pirrulz Objavljeno Februar 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 (popravljeno) In nehi z govejo žup, prav :fight2: :fight1: Šur. Ofkors. Drugače tudi biti ne more. Sem namreč včeraj vso pojedel. Cvaj porcjonen. :grim Popravljeno Februar 23, 2006. Popravil pirrulz
Manu Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Popečeni piščanjčji fileji, s soljo in rožmarinom, zloženi v prekmurski lončen pekač, obloženi z rezinami pršuta in sira, zaliti s smetano, zapečeni v pečici... Kruhova rulada... Zelena solata z bučnim oljem in balzamičnim kisom... Kozarček domačega refoška za kri :wub: :blush:
klimbra Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Popolnoma brez ideje sem...........l pa tok len, da bi najraje videl.....kako se samo skuha..... Bentica.....zgleda, da je varianta...MIZICA POGRNI SE.....res samo v pravljicah :cry: :cry: :cry: :cry:
Alla Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Klimbra, ewo ti predloga: Spečeš palačinke..... Narediš mesno maso (faširano, začimbice, mal pelatkov, prepražiš) Nafilaš palačinke, zložiš v pekač, čez preliješ kislo smetano, k si ji vmešal en surov jajc in daš še malo v pečico, da se zadeva zapeče. Ponudiš s solato na način "Klimbra". :OK: Alla B)
klimbra Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Klimbra, ewo ti predloga: Spečeš palačinke..... Narediš mesno maso (faširano, začimbice, mal pelatkov, prepražiš) Nafilaš palačinke, zložiš v pekač, čez preliješ kislo smetano, k si ji vmešal en surov jajc in daš še malo v pečico, da se zadeva zapeče. Ponudiš s solato na način "Klimbra". :OK: Alla B) :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Alla Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 No, kaj zdaj...mi ne zaupaš, da je dobro? :blink: Moji starši so svojčas zelo cenili mojo kuho..... B)
pirrulz Objavljeno Februar 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Mater sem lačn. :glare:
klimbra Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 No, kaj zdaj...mi ne zaupaš, da je dobro? :blink: Moji starši so svojčas zelo cenili mojo kuho..... B) Noppppp.....sploh ne.........zamislil sem si.....: - koliko časa potrebujem za to - koliko časa..... - koliko časa....... Len k svina Ampak........že sliši se noro okusno......ni.......BOM naredil.......... Da bi jaz kdaj dvomil vate?????????????????????????????
Tedybear Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 - Pečen losos - kuhana mešana zelenjava - pira - soljata - en deci terana Zdej pa nazaj na hrbet, daljinca v roko pa gledat oddajo z naslovom; Naši turisti v Torinu in okolici Pirrluz-u Pira, ne pir :OK:
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Mater sem lačn. :glare: Neč več.... :grrr Divjačinski golaž (picantino) z peresniki... Njam, njam :blush:
Vale Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Ultra masten krompir, z napol pečenim kotletom in za vzorec ajvarja, povlečen iz kozarca s pinceto, da ga ne bi bilo slučajno preveč ... :SS Menza :SS
klimbra Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Ultra masten krompir, z napol pečenim kotletom in za vzorec ajvarja, povlečen iz kozarca s pinceto, da ga ne bi bilo slučajno preveč ... :SS Menza :SS Mačka......drži se domače hrane!!!!!!!! Al pa k men!!!! Eto...... Danes Bujta repa Pa dobr.....fejst pčen z obilico česna....Kremenatlc A se sliši vabljivo???????
Vale Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Mačka......drži se domače hrane!!!!!!!! Al pa k men!!!! Eto...... Danes Bujta repa Pa dobr.....fejst pčen z obilico česna....Kremenatlc A se sliši vabljivo??????? ČE SEM CEL DAN V SLUŽBI IN NIMAM CAJTA KUHAT, KAJ ŠELE K TEBI PRIDIT :cry: :cry: :cry:
Rude Boy Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Menza :SS ... pri koritu ! :P drugače pa danes meni fon Pirrulz - DKS ! B)
klimbra Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 ČE SEM CEL DAN V SLUŽBI IN NIMAM CAJTA KUHAT, KAJ ŠELE K TEBI PRIDIT :cry: :cry: :cry: Etooooo.......tut to sem doživu.....d me nadereš :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pervy Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 3,2,1 - krača!!!!!! spizdjot!!!!!!! :OK:
Nagaya Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 dva puta milkiuej minit...čokoladen se ve
pirrulz Objavljeno Februar 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 (popravljeno) Domača (kakopak) prežganka, pečen krompir, v svinjske šnicle zavita jajca (ne moja :grrr ). Bjutiful. :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno Februar 23, 2006. Popravil pirrulz
motobaby Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Kitajci - here we come :yea1: :kva2:
SiR Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 ... pri koritu ! :P drugače pa danes meni fon Pirrulz - DKS ! B) jutri pasulj kuhajo UK Subs.
stuhec Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 joj, pozabil bom pac sedaj sel :P
pirrulz Objavljeno Februar 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 drugače pa danes meni fon Pirrulz - DKS ! B) Luxuz. Buržuj. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se