motozajebant Objavljeno April 19, 2021 Deli Objavljeno April 19, 2021 Ker je blo kosilo bolj majhno (baje ), moram še sladico gricnit, da ne bom šel lačen spat ? Grut, VS800, Frenk 67 in 2 others 1 1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 19, 2021 Deli Objavljeno April 19, 2021 pred 3 urami, Grut pravi: z lahkoto,2 domača njoka iz domačga krmperja,2 koščka piščančjega filejčka z marinado iz garam masale,kari s čilijem in kardamomom,pečeno 2 minutki,list rdeče pese blaširan v rahlo osoljeni vodi in tri ciperske kapre iz rahlo nagnjenega in niskorastlega dreva ... As ti harekrisna ratu? Akito in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno April 19, 2021 Deli Objavljeno April 19, 2021 (popravljeno) pred 3 urami, motozajebant pravi: Ker je blo kosilo bolj majhno (baje ), moram še sladico gricnit, da ne bom šel lačen spat ? Ravno danes sem dobila neka posebna jajčka in sem zaradi njihove velikosti pomislila nate ? Premer posodice je 11cm. Ravno za en teden zajtrkov ? Popravljeno April 19, 2021. Popravil 3nity motozajebant, Akito in thumper 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 19, 2021 Deli Objavljeno April 19, 2021 pred 16 minutami, 3nity pravi: Ravno danes sem dobila neka posebna jajčka in sem zaradi njihove velikosti pomislila nate ? Premer posodice je 11cm. Ravno za en teden zajtrkov ? A ti hočeš povedat, da so moja jajčka majhna? ??? Degac pa, to mam jaz za cel mesec, če se mal gorenca igram ? Alla, Akito, 3nity in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 pred 11 urami, Grut pravi: odkar sem kvantiteto zamenu za kvaliteto,sem vedno bl podoben fileju vitkega soma ... fileju vitkega soma z zgubano kožo.. daj mi zaupaj kje dobiš tako sveža jetra severnega karibuja v teh časih? pred 11 urami, Grut pravi: z lahkoto,2 domača njoka iz domačga krmperja,2 koščka piščančjega filejčka z marinado iz garam masale,kari s čilijem in kardamomom,pečeno 2 minutki,list rdeče pese blaširan v rahlo osoljeni vodi in tri ciperske kapre iz rahlo nagnjenega in niskorastlega dreva ... če za tako -ne bom rekel porcijo temveč - umetnino garaš 2 minutki potem res ne vem zakaj obsojate moje porcije za katere garam po uro in več...saj je čista logika - več garaš več moraš pojest.. pred 8 urami, Ninč. pravi: As ti harekrisna ratu? košer .. pred 7 urami, motozajebant pravi: A ti hočeš povedat, da so moja jajčka majhna? ??? Degac pa, to mam jaz za cel mesec, če se mal gorenca igram ? če imaš tolk majhna jajčka za cel mesec se mi porajajo čudne slike ..to 26 dni uporabljaš samo beljak? motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 Tortica s pogledom na morje ? Ninč., Mavti, RobiRoberto in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 pred 38 minutami, motozajebant pravi: Tortica s pogledom na morje ? Kapitanija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 pred 22 minutami, VS800 pravi: Kapitanija? Da VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 pred eno uro, motozajebant pravi: Tortica s pogledom na morje ? Kako si pa najdu do ke thumper, VS800, Ninč. in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 pred 1 minuto, maus pravi: Kako si pa najdu do ke K sreči je sodelavec vozil ? Ninč., thumper, VS800 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 Kuhaj z MZjem!! Slastni obroki v pol ure ?? RobiRoberto, Mavti, Ninč. in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 (popravljeno) Tkole zgleda, ko jst kuham Popravljeno April 20, 2021. Popravil Frenk 67 notranc, motozajebant, Alla in 6 others 5 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 pred 1 minuto, Frenk 67 pravi: Tke zgleda, ko jst kuham Jaz dam to v skrinjo, pa sem 2 leti miren... baje Frenk 67, Ninč., Alla in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 3 minutes ago, Frenk 67 said: Tkole zgleda, ko jst kuham Čisto preveč si do vegetarijancev prijazen!!!!!! RobiRoberto, Ninč., Mavti in 6 others 2 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 pred 18 minutami, motozajebant pravi: Kuhaj z MZjem!! Slastni obroki v pol ure ?? Zame je to -sucer slasten obrok-za pol ure.. pred 17 minutami, Frenk 67 pravi: Tkole zgleda, ko jst kuham My men.. motozajebant in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 pred 14 minutami, nejc74 pravi: Čisto preveč si do vegetarijancev prijazen!!!!!! JP, ženina sestra. Kaj češ, takav sam po celom telu. ? Ninč., thumper, motozajebant in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno April 20, 2021 Deli Objavljeno April 20, 2021 Kar uredu je bilo Ninč., notranc, VS800 in 5 others 6 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 21, 2021 Deli Objavljeno April 21, 2021 Ko se zakalkuliras pri rezinah RobiRoberto, Buschi, VS800 in 7 others 1 7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno April 21, 2021 Deli Objavljeno April 21, 2021 pred eno uro, Ninč. pravi: Ko se zakalkuliras pri rezinah Ej, tisti moj nasvet iz prejšnje teme, delaj tisto kar te veseli, si vzela preveč resno. VS800, RobiRoberto, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 21, 2021 Deli Objavljeno April 21, 2021 pred 28 minutami, J.a.m.e.s pravi: Ej, tisti moj nasvet iz prejšnje teme, delaj tisto kar te veseli, si vzela preveč resno. Spet ni prou Zdele se spet dilam sama s sabo, ker tkole še kr ne bo slo. Zal... Tud poste sem prebrala v uni temi, ampak ne bom komentirala. Ker mam pogosto hitrejse prste kt 6x premislt... VS800, thumper in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 21, 2021 Deli Objavljeno April 21, 2021 Teli kitajci so čudo od ljudi! Naročim ko sem bil v Trzinu, se pripeljem domov (Mengeš), sprehodim v 3ji štuk, zaklenem vrata... ding dooooong... hLana ? skuhal, spekl prpelal iz Domžal. Geniji, ni kaj. Ps. Kako naj zdej to juho maznem s palčkami? @maus ti maš izkušnje, pomagaj aja, tole sem naročil za 10 oseb ?? VS800, maus, Ninč. in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 21, 2021 Deli Objavljeno April 21, 2021 pred eno uro, motozajebant pravi: Ps. Kako naj zdej to juho maznem s palčkami? @maus ti maš izkušnje, pomagaj evo .. malo si s tem pomagaj... pol pa vežbaj Mavti, VS800 in motozajebant 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 22, 2021 Deli Objavljeno April 22, 2021 pred 21 urami, Ninč. pravi: Spet ni prou zdej pa tako..dol sedi , nalij si en konjak in zapri očke.. srednje globoko vdihni in izdihni ... potem pa en grižljaj kruha in eno rezino salame... če ti ostane košček kruha ga namoči v konjak.. Alla, Ninč., VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 22, 2021 Deli Objavljeno April 22, 2021 pred 1 uro, thumper pravi: zdej pa tako..dol sedi , nalij si en konjak in zapri očke.. srednje globoko vdihni in izdihni ... potem pa en grižljaj kruha in eno rezino salame... če ti ostane košček kruha ga namoči v konjak.. Jao stari, ti ves kokrat sm js po tistem ze jedla thumper, VS800 in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 22, 2021 Deli Objavljeno April 22, 2021 @motozajebant evo danes pa jaz treniram Mavti, Ninč., Frenk 67 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se