hrčo Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Ker se je popoldanska kavica malce zavlekla, nisem nič kuhala ..... mehiška rulz :OK:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 odlična pizza + pir s Petro ter večerne Petrine palačinke z Nutello in ... :whistle: :grim njamii :blush: :blush: ;)
gnoj Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 A si se hotel pohvaliti s palačinkami, al s Petro? :hmm:
pirrulz Objavljeno Februar 19, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 A si se hotel pohvaliti s palačinkami, al s Petro? :hmm: Po moje z Nutello B) P.s.: Mater sem lačn. :fredy: :glare:
Zdrawc Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 2x Postrv, skoraj po tržaško :D
Vale Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 Mati moja ... nekaj najbolj dobrega kar lahko človek pohrusta: DOMAČA KRVAVICA, KROMPIR, FIŽOL IN ZELJE Ne vem kam sem vse spravla, ampak bilo je ODLIČNO :grim
fifty Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 Petek, dan za metek; večerja! Rižota s čvrstimi rižki; z vsakim posebej sem se moral pogovoriti o smislu življenja, novih trendih pri oblikovanju frizur ter (vsaj z nekaterimi) o najnovejših izsledkih na področju varovanja človekovih pravic. Polivka s priokusom Indije - začinjena varianta. (Z)mešana solata. Leča in čičerika sta dostojno zastopali arabsko kuhinjo! Za pridih avtohtonosti je poskrbelo bučno olje. Pa nisem bil v prekmurju. O ne! (Di)a(go)nalno! Oljčno olje smo imeli namesto lubrikanta. Glede prisotnosti jajc nisem prepričan. Moja so bila zagotovo tam. Mislim pa, da jih nismo (po)jedli. Grem pogledat. :eek:
Furioso Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Pa bemti to temo! Človek misli, da ni lačen in je vse ok, potem pa jo zagleda... :angry: :angry: L A Č N!!!
era Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Graham špagheti, kuhan brokoli, kuhan korenčk, pečena pšančja prsa. Solata: radič s toplim krompirjem. Pa jagude.... za spremembo take z mal okusa po jagodah...
Sanda7 Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 pa kaj se nč ptičje gripe ne bojiš pečen piščanc :? grem zdej neki skuhat
pirrulz Objavljeno Februar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Mater sem lačn. :fredy:
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Zmazal dva orng talerja pasuljčeta, ko se je zadeva malce polegla pa maznil še en velik čokoladni puding :D
Kruse Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Tiramisu, šamšnite, Laokoum (ratluk) z in brez, kahve - vse skupaj zalito s flaso Skenderbega. Zdej grem pa za desert mulca dam pretolct, da mi nau treba zvecer na fitnes.
Thundercat Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 za kosilo piščanc + tenstan krompir + zelena solata.... za kosilo piščanc stare zaloge :D
Furioso Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Čimičange special, solata s koruzo, Corona... :OK: :whistle:
Pervy Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 najboljša stvar na obisku v munchenu (njam njam ne grem mimo munchena da se nebi ustavil v tej gostilni). cena sitniš - 5,10 eur, z pivom vred pod 10 eur :OK:
pirrulz Objavljeno Februar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 najboljša stvar na obisku v munchenu (njam njam ne grem mimo munchena da se nebi ustavil v tej gostilni). cena sitniš - 5,10 eur, z pivom vred pod 10 eur :OK: OOOOOOOO PIZDA! Pa kaj si ti ja nor. :eek: :OK: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Pervy to mi pa absoultno moraš koordinate dat za ta nebesa! :grim :grim :eek: :grim :OK:
motoristek Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Juhca, govedina, restan krompir in solata. :OK:
lowc__46 Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 isto kot PERVY sam mal manjše :grim
Brihta Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 stare zaloge :D Jst sem tut piško iz skrine dans jedu :D
Pervy Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 OOOOOOOO PIZDA! Pa kaj si ti ja nor. :eek: :OK: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Pervy to mi pa absoultno moraš koordinate dat za ta nebesa! :grim :grim :eek: :grim :OK: ko se prebiješ ven iz munchna in njegove obvoznice na AC proti salzburgu gledaš izhod "Aing", zaviješ dol in levo preko AC, po cca 5 km prideš v vas in na začetku vasi je nasproti trgovca z rabljenimi avti ena fina kmečka gostilna. parkiraš in že si tam. specialitete so "Riesen snitzel" (na sliki), pečena svinjska krača in še mnogo domačih dobrot po za nemčijo neverjetnih cenah. poleti imajo super vrt v senčki. skratka :OK: pa še čisto na poti je in ni treba delat ovinkov ali se vozit po munchnu. .) aja za dekleta in sladokusce premorejo tudi dosti sladic ampak jih še nisem probal ker se vedno z mesom nažiram do smrti :grim
Vale Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Pervy zdaj si me resnično prepričal, da imaš ogromen karakter ... kaj drugega bi pa pojedlo in prebavilo tako velik šnicl ... :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se