Skoči na vsebino

Njam njam


pirrulz

Priporočene objave

Ob 21. 4. 2021 ob 19:34, motozajebant pravi:

 

20210421_193359.thumb.jpg.cb6213e568b80e67e5c99cbd73269070.jpg

 

pred 7 urami, maus pravi:

 

Opis ni na voljo

Jaz bi vzel žlico v roke, pa  je problem rešen:whistle:

Se je še ena krača  našla :worship:

 

20210210_113400 (1).jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, maus pravi:

CAESAR SOLATA (LISTNATA SOLATA, MOZZARELLA, PIŠČANČJE MESO, JAJCE, JOGURTOV PRELIV)

Svetilnik :P 

 

Opis ni na voljo

Tole sem pa že po pisavi vedu, da je od Svetilnika :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakva jočm... Ks zihr use požru pa nč pustu. K punavad :jezik:

 

Men se pa nore gobe pecejo... Z ajdovo kašo in skleda domače suvate z bučnim olm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Blagor vam, ki vam paše jest...jebena korona.

Zgleda, da bom ratu 135 kilski medo....   :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 minutami, DAMI34 pravi:

Simulirava spodpeke..nema šta nema

20210426_163428_HDR.thumb.jpg.12d032c74d36324368e69d03bcb8c00d.jpg

 

Plus brokoli posebej opatjen 5 minut, skupaj z mozzarelo v olivnem in origano, kar bo padlo cca 10 minut pred koncem na manažo ?

Osnova je OK, zdej pa meso gor.  ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Frenk 67 pravi:

Osnova je OK, zdej pa meso gor.  ?

z mesom bo bolj na švoh :(

ma samo jaz se zato sekiram..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

z mesom bo bolj na švoh :(

ma samo jaz se zato sekiram..

una podloga je sam zato, da se meso lepš speče ?

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Frenk 67 pravi:

una podloga je sam zato, da se meso lepš speče ?

vem.. :(

 

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

nema šta nema

nema ničega ..

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

vem.. :(

in kaj pol težiš ...?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, MARE 65 pravi:

Njami kako bom v tole zagrizu :naughty: počasi, nežno z občutkom  :whistle:

IMG_20210427_173643.thumb.jpg.532b6daec93395358c4818a341d743ba.jpg

tele pa ni treba klistirat ...

  • Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

spacer.png

Včerajšnje kosilo. Glede na to, da sem še živ, mušnic ni bilo umes...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko pride dec domov ob pol osmih pa mu njegivi dve rečete da sta že jedli..  

Melkijad in pipi,, melkija d kaj je to " svaštaraš" ,, nič lažjega.. vzameš konzervo prebranca , polsuho klobaso, za čimbe poper, 3/10. 7/10, čili v olju in makedonsko pekočo papriko, naseckaš 10 malih zelo kislih kumarc in vse skupaj združiš..20210430_194646.thumb.jpg.12dd9341954e1b075adca3a221fea20a.jpg20210430_194653.thumb.jpg.9ebdf8821e0d393a12f2f3bd7be46aaf.jpg20210430_194658.thumb.jpg.bfa087df3f6bd104dfddaaaf8308bc90.jpg20210430_194826.thumb.jpg.cf060833cbd2b855559ac885a69769ad.jpg

20210430_194801.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!