objavljeno Februar 7, 2006 picekov paprikaš, testenine, solata :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se