motoristek Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Kruh namazan... zdaj pa še čajček :OK:
motoristek Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Kruh namazan... zdaj pa še čajček :OK: + Coldrex
pirrulz Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 + Coldrex Tastes like chiken? :hmm: :grim :grrr
Zdrawc Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Domač (iz krušne peči) kruh, jetrna pašteta (domača), čez pa dve šniti ementalerja.... Njam, njam :D
pirrulz Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Domač (iz krušne peči) kruh, jetrna pašteta (domača), čez pa dve šniti ementalerja.... Njam, njam :D Dbezdsdzs. :OK: Če bi gor frcnil še malo tabasca, bi zmagal. :grim
Vale Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Dbezdsdzs. :OK: Če bi gor frcnil še malo tabasca, bi zmagal. :grim In na drobno nasekljan česen :grim ... njami ...
Pravokotar Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 In na drobno nasekljan česen :grim ... Obilno odmerjena doza česna je učinkovito kontracepcijsko sredstvo :yes:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 (popravljeno) krof + krof + piškot + kokakola ma nemoj ...nič do nadaljnega.... :glare: Popravljeno Februar 24, 2006. Popravil Nagaya
Vale Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Obilno odmerjena doza česna je učinkovito kontracepcijsko sredstvo :yes: :P
Zdrawc Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 :slap: le kako, da se nisem že sam tega spomnil..... Poslepodne, za malco bom pa res še z česnom probal..... že vidim, da bo spet..Njam, najm Hvala vsem gurmanom in gurmankam :OK:
Furioso Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Mesni burek :devil: & Pepsi :( ...
fifty Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Mesni burek :devil: & Pepsi :( ... Spet boš v Vomitorijumu. :grim Itaq. Najprej greš v Njam njam potem te zasledim v Nasmehu (jasno s polnim želodcem), vmes pošlješ svojima dvema Poljubček (sit in zadovoljen), pol greš pa obvezno bruhcat. :hmm: Po moje moraš zamenjat lokal. Al pa Pepsi zamenjaj z Zlatorogom. .) Aja, da ne bom :topic: . Danes bom kosilal dve polnozrnati žemlji in en Ego. Včeri tut. Mljaska! B)
Pravokotar Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Danes bom kosilal dve polnozrnati žemlji in en Ego... Ego zna biti od hudiča težek. Vsaj moj je. :krneki: Žemljice so pa prima :yes:
Vale Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Jaz pa se danes vračam k svoji kulinariki: - rižota z zelenjavco in obilico začimb - marinirana piščančja prsa brez ptičje gripe, ker so baje od piščanca, ne od piščance - zelena solato s koruzo in kalčki, z dobro mero balzamičnega kisa in oljčnega olja extra virgine, predelanega iz pristne istrske belice - cviček, ki ga pritovori Levša, ki jo ta vikend gostim ... Jutri: - goveja župa, ker kaj drugega ne bo šlo v želodček po prekrokani noči Nedelj: - govje župa, ker (beri pod jutri) :OK:
fifty Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 (popravljeno) Ego zna biti od hudiča težek. Vsaj moj je. :krneki: :grim ...danes sem si privoščil ta malo merco. 2dl. Se tudi meni zdi, da bi mi pol litrčka utegnilo škodit. Pa ogromno prostora zavzame. Šparam za Teran. Tega moram iz zdravstvenih razlogov. Kri. Pa za živce je tut dober. Posebej blagodejno pa vpliva na libido. Ampak to šele naslednje jutro. Problem je edino estetika. Ko rožici v poljub ponudiš votlino jamskega medveda. Tukaj je pa Ego boljši. Pa zakaj hudiča vedno zaidem :topic: Popravljeno Februar 24, 2006. Popravil fifty
Babi Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Tudi še nič...čakam, da pride iz službe...se bova potem skupaj mastila.
hrčo Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Ravioli s sirovo omako pa ogromna skleda rediča ..... :OK: Komaj diham :blink:
Gregc Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Mnjammnjam, mi smo mel pa mlince z golažem pa zeleno solato :D
Pervy Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 testenine bolognese al pervy (z mucho tabaskota in čilija) :devil: :OK:
Manu Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Moj :wub: je :OK: - razvaja me.... upam, da se konec aprila ne bo končalo :xx: ... Njam njam : paprikaš, tak nežen kus kus zelena solata za otroke pa PIRE krompir--- :doze: kdaj ga bodo siti :glare:
pirrulz Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Kbof. :OK: B.s.: Ne bovem s bobnimi ufti gobovit. Bavdon. :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se